петак, 16. август 2013.

Zgrabite vaš srećan broj !



      Ako niste to do sada učinili , krajnje je vreme sada da pronađete vaš srećan broj.Još su drevni kineski mudraci zaključili da svako od nas ima svoj srećan broj.Da li je to jednocifren , dvocifren ili multipliciran ( 888 , 999 itd ) nije bitno ,bitno je da obratimo pažnju koji broj figuriše u vreme kad nam se desi nešto lepo ili neki srećan događaj.Obratite pažnju na taj datum , na taj sat ili bilo šta drugo šta ima veze sa ciframa u tom trenutku. Blisko je pameti da bi datum vašeg rođenja , bilo sveden na jednocifren broj bilo u složenom obliku mogao imati veze sa vašim srećnim brojem.Dalje , osobe koje sklapaju ugovore i očekuju novac od tog ugovora , pažnju bi trebalo da obrate na broj 8( sinonim za " tuđe pare" ).Ovo je godina šestice te bi je trebalo uzeti u obzir kada su na dnevnom redu pitanja po sreći u porodici . 
        Feng šui majstori bi vam , na primer , rekli da ako ste rođeni 14.og u mesecu vi bi trebalo da živite na 14.om spratu , 14.oj ulici , vaš broj telefona bi trebalo da ima dosta 14.ica u svom broju, na tablicama kola da budu 14.ice , da bi vi imali sreće u žvotu. Jednom rečju što se više puta pojavljuje ovaj broj u svakodnevnom životu to će te imati više sreće.




      U Hong Kongu tajkuni plaćaju desetine hiljada dolara da kupe tablice sa srećnim brojevima , da stanuju na srećnom spratu , da broj računa ima srećne brojeve .Za njih je najcenjeniji broj 8 jer smatraju da im najlakše donosi finansijski prosperitet .Imajte u vidu da je 3 prijatelj osmice , 2 takođe jer 2 I 8 daju zbir 10 ( koji se takođe smatra sretnim) a 1i 6 ulazi sa 8 u čuveni sretni broj 168 .


       
             Iako je 8 favorit , broj 9 je takođe broj velike sreće a oni koji poznaju naprednije tehnike numerologije znaju I smatraju da je to broj koji je I srećniji od 8 . S tim u vezi magične tablice u Kini sa brojem 9999 je dosta skuplja od tablice sa brojem 8888 . Dakle ako u broju imena ili datumu figuriše 9 obavezno se okružite ovim brojem I u drugim oblastima ( broj kuće , telefona , tablice na kolima I sl.).Devetka vlada Jugom te ako na kuću postavljate srećne simbole ( 9 konja , 9 ptica feniksa ili 9 breskvi ) neka to obavezno bude na Jugu .


            
           Kada govorimo o dubl kombinacijama važno je istaći da kineska poslovica glasi : " Sve dobre stvari dolaze u paru !".Tako se 88 I 99 smatraju veoma srećnim brojevima .Takođe se I broj 11 smatra veoma srećnim jer je to prvi dupli broj .Ako je ovo vaš srećan broj skoro uvek ćete pronaći sreću I uspeh ako poslušate svoju intuciju .Broj 111 je još srećniji broj I on je srećan broj za ljude rođene 1. 11. og ili 11.og 1.og.




         Kinezi smatraju broj 168 najsretnijim od svih brojeva I kod njih ovaj broj znači , u prevodu , " put prosperiteta ".On se ubacuje u mnoga poslovna imena , poslovne račune a kuće na prodaju sa ovim brojem imaju mnogo višu cenu . 



                                         Još malo o srećnim brojevima :


Ovaj broj treba potencirati u životnim okolnostima gde je neophodna hitnost a ako ga često viđate u svom okruženju to je obično znak da je nastupilo vreme kada bi trebalo da počnete novi projekat ili  avanturu .Iz toga će uslediti nove mogućnosti i sreća.

Pojava dvojke u vašem okruženju ukazuje na to da u svoj razvoj uključite i drugu osobu jer je to broj ravnoteže i odnosa. Dualizam.Ovo je period kada morate napraviti izbor i tom prilikom morate iskazati hrabrost i čvrst stav.



Trojka sugeriše trojstvo vremena : prošlost , sadašnjost i budućnost. Na putu prepreke vašoj sreći mogla bi biti mogućnost ponavljanja iste greške koja vam je već jednom zagorčala život a vi niste izvukli prave zaključke iz toga .

Pojava četvorke u vašem okruženju ukazuje na ukorenjenost u postojećoj situaciji .To je I signal da bi trebalo da se oslobodite nekih nevidljivih ili jasno prisutnih stega . Ovaj broj vam ukazuje na potrebu stvaranja čvrste osnove za budućnost I bolje I srećnije sutra .

Petica govori o pokretu jer je ovo broj povezan sa elementom vode . Ovo je signal za kretanje na put ili na promene . Pokušaj zadržavanja status quo stanja baciće vas u vrtlog uragana I napraviće od vas žrtvu .Probajte da nađete zaštitnu amajliju !. 



Pojava šestice u vašoj okolini sugeriše vam da vise pažnje posvetite porodičnim odnosima I pitanjima . Sugeriše I na to da bi trebalo da vise preuzmete odgovornosti u postojećoj situaciji


Ovaj broj govori da bi vise trebalo da se oslonite na mudrost kada je u pitanju vaš odnos prema postojećim problemima jer je ovo broj mudrosti .Korišćenje intelekta sigurno će vam pomoći da izvojujete pobedu .


Pojava osmice ukazuje na mogućnost uvećanja vašeg materijalnog statusa .Ovo je broj cikličnosti odnosno ponavljanja dobrih I dobrih prilika .Nije slučajno oborena osmica znak beskonačnosti što je pretpostavka za uvećanje bogatstva . 


Pojava devetke u vašem okruženju bi trebalo da vas podstakne da krenete napred sa poslom koji radite .Ona sugeriše konačan uspeh . Poseban napredak imaće osobe koje se bave humanitarnim radom .Ovaj broj , zbog svojih matematičkih mogućnosti , smatraju za sinonim " mnogo srećnog povratka " .


Нема коментара: