понедељак, 26. август 2013.

Numerologija : znacenje brojeva u snovima



              U poslednje vreme sam dobio nekoliko mejlova sa pitanjima tipa : " Sanjao sam taj i taj broj , da li je to pozitivno ili negativno ? " te sam resio da posvetim paznju toj problematici u ovom postu .
             Sanjanje brojeva kao i situacija tipa za toliko i toliko dana dogodice se " nesto " , po psiholoskim postulatima uobicajen je znak da ne stojimo cvrsto na zemlji , da smo neodlucni i da bi , u narednom periodu , trebalo da preduzmemo nesto konkretno a ne samo da cekamo ( nesto ili nekoga ).U nastavku cu prezentirati uobicajena tumacenja kada sanjamo konkretne brojeve od 1 do 9 .
               Ako sanjamo :

     Срећно Број Значење: Један

           Sanjati broj jedan moze da znaci da bi trebalo da zapocnemo nesto novo , da je  starom zivotu istekao rok vazenja.Moze da znaci jos i da se previse rasplinjujemo i da bi trebalo da snagu skoncentrisemo na jednu oblast odnosno konsolidujemo se.Takodje , znaci i da bi trebalo da razmislimo o svom materijalnom stanju odnosno da podvucemo crtu i vidimo kuda dalje .

                                                              Срећно Број Значење: Два
       
            Sanjati dvojku oznacava balansiranje i potrebu izbora izmedju dve stvari.Ovo takodje govori da bi trebalo da uspostavimo ravnotezu izmedju nasih finansija , vremena i resursa .Dvojka simbolizuje partnerstva te bi trebalo da preispitamo nase partnerske odnose , kako na poslovnom tako i na licnom planu .

                                                                Срећно Број Значење: Три
 
                     Trojka je izuzetno kreativan broj te bi sanjanje trojke znacilo da bi trebalo da krenemo u stvaranje neceg novog .Zavisno u kojoj zivotnoj oblasti funkcionisete , razmislite o tome sta biste mogli da nadgradite i pospesite nekim kreativnim izumom .


                                                               Срећно Број Значење: четири

                 Cetiri znaci strukturu , stabilnost i mir . Znaci i potrebu za prizemljenjem i orijentaciju na materijalno .Ako vas posao ima veze sa nekretninama ili hocete da kupite ili prodate kucu / stan , ovaj san ima povoljan predznak .Moze i da znaci da je vreme za generalno sredjivanje doma , ako to niste u skorije vreme radili .


                                                                Срећно Број Значење: Пет
       
                           Sanjati peticu znaci da ce uskoro biti nekog pokreta , putovanja.Mozda cete biti primorani da spakujete kofer i krenete na put koji niste imali u planu.Razlog nece biti neke teske prirode , vise poslovne .Pet je energija zastite pa ce vam put biti bezbedan.Sanjati peticu znaci i dobiti okidac ( zeleno svetlo ) za avanturu na emotivnom planu .           

                                                              Срећно Број Значење: Шест

                   Broj sest je broj zajednice , harmonije , ljubavi i zadovoljstva . Kad smo sanjali sest pozvani smo da negujemo sebe ili svoje voljene . Treba uzivati u provodjenju vremena sa najblizim okruzenjem , partnerom . Ovo je , u isto vreme , poziv za posetu ljudima i mestima koja volimo i nesto nam znace .
                                                             Срећно Број Значење: Седам             

                      Sedmica u snovima je poziv na nadgradnju naseg znanja , najcesce visokog obrazovanja .Sanjati ovaj broj , ako ste na studijama , znaci uspeh u polaganju ispita . Ovo je  , takodje , znak da treba nastaviti studije , ako se premisljate po tom pitanju .Mozda bi trebalo da nadjete novi hobi , upustite se u istrazivanje ezoterije ili da saznate vise o alternativnom lecenju  .


                                                           Срећно Број Значење: Осам

              Sanjati osam znaci da nasa podsvest razgovara sa nama o zivotnim ciklusima.Tu je i poruka : sve je dobro , u redu , vi ste zasticeni od negativnih uticaja .Ovo je i dobar znak za osobe koje su u privatnom biznisu i ocekuju rezultate od trenutnog projekta .

                                                           Срећно Број Значење: Девет 

               Sanjati devetku znak je da ste na ivici nove avanture .Kako je ovo poslednji broj u nizu (1-9) ovo je znak da ste na kraju jednog ciklusa i da treba da razmisljate o pocetku novog . Devetka znaci i srecan povratak . Sanjati devetku znaci i da bi trebalo da razmislimo o povratku nasim korenima.  

Нема коментара: