понедељак, 3. јун 2013.

Kiron Mesec aspekti










      Kiron konjukcija Mesec ( Chiron konjuktion Moon ): Емотivna rana. Najdublja osetljivost. Ranjena je žena. Ranjena je majka. Neophodno je emocionalno lečenje . Oštećen je osećaj majčinstva. Neophodan je holistički pristup emotivnom lečenju.Bolna osetljivost na osećanja drugih ljudi. Bolna osetljivost na majčina osećanja. Emotivna trauma. Holistički izbor hrane kao rešenje za zdravlje .
Želja za novim putevima ka izgradnji iskrenih odnosa . Bolna pitanja u vezi majke , majčinstva, podizanja, ishrane i veza sa ženama. Rad kroz bolne emocije otvara nova vrata i perspektive. Rezervisanost u deljenju osećanja.Više empatije za druge nego za sebe . Rešavanje emotivnih problema drugih ali ne i svojih !Kineski zid oko svojih osećanja .Emocionalna distanciranost . Preosetljiv želudac. Strah od napuštanja , iskonski.Osećaj autsajderstva , crne ovce . Preosetljivost na misli i ideje drugih . 

Pokušaj zanemarenja emotivnog života da se ne bi trpela emotivna bol.Bolna osećanja ostaju sveža i kako vreme prolazi. Nemogućnost za pronalaženje pomoći za svoja bolna osećanja. Depresija tokom emotivne krize .
 Najčešće povređen od strane onih koje volite, posebno članova porodice. Prihvatanje majčine rane i bola.Empatija za osobe na marginama društva . Izbegavanje drugog braka posle traume iz prvog .U ženinom horoskopu problem sa plodom , začećem .

   Kiron kvadrat Mesec ( Chiron square Moon ) : Sa ovim aspektom ste i predmet i uzrok patnje.Osećate da grešite u odnosima sa majkom , ženom ali to ne uspevate da iskontrolišete .Kad naučite da se izdignete iznad bola bićete u stanju da pomognete sebi i drugima .  
   Kiron sextil/trigon Mesec ( Chiron sextil/ trigon Moon ) :Sa ovim  aspektom možete biti nadareni iscelitelj .U stanju ste da se suočite sa bolnom stranom života i da iz toga izvučete najbolje za ranjenu osobu .  
  Kiron inkonjukcija Mesec ( Chiron inkonjuktion Moon ) : Teškoća u suočavanju sa emocionalnom ranom iz prošlosti . Jedina pomoć , verovatno , psihoterapija .
  Kiron opozicija Mesec ( Chiron opposition Moon ) :Postojanje dubokog emocionalnog bola kao posledica nerazrešenog emocionalnog odnosa sa majkom .Privlačite partnere koji podržavaju taj bol . Rešenje je u suočavanju sa bolom i učenju načina kako balansirati odnose .

Нема коментара: