недеља, 20. јануар 2013.

Erotske tajne Vodolija

Adrijana Lima


Vodolija je kao prehlada. U Vaš život dolazi(iz njega i odlazi) iznenada, kada se najmanje nadate. Često je ne razumete i smatrate čudakom. Osećanja su joj intenzivna, ali ne traju dugo. Njihov eros je romantičan, varaju radi promene. Partnera mogu da pozajme prijatelju. To su kolekcionari ljubavi i strasti. Nije pravilo, ali i grupni seks kod njih dolazi u obzir.


Zelite li da Vodoliju zadrzite,u sexu,morate biti originalni i stalno pronalazaci u toj oblasti.Rutina je,za Vodolije,nocna mora i siguran put ka izlaznim vratima vase veze.Zato,ako niste previse inventivni,kupite neki prirucnik tipa " 100 i neka poza u sexu" i naravno sakrijte daleko od Vodolijinih ociju.


Pošto su Vodolije Vazdušni znak, one teže da temi ljubavi priđu najpre sa mentalne strane. Ukoliko mogu da razgovaraju sa partnerom o mnogim stvarima, tada će im i seks biti više nego uzbudljiv. Njihova, prirodna, radoznalost ih tera da u seksu isprobavaju razne stvari, zato budite na oprezu. Ukoliko nemate seksualnu maštu, dovoljnu da zadovolji potrebe Vodolije, teško da ćete se ikad uklopiti. Osoba koja ih bude oslobodila, uživaće u veoma maštovitim i vatrenim noćima.                             


 Nijedan drugi znak nije toliko otvoren, tolerantan ni spreman da eksperimentise kao Vodolija. Za nju nema tabua. U stanju je da posmatra svog partnera kako vodi ljubav sa nekim drugim sve dok ne ugrozava njihovu vezu!



Sta je odbija: Ako je partner ogranicava ili sputava njenu mastu u krevetu. Nerviraju je razumno ponasanje i losi maniri.

Vernost: Vodoliji vernost nije sasvim strana, ali nju niko ne moze da ‘drzi na lancu’.
 Odlucno odbija da prizna da je ljubomorna kada je partner zainteresovan za drugu osobbu, ali njeno ponasanje ipak govori drugacije…


 U sexu je slobodan i otvoren za svaku vrstu kontakta. Nema      klasičnu, standardnu vezu, ali ima uvek nekoga. Najveci izazov su mu avanture na putovanjima I u neočekivanim situacijama. Nekada  sex sa drugaricom ili drugaricom bivše devojke. Voli sve da      proba. 



Erogene zone: glava i listovi( pored opstih za sve znake)         

Imajte na umu: nije gadljiv ni najmanje, pa šta zamislite sa njim možete lako da ostvarite... 
Idealan sex: u nekom mraku na oborenom sedištu automobile, u     vozu, avionu...                                                  
 Kod nje se želja za seksom pojavi u momentu I ako dopustite da  taj momenat prodje - posle bude kasno. A ako se iskoristi,       sposobna je za uzastopno doživljavanje više orgazama. 
Azijska Kim Kardasijan

Vodolija bi partnera, odnosno partnerku najradije lisicama vezala za krevet. Sve ako i ne spada među transeksualce, svakako se ubrajaju među najmaštovitije sledbenike boga Marsa. Imaju osećaj da je čitavo  telo jedinstvena erogena zona. Možda, ipak, i za njih postoji neka ljubavna tajna? Jeste li na primer, ikada pitali partnera, odnosno partnerku da vam nežno miluje, ili masira potkolenice i listove na nozi? Obrazi su takođe  izuzetno osetljiva zona. 


Imajte na umu: Ne voli sex koji predugo traje! 



Vodolija i ostali znaci


OVAN-VODOLIJA Ko koga više privlači teško je reći:reklo bi se Vodolija Ovna. Glavni je Ovan. Njihov prvi seksualni kontakt je za pamcenje, nešto slično bljesku, kao meteorit, nešto što se pamti. Ali, vremenom se strast gasi. 
BIK-VODOLIJA Ovde Bik nema ni mira ni odmora, već samo probleme. Jedno od ovo dvoje, po pravilu ostaje uskraceno. Biku odgovara ekscentričnost Vodolije, ali to nije dovoljno da bi podjednako uzivali.
BLIZANAC-VODOLIJA Česta je ljubav na prvi pogled. Kao stvoreni su jedan za drugog. Mogu da im pozavide golubovi. Još kada bi Blizanac bio tačniji, njihova bi veza bila uspešnija.Intelektualan sex,bez emocija ili sa njima kao ukrasom i nista vise. 
RAK-VODOLIJA Duševna veza je jaka i ulepšava erotski kontakt. Orgazam nije naglašen, ali je iznenadan i neočekivan.Rak ostane uskracen. Vodolija nikad ne skapira Raka.
LAV-VODOLIJA Njihova veza je jako zanimljiva. Stalno su u ratu u kome nema ni pobednika ni pobeđenih. Samo snažni erotski doživljaji mogu da ublaže razliku u mišljenju.Lav bolje prolazi u skoru. 
DEVICA-VODOLIJA Po pravilu se ova dva znaka ne podnose. Kao što posle Sunca dolazi kiša, tako i kod njih posle prijatnog seksa dolazi uragan od koga stradaju nervi. Njihov seksualni kontakt naglo se pali i gasi.Devica ,po pravilu, ne skapira Vodolijine siroke poglede na pristup erotici ! 
VAGA-VODOLIJA Njihova veza je čista poezija. Seks im pruža veliko zadovoljstvo. Druženje im je harmonično, komunikativno. I pored svega tako divna veza može da se prekine bez vidljivih razloga.Vodolija inicira prekid veze u trenutku kad shvati da jer " istrazila " Vagu i da nece biti novina ! 
ŠKORPIJA-VODOLIJA Prvi je klasičan tip, a drugi pristalica slobodne ljubavi. Njihova veza je mistična. Počinje iznenada pogledima koji obećavaju. Ipak im u seksu nešto nedostaje.Skorpiju nervira manjak emocija a Vodoliju duzina cina i odsustvo inventivnosti Skorpije. 
STRELAC-VODOLIJA Njihove veze su spontane, iznenadne i pomalo čudne. Bez obzira na fizičku privlačnost, nisu ljubomorni i ako im seks kod kuće dosadi lako će ga potražiti sa strane. Seks je stvar oko koje ne stvaraju famu.Jedno od boljih slaganja ! 
JARAC-VODOLIJA Poželjno je da izbegavaju međusobnu erotsku vezu. Obostrano se sputavaju, hlade. Jedno je na zemlji, dok je drugo u oblacima. Čist mazohizam i los eksperiment. 
VODOLIJA-VODOLIJA Deviza ova dva znaka je: "Živele sloboda, ravnopravnost, nezavisnost!" Susret im je iznenadan, kao i rastanak, posle koga ostaju dobri prijatelji. Skloni su perverzijama.Dugo pamte bivseg partnera ! 
VODOLIJA-RIBE Dok je prvi otvoren, direktan, a u vezi ne očekuje mnogo, drugi je pritajen, mnogo očekuje. Do seksa dolazi, kad se najmanje nadaju. Obe strane hoće da zgreše, a svaki greh se kažnjava progonstvom iz raja.Riba trpi ali nema snage da kaze "dosta ", ipak ostanu jedno drugom u lepim uspomenama.