уторак, 11. јун 2013.

Ishrana po znacima

ili : Velika glupost zvana :" Ishrana po znacima "
Čak ni sve voćke nisu bezopasne



       U cilju povećanja čitanosti novine , uglavnom sumnjivog sadržaja i tabloidnog karaktera , forsiraju tzv " popularne " članke među koje spadaju i gore spomenuti. Takvi tekstovi mogu ozbiljno narušiti zdravlje naivnog i nekritički nastrojenog čitaoca .
       Zamislite npr savet tipa : Ovom znaku se preporučuju jako začinjena jela a on u Natalnom horoskopu ima aspekt npr Saturn kvadrat Mesec( Mesec je vladar želuca , prim ).
        Ono sta rado jedemo dato je znakom na vrhu 2.e kuce( ako je tamo Lav, volimo rostilj, npr ), koliko je to zdravo, vidimo po vrhu 6.e kuce .

       Posle prihvatanja takvog saveta jadnik se ne bi mnogo mučio , brzo bi završio svoj život .
       Dakle , za savete za ishranu ključno je znati stanje želuca ,što se vidi iz Natalne karte.Generalizovanje po sistemu :" za ovaj horoskopski znak najbolje je ... ",apsolutno je opasno i nedeletvorno.
      Što se tiče testova intolerancije na ishranu i tu ima anomalija jer ordinacije za tu uslugu niču kao pečurke posle kiše.Svaka čast većini ali je i tu hiperprodukcija usluge dovela do pada kvaliteta jer se dešava da ista osoba ode na dva mesta , u kratkom vremenskom roku , i dobije rezultate koji se razlikuju.

Нема коментара: