четвртак, 31. јануар 2013.

Novak Djokovic - psiholoski profil

Melburn 2013
             Mislim da o Novaku niko nije napisao nista na ovu temu te stoga verujem da vam ovaj post moze biti veoma interesantan.Astrologija kaze da u zivotu nema nista slucajno pa cu vam sada o tome nesto reci. Razmisljajuci ,neko vece, kako bi bilo dobro da promenim malo tematiku mog bloga, pade mi na pamet da ,na Netu, potrazim podatke o Novakovom rodjenju ne bih li sebi i svima vama koji pratite ovaj blog i ,kao i ja volite i cenite Novaka,pruzio neke zanimljive cinjenice.A na Netu,hiljade podataka i isto toliko razlicitih Novakovih Natalnih karti .Samo jedan sajt je tvrdio da je vreme rodjenja preuzeto iz krstenice.Zbog karakteristicnih crta lica i samog oblika koji najvise lici na karakteristike Jarca(kako to u astroloskoj literaturi pise) zakljucio sam da je taj podatak -tacan i da imamo pravu Natalnu kartu.
            Sta je tu meni  bilo zapanjujuce i sta me je odusevilo? Novak ima , bas kao i ja, u stepen i minut polozaj Meseca u Ovnu ( 5 stepeni i 32 minuta ) kao i aspekt Mesec kvadrat Mars ! Iako imam  skoro duplo vise godina od Novaka, to me je odusevilo kao malo dete .Jer, verujte, niko ne moze da shvati taj aspekt kao onaj ko ga ima. Procitao sam na stotine objasnjenja ovog aspekta iz raznih izvora ali ni jedno nije ni izbliza opisalo njegovu slozenost koju mi, sa tim aspektom, najbolje osecamo na svom - želucu!
           Zato mislim da cu ponajbolje opisati Novakov psihološko-emotivni profil.
Novakova Natalna karta



            Zbog 4 planete u vatrenim znacima, Novaku ne treba mnogo "da se naloži" na neku ideju ili akciju. Setite se kako je odmah prihvatio Psy i Gangam Style.Iako bi u astroloskoj literaturi procitali da je osoba sa podznakom Jarac( retrogradan Saturn) konzervativna,suzdrzana i tesko pokretljiva na akciju zbog aspekta Mesec kvadrat Mars on se transformise u magnovenju jer Mesec predstavlja narod, publiku. Zbog Meseca u konjukciji sa vrhom Severnog Čvora on je popularan i imamo interakciju: publika ga voli a i on oseca njenu  ljubav i trudi se da da celog sebe ne bi li iz nje izvukao i zadnji atom simpatije. Mars u Raku kao i Mesec kvadrat Mars daju mu emotivnu preosetljivost što njegovi najbliži dobro znaju i osećaju.Iako je podznak Jarac što znači zemaljski,ima pragmatičan stav prema svemu što ga se dotiče, Novak je zapravo veliki emotivac,kao puž koji je namah ostao bez svoje kućice. Često to vidimo na terenu gde ga neka sitnica zna izbaciti iz ravnoteže(npr. bacanje loptice u publiku).Ima to i svojih prednosti: tada kod Novaka proradi inat, pravi srbin,i kod njega se pale svi motori ne bi li isterao svoje. 
          Odakle se vidi njegova sklonost imitaciji? Kako Neptun vlada glumom to aspekt Mesec kvadrat Neptun objasnjava Novakovu sklonost imitaciji( Neptun je u svojoj prirodnoj 12.oj kuci te su imitacije-dosta dobre).



          Saturn opozicija Merkur govori da svemu sto radi prilazi racionalno ,studiozno kao i da tezi perfekciji u radu. Ovaj aspekt opterecuje periferni nervni sistem a s godinama ce ga vuci ka depresiji. Mala digresija: Zahvaljujuci ovom aspektu(posebno retrogradnosti Saturna) Nole je najbolji reterner medju teniserima ( Merkur-ruke, Saturn-odbrana, defanziva ).

          Malo cu o Noletovom pobednickom mentalitetu: Mesec kao dispozitor Marsa i Jupiter kao dispozitor Saturna a oba u znaku Ovna (biti prvi, biti pobednik,"nek djavo nosi sve one koji nisu prvi!"-geslo Ovnova) govore o tom pobednickom mentalitetu .Setite se Noletove izjave, sa malom dozom humora - naravno, kad je pre nekih godinu dana trebalo da igra sa nekim slabije rangiranim teniserom:" Secam se ja dobro(ne mogu da se setim imena) njega,on je mene pobedio kad sam bio junior, pokusacu da mu se revanširam"! Naravno,pobedio ga je te ovo je ilustracija: pobednickog mentaliteta i cinjenice da Jarčevi -nikom ne zaboravljaju,kako dobro tako ni lose.
        Novaku za sve treba vremena. Vreme je njegov saveznik. Novak se može pobediti samo "na brzaka" ako nije stigla da se iskaže njegova izdržljivost. O tome nam govori retrogradni Saturn kao vladar podznaka. To objašnjava i činjenicu da gubi mečeve koji se prekidaju te njegova izdržljivost i istrajnost ne mogu da dođu do izražaja.
       Zbog Venere u Biku a u 3.oj kući Nole je sklon flertovima i lako se zaljubi.Pluton u opoziciji sa Venerom kao i činjenica da je Venera vladar Južnog Čvora dovode do toga da te ljubavi ne traju dugo(ne znam koliko je istina ali Novaka su povezivali sa Sarapovom i Natasom Bekvalac ,npr.). S ovim aspektom u vezi imam dva veoma važna saveta za Novaka : moraće dobro da pripazi na ono što je (i što će) zaradio jer bi lako mogao ostati bez toga te da nije pametno da se petlja u politiku i sa političarima.Zapravo, njegov život posle aktivnog igranja tenisa morao bi i dalje da bude povezan sa sportom! Ovo proističe iz činjenice da mu je Mars vladar Severnog Čvora.
     
      U narednom postu ću govoriti o Novakovim izgledima u ovoj sezoni.
          



           

уторак, 29. јануар 2013.

Tajna uspeha Novaka Djokovica u Melburnu


              Kao prvo: Svaka ti čast, Novače, na postignutom uspehu! Kao osobi koja se 20.ak godina bavi astrologijom,  jasno mi je zašto ti Australija, konkretno Melburn, odgovara i zašto je on tvoje mesto sportskog a i životnog zenita. Budi miran jer ovo "otkrivanje tajni", uopšte ne može pomoći tvojim sportskim a i ostalim protivnicima.
              Osim "tajne uspeha", u nastavku posta ću, delimično, analizirati i Novakov psihološki profil. 
              Prema podacima iz krštenice, Novakov horoskop izgleda :

Novak Djokovic - natalna karta
            Novak je znak Blizanac, podznak Jarac(Asc na 16. om stepenu, što ilustruje Novakov dokazani patriotizam). Saturn, kao vladar podznaka, odlazi u znak Strelca a poznato je da se kontinent Australija nalazi u znaku Strelca. Saturn je inače prirodni vladar 10.og polja( MC-a ili Zenita ), pa iz toga sledi da Novak najveći uspeh može postići na mestima koja su pod vladarstvom Strelca. Zašto Melburn? Zato što je Melburn upravo u znaku Blizanaca(kojim vlada Merkur). Dalje vidimo da je Merkur(vladar znaka u sekstilu sa Jupiterom a Saturn (vladar podznaka) u trigonu sa Jupiterom!
         Kako je Jupiter vladar velikih uspeha i sreće(naravno, Strelca i Australije), onda je jasno zašto je Novak najveće uspehe postigao upravo u Melburnu i Australiji!
         Šta se jos vidi iz Novakove natalne karte?
         U petoj kuci, kući sporta, se nalazi Merkur koji pravi opoziciju sa retrogradnim Saturnom kao vladarem podznaka. Saturn je vladar vremena, nečeg što traje duže, pogotovu kada je u pitanju retrogradnost, te iz toga vidimo zašto njegovi mečevi u Melburnu dugo traju. Zbog Kirona koji se nalazi u konjukciji sa Merkurom, jasno je da Novak preživljava traumu tokom meča(setimo se sutiranja loptice u publiku).


Pomoć deci u učenju i Bahove kapi

Kada učenje postanem proble
     
        Deca u svom razvoju prolaze kroz mnoge izazovne faze ( pri čemu i pubertet spada u njh) što ih u manjoj ili većoj meri može onemogućiti da u školi (ili na fakultetu ) postignu , za sebe i za roditelje, željene rezultate.Idealno sredstvo za povratak u mentalnu i emocionalnu ravnotežu su Bahove cvetne kapi koje su favorit zbog činjenica da su preparat biljnog porekla kao i zbog toga što ne stvaraju zavisnost.

        Kapi toplo preporučujem i iz razloga što su moji klijenti (deca ) u vreme korišćenja istih pokazivali i natprosečne uspehe( u odnosu na svoje dotadašnje rezultate) u školi. Kad bi jednom "podigli letvicu " svog uspeha kasnije ,kad nisu koristili kapi, nisu sebi dozvoljavali rezultate ispod proseka.

       Na kraju ovog izlaganja ću vam nabrojati preparate koji pomažu u učenju ,uz ogradu da je svako dete,s obzirom na svoje mentalne potencijale, poseban slučaj i ne može jedna kombinacija Bahovih kapi biti podjednako efikasna za sve korisnike.

- White Chestnut ( kapi belog lešnika za jasnoću misli i koncetraciju )
- Chestnut Bud ( za osobe koje prave iste greške )
- Clematis ( za decu koja su " sanjari" )
- Elm ( za decu koja ne znaju da naprave prioritete )
- Hornbeam ( za decu koja su upala u apatiju )



    Kapi možete naručiti na tel 060 32 35 625 

недеља, 27. јануар 2013.

Lecenje nesanice (insomnije) Bahovim cvetnim kapima

GORSE , jedan od Bahovih cvetnih preparata

                   Nesanica(insomnija) je ozbiljan psiholoski poremecaj koji je uvek predznak da sa nasim sveukupnim , prvenstveno psihickim , zdravljem nesto nije u redu.
Cherry Plum

                   Bahove cvetne kapi ,za lecenje insomnije , su zgodne jer ne izazivaju zavisnost kao i mnogo opasnije kontraidikacije na fizicko telo, da ih sada ne nabrajam i ne baksuziram.Uz  znacajnu ogradu: svaka osoba je poseban slucaj i ne postoji univerzalna formula koja bi svima pomogla , navescu vam uobicajene preparate za nesanicu ( znaci samo strucnjak za Bahove cvetne kapi-prakticar , moze otkriti pravu kombinaciju biljaka za miran san ).
Mimulus

                    Navescu vam jedan primer iz moje prakse a odnosi se na prvu recenicu ovog posta. Jedan moj drugar me zamolio pre 3 meseca da mu napravim kapi za spavanje. O.k. rekoh ja , popricah sa njim, napravih mu pravu kombinaciju i on sledecih mesec dana, koliko je boca trajala, spavase odlicno. Rekao sam mu , tada , da je pod velikim stresom i da ukoliko ne eliminise uzroke stresa morace stalno da pije te kapi za san. Izgubio sam ga iz vida, nije mi se javljao za novu bocu osim sto mi je , u prolazu , rekao da mora doci po jos jednu bocu kapi za spavanje. Pre desetak dana pukla mu je plucna maramica , iznenada,a ja se spremam da ga , kao bolesnika u postelji , posetim. ( Prim: Utvrdjena je veza izmedju plucne maramice i perifernog nervnog sistema !). Dakle , nesanica je bila predznak ugrozenog zdravlja !
                   Uobicajeni Bahovi preparati za nesanicu :

- Impatiens
- Cherry Plum
- Star of Bethelhem
- Clematis
- Sweet Chestnut
- Aspen
-Mimulus
-White chestnut

Dobar san nas čuva od demencije

Najnovija istraživanja pokazuju da kvalitet sna opada što je čovek stariji, i da je san povezan s razvojem demencije.

za narucivanje kapi obratiti se na tel: 060 32 35 625


петак, 25. јануар 2013.

Kako do vitke linije prirodnim putem?



         Dr Bah je ustanovio da se uspostavljanjem mentalne ravnoteže postiže savršeno funkcionisanje svih  unutrašnjih organa u ljudskom organizmu.Jedna od bitnih funkcija je čovekov metabolizam koji je ,između ostalog ,bitan za naš fizički izgled odnosno činjenicu da li imamo višak kilograma ili ne.



      Razni su uzroci naše mentalne ravnoteže , od težih ću spomenuti depresiju ,te se eliminisanjem njih , uz pomoć Bahovih cvetnih kapi, postiže emotivna i mentalna ravnoteža koje nam pomažu da unošenje hrane pravilno doziramo i da ne mislimo da psihološki mir možemo postići sa hranom i pićem.



     Iako je svaka individua različita mentalna priča navešću neke od Bahovih preparata koji se koriste za dijetu , ukoliko osoba ,naravno, nema bitnije psihološke probleme.To znači da ovi preparati nisu sigurno rešenje za sve klijente. Iz intervjua sa mnom mogu doći do tačnih naziva preparata koji će im pomoći da dođu do vitke linije i zdravog tela.
       Dakle ti Bahovi preparati su :

      -  Crab apple ( eliminiše opsesivnost fizičkim izgledom)
      -  Cherry Plum ( eliminiše strah od gubitka kontrole po pitanju težine )
      -  Chestnut Bud ( eliminiše ponavljanje greške po pitanju ishrane )


Dodatna pitanja na : astrobahovekapi61@gmail.com ; mob  060 32 35 625

четвртак, 24. јануар 2013.

Lečenje hipertenzije prirodnim putem

PSIHOLOŠKA RAVNOTEŽA JE OSNOV ZA STABILAN PRITISAK

               Jake emocije , nervoza usled neostvarenja zacrtanih ciljeva ( jer smo letvu za preskakanje podigli iznad naših mogućnosti ), sklonost depresiji, sklonost anksioznosti , samo su neki od psiholoških uzroka za pojavu hipertenzije .
               Odlazak kod lekara opšte prakse je ,naravno , primaran korak u lečenju nestabilnog pritiska ali bi trebalo da znate da uzimanjem poznatih lekova za pritisak ( " Prilenap " i sl.) vi ,zapravo , lečite posledice a ne i uzrok !Bez pronalaska uzroka , a on je u više od 90% slučajeva vezan za psihičke probleme , vi ste prinuđeni da jetru bombardujete sa raznim lekovima za hipertenziju i to , kako medicina kaže: svakodnevno .
Aspen ( Jasika , Trepetljika ) je Bahov preparat za anksioznost

            Moja majka ima 74 godine. Lekove za pritisak je počela da pije pre 15 ak godina neposredno posle očeve smrti( verovatno je depresija kao posledica doživljenog stresa uticala na pojavu hipertenzije ).Izvršio sam mali eksperiment . Rekao sam : Od danas ne piješ lekove za pritisak ali imaš obavezu da 3 puta dnevno kontrolišeš pritisak. 
Rock Rose je protiv panike

            Naravno , zaboravio sam da kažem : prethodno sam joj Bahovim cvetnim lekovima uravnotežio psihu ( imala je depresiju i anksioznost ).
            U naredna 2 (dva) meseca sam proveravao pritisak i uverio se da je stabilan ( oko 140/87 ).Majka više ne pije lekove za pritisak , jedino ga tri puta dnevno kontroliše a ja , naravno , vodim računa o njenom psihološkom stanju dajući joj , svakodnevno, Bahove cvetne kapi . Čak je i njena pokretljivost postala znatno veća i ne žali se na kičmu ( problemi sa kičmom znaju da budu refleksija od depresije! ).


Sve informacije na e-mail :astrobahovekapi61@gmail.com

среда, 23. јануар 2013.

Nocebo efekat i Bahove cvetne kapi

OPTIMIZAM KAO OPREDELJENJE 
        

           Ono što očekujemo utiče na razvitak naše bolesti.Ako neki autoritet ,npr. lekar ,kaže da naše stanje organizma može dovesti do određene bolesti, npr. infarkta, u našoj svesti će se formirati način razmišljanja koji će uspostaviti mehanizam da do tog ishoda stvarno i dođe. Javlja se strah, kao  posledica činjenice da većina ljudi ima predispoziciju za anksioznost, koji je uzročnik stresa. Stres, dalje , slabi imunitet koji otvara vrata za neku od bolesti. Ovo je nocebo efekat ,zloćudni brat placebo efekta za koji svi znaju šta predstavlja. 


         Poenta ovog, ili poruka, je : Pazite šta mislite !Treba uvek misliti pozitivno ,to je mišljenje svih psihologa i psihijatara. Kako na to navići ili naterati veći deo populacije kad je svuda oko nas toliko generatora svih vrsta strahova, bilo realnih bilo nerealnih?
CHERRY PLUM


         Bahovi cvetni preparati nude spasonosno rešenje po ovom pitanju. Navešću vam spisak preparata protiv strahova, s jednom ogradom: tek bi praktičar Bahovih kapi mogao da vam propiše koji preparati bi, za vaše stanje psihe, bili najprikladniji. 
AGRIMONY

             - Aspen , za strahove nepoznatog porekla
             - Agrimony , za ljude koji svoj strah kriju kroz konzumiranje alkohola i dosta hrane
             - Cherry Plum ,za ljude kojima se čini da gube kontrolu nad okolnostima
             - Red Chestnut, za osobe koje previše brinu za bližnje
             - Rock Rose , za osobe podložne panici
             - Mimulus , za strah od realnih okolnosti: npr. zubara  

                        Postoje još neki preparati za ovo stanje ali me kontaktirajte na :                  astrobahovekapi61@gmail.com

уторак, 22. јануар 2013.

Lečenje jetre prirodnim putem

Jasika je jedan od lekova iz grupe Bahovih cvetnih kapi


             Postoje pacijenti ,a to se i vidi iz njihove Natalne karte, kojima se izlečenje ,za njihovu bolest ,nalazi u alternativnoj medicini a ne u zvaničnoj.To je i ideja Dr Baha koji je koncept izlečenja zasnovao napostavci ,kako se,uostalom, i životinje u divljini leče, da se lek za izlečenje naših boljki nalazi  u našoj neposrednoj okolini ,u prirodi .
            Neću dužiti mnogo nego ću navesti koji su Bahovi cvetni preparati koji oporavljaju i leče bolesnu jetru :

                 - Agrimony ( Petrovac ) ( on je korišćen još kod starih Grka za probleme sa jetrom )
                 - Crab Aplle ( divlja jabuka )
                 - Ollive ( maslina ) i ...

Neću vam reći četvrti preparat dok se ne javite na mail : astrobahovekapi61@gmail.com
Cvet divlje jabuke

понедељак, 21. јануар 2013.

Erotske tajne Riba

Slika : Aleksej Ravski


                   
                   Izneću mnogo tajni Riba ali ih one tako vešto čuvaju da ,verujte, ima ih još neotkrivenih.Izneću   vam njihov psihološki profil da bi vam objasnio koliko je  " uputstvo za rukovanje Ribama" neophodno.
     Ribe lako razumeju probleme drugih ljudi, i saosećajne su osobe. To su dragoceni ljudi, koji ijako cene svoje prijatelje. Imaju moćnu intuiciju, koju upotrebljavaju u svim područjima života. Veruju u pomoć i dobra djela. Često su u depresiji, izgledaju žalosno i zapušteno. Kada im ne ide u životu, Ribe se znaju potpuno osamiti. Uopšteno su Ribe vrlo osetljive osobe. Novac zarađuju pomoću intuicije. Vole luksuz, uživanja do krajnosti, i najčešče računaju na svoje talente, koji su obično natprosečni. No, novac i materijalne koristi, ne mogu im sprečiti, da se dušom i telom predaju ljudima. Gotovo svi mučenici, bili su rodjeni u znaku Ribe.

                Sa druge strane, Ribe su romantiče, tajanstvene i erotične, u sexu znaju biti popustljive. Za njih je ljubav sve, ali im je u ljubavi teško biti realan. Partnera idealizuju, izmišljaju  o njemu osobine koje  nema. Znaju se pretvarati, tako da pri njima nikada ne znate na čemu ste.  Biti njihov prijatelj je posebna privilegija. Rado otvaraju svoje srce, ali radi svoje preosetljivosti, svaka šala ih može udaljiti od vas. Radi svoje filantropije, rado pomažu, ali su često žrtve iskorišćavanja drugih ljudi. Ribe su pravi idealisti. Vole miran brak, ali im to nažalost nije sudjeno. Imaju ,često, mnogo problema sa decom. Po prirodi su vrlo sposobni ljudi ali su ,uglavnom, žrtve njihovog vladara Neptuna koji im ne dozvoljava da čvrsto stoje na zemlji.


    Sklona je sanjarenju da će se svaki partner sa kojim započne romansu, pretvoriti u "idealnog" odmah pri prvom poljupcu; i da će je odvesti iz ovog "običnog" života . Pošto većina  nije sposobna za takve akcije, ona je često razočarana i nesrećna, i posle kratkog vremena neodlučnosti, teži da "otpliva" u drugom pravcu...   Kada ste shvatili Ribin mehanizam funkcionisanja lako vam je da skapirate njihove erotske vragolije.


      . Sposobne su da dožive nebrojena zadovoljstva ali samo ako su sa osobom koju vole. Mešanje sexa i emocija je njihov glavni problem. U sex unose celo svoje bice zbog čega kasnije žale. Kada jednom prodju to gorko iskustvo, naučene idu dalje, otvarajuci se više za slobodniji sex. Vole provokativne situacije, sex sa strancem, u posebnoj atmosferi uz muziku, svece.


Zbog egzaltirane Venere, žena Riba više je od ljubavnice. Ona je stvarno žena. Nemoguće je prozreti . Ne postoji muškarac koga ne može da osvoji ako to poželi. Ona prosto hipnotiše pogledom muškarca koji joj se dopadne. Ženstvena, sanjarka, prefinjena, srdačna ali i hirovita, distancirana i neuhvatljiva. Osećanja su joj duboka i zato je površne, kratkotrajne veze ne zanimaju. Voli da bude osvojena romantikom! Tradicionalna astrologija karakteriše Ribe kao preterano senzualne i preporučuje razvijanje samokontrole… Ali ova žena nosi u sebi karakter svih žena Zodijaka, pa je gotovo nemoguće definisati je, jer stalno izmiče i transformiše se. Inače, seksualno je slobodna i uživa u najrazličitijim erotiskim epizodama. Ne treba mnogo da se probudi strast u njoj. 

Kejti Holms

       Neće ostati u vezi ako ne vjeruju da ta veza nečemu vodi. Ako partner ne daje, nije velikodušan i pun ljubavi ni Ribe neće biti takve! Dobro zapamtite ovo.

       Ribe su dosta tajanstvene kada je u pitanju njihov seksualni život. Ali jedno je sigurno: kad se svetla ugase, Ribe iznenađuju! Ribe su seksi, senzualne i pune ljubavi. Ali seks bez emocija nije nešto što vole.
         Ako želite zavesti Ribe, budite romantični. Otvorite bocu vina, zapalite nekoliko sveća. Ribe su strastvene i senzualne. Žele partnera koji će ih ceniti i poštovati. Nemojte hvalitisamo njihov fizički izgled. Pohvalite njihovu ličnost i karakter. Razgovarajte o budućnosti, svetu, prirodi i lepoti. 
         Držite se podalje od ogovaranja jer će to u njima probuditi nepoverenje.
         Ako ih izbacite iz fokusa, postanete daleki, to će vam se brzo olupati o glavu, one vraćaju sa kamatom !
Voda je omiljena  okolina Ribe

        On : Ima neverovatne fantazije. Nema šta ne voli i šta ga ne pali, od pogleda, preko dodira do samog čina. Erogene zone: usne. Imajte na umu: ne voli da koristi prezervativ. Idealan seks: u obzir dolaze sva erotska pomoćna sredstva (lisice, maske, kinki-korseti). 

         Ona: U seks unose celo svoje biće, zbog cega kasnije žale. Kada jednom prođu to gorko iskustvo, naučene idu dalje, otvarajući se više za slobodniji seks. Vole provokativne situacije, seks sa strancem, u posebnoj atmosferi uz muziku, sveće, mirišljave štapiće¦ Erogene zone: stopala i bedra.

недеља, 20. јануар 2013.

Erotske tajne Vodolija

Adrijana Lima


Vodolija je kao prehlada. U Vaš život dolazi(iz njega i odlazi) iznenada, kada se najmanje nadate. Često je ne razumete i smatrate čudakom. Osećanja su joj intenzivna, ali ne traju dugo. Njihov eros je romantičan, varaju radi promene. Partnera mogu da pozajme prijatelju. To su kolekcionari ljubavi i strasti. Nije pravilo, ali i grupni seks kod njih dolazi u obzir.


Zelite li da Vodoliju zadrzite,u sexu,morate biti originalni i stalno pronalazaci u toj oblasti.Rutina je,za Vodolije,nocna mora i siguran put ka izlaznim vratima vase veze.Zato,ako niste previse inventivni,kupite neki prirucnik tipa " 100 i neka poza u sexu" i naravno sakrijte daleko od Vodolijinih ociju.


Pošto su Vodolije Vazdušni znak, one teže da temi ljubavi priđu najpre sa mentalne strane. Ukoliko mogu da razgovaraju sa partnerom o mnogim stvarima, tada će im i seks biti više nego uzbudljiv. Njihova, prirodna, radoznalost ih tera da u seksu isprobavaju razne stvari, zato budite na oprezu. Ukoliko nemate seksualnu maštu, dovoljnu da zadovolji potrebe Vodolije, teško da ćete se ikad uklopiti. Osoba koja ih bude oslobodila, uživaće u veoma maštovitim i vatrenim noćima.                             


 Nijedan drugi znak nije toliko otvoren, tolerantan ni spreman da eksperimentise kao Vodolija. Za nju nema tabua. U stanju je da posmatra svog partnera kako vodi ljubav sa nekim drugim sve dok ne ugrozava njihovu vezu!



Sta je odbija: Ako je partner ogranicava ili sputava njenu mastu u krevetu. Nerviraju je razumno ponasanje i losi maniri.

Vernost: Vodoliji vernost nije sasvim strana, ali nju niko ne moze da ‘drzi na lancu’.
 Odlucno odbija da prizna da je ljubomorna kada je partner zainteresovan za drugu osobbu, ali njeno ponasanje ipak govori drugacije…


 U sexu je slobodan i otvoren za svaku vrstu kontakta. Nema      klasičnu, standardnu vezu, ali ima uvek nekoga. Najveci izazov su mu avanture na putovanjima I u neočekivanim situacijama. Nekada  sex sa drugaricom ili drugaricom bivše devojke. Voli sve da      proba. 



Erogene zone: glava i listovi( pored opstih za sve znake)         

Imajte na umu: nije gadljiv ni najmanje, pa šta zamislite sa njim možete lako da ostvarite... 
Idealan sex: u nekom mraku na oborenom sedištu automobile, u     vozu, avionu...                                                  
 Kod nje se želja za seksom pojavi u momentu I ako dopustite da  taj momenat prodje - posle bude kasno. A ako se iskoristi,       sposobna je za uzastopno doživljavanje više orgazama. 
Azijska Kim Kardasijan

Vodolija bi partnera, odnosno partnerku najradije lisicama vezala za krevet. Sve ako i ne spada među transeksualce, svakako se ubrajaju među najmaštovitije sledbenike boga Marsa. Imaju osećaj da je čitavo  telo jedinstvena erogena zona. Možda, ipak, i za njih postoji neka ljubavna tajna? Jeste li na primer, ikada pitali partnera, odnosno partnerku da vam nežno miluje, ili masira potkolenice i listove na nozi? Obrazi su takođe  izuzetno osetljiva zona. 


Imajte na umu: Ne voli sex koji predugo traje! 



Vodolija i ostali znaci


OVAN-VODOLIJA Ko koga više privlači teško je reći:reklo bi se Vodolija Ovna. Glavni je Ovan. Njihov prvi seksualni kontakt je za pamcenje, nešto slično bljesku, kao meteorit, nešto što se pamti. Ali, vremenom se strast gasi. 
BIK-VODOLIJA Ovde Bik nema ni mira ni odmora, već samo probleme. Jedno od ovo dvoje, po pravilu ostaje uskraceno. Biku odgovara ekscentričnost Vodolije, ali to nije dovoljno da bi podjednako uzivali.
BLIZANAC-VODOLIJA Česta je ljubav na prvi pogled. Kao stvoreni su jedan za drugog. Mogu da im pozavide golubovi. Još kada bi Blizanac bio tačniji, njihova bi veza bila uspešnija.Intelektualan sex,bez emocija ili sa njima kao ukrasom i nista vise. 
RAK-VODOLIJA Duševna veza je jaka i ulepšava erotski kontakt. Orgazam nije naglašen, ali je iznenadan i neočekivan.Rak ostane uskracen. Vodolija nikad ne skapira Raka.
LAV-VODOLIJA Njihova veza je jako zanimljiva. Stalno su u ratu u kome nema ni pobednika ni pobeđenih. Samo snažni erotski doživljaji mogu da ublaže razliku u mišljenju.Lav bolje prolazi u skoru. 
DEVICA-VODOLIJA Po pravilu se ova dva znaka ne podnose. Kao što posle Sunca dolazi kiša, tako i kod njih posle prijatnog seksa dolazi uragan od koga stradaju nervi. Njihov seksualni kontakt naglo se pali i gasi.Devica ,po pravilu, ne skapira Vodolijine siroke poglede na pristup erotici ! 
VAGA-VODOLIJA Njihova veza je čista poezija. Seks im pruža veliko zadovoljstvo. Druženje im je harmonično, komunikativno. I pored svega tako divna veza može da se prekine bez vidljivih razloga.Vodolija inicira prekid veze u trenutku kad shvati da jer " istrazila " Vagu i da nece biti novina ! 
ŠKORPIJA-VODOLIJA Prvi je klasičan tip, a drugi pristalica slobodne ljubavi. Njihova veza je mistična. Počinje iznenada pogledima koji obećavaju. Ipak im u seksu nešto nedostaje.Skorpiju nervira manjak emocija a Vodoliju duzina cina i odsustvo inventivnosti Skorpije. 
STRELAC-VODOLIJA Njihove veze su spontane, iznenadne i pomalo čudne. Bez obzira na fizičku privlačnost, nisu ljubomorni i ako im seks kod kuće dosadi lako će ga potražiti sa strane. Seks je stvar oko koje ne stvaraju famu.Jedno od boljih slaganja ! 
JARAC-VODOLIJA Poželjno je da izbegavaju međusobnu erotsku vezu. Obostrano se sputavaju, hlade. Jedno je na zemlji, dok je drugo u oblacima. Čist mazohizam i los eksperiment. 
VODOLIJA-VODOLIJA Deviza ova dva znaka je: "Živele sloboda, ravnopravnost, nezavisnost!" Susret im je iznenadan, kao i rastanak, posle koga ostaju dobri prijatelji. Skloni su perverzijama.Dugo pamte bivseg partnera ! 
VODOLIJA-RIBE Dok je prvi otvoren, direktan, a u vezi ne očekuje mnogo, drugi je pritajen, mnogo očekuje. Do seksa dolazi, kad se najmanje nadaju. Obe strane hoće da zgreše, a svaki greh se kažnjava progonstvom iz raja.Riba trpi ali nema snage da kaze "dosta ", ipak ostanu jedno drugom u lepim uspomenama.




субота, 19. јануар 2013.

Erotske tajne Jarčeva

ili : kako osvojiti i zadržati Jarca
Jarčevi se teško "pale"



Jarčevi sve rade sa zakašnjenjem te je prvo pravilo ,za dobar im pristup, dajte im vremena !
Jarcu je potrebna veza u kojoj će se osećati sigurnim. Po prirodi je vrlo oprezan i, pre nego što pokaže svoje osećanje, želi se uvjeriti da nema opasnosti da bude odbijen ili osramoćen. Jarac je uvek gospodar svojih emocija i potrebno mu je određeno vreme da bi shvatio da je zaljubljen.



Ipak, duboko ispod njegovog naizgled hladnog i mirnog ponašanja, kriju se emocije koje će pokloniti osobi za koju se uveri da joj može verovati. 



Jarčevi su u ljubavi izbirljivi i neće lako pasti na svaku priču koju im prodajete, posebno ženske pripadnice znaka. Budući da su osnovne osobine ovog znaka upornost, ambicioznost i praktičnost, a u mnogim slučajevima i štedljivost, najviše im pašu Device, pa se često može dogoditi da već od puberteta i tzv. prvih ljubavi mladi Jarčevi  naleću na Device. Iako ih ,nesumnjivo, Device privlače, Bikovi im odgovaraju baš zato jer su potpuno različiti.
Device su omiljene
Jarčevima



 Kao jedan od najambicijoznijih znakova, Jarčevi će retko stati na jednoj usputnoj vezi pa je velika mogućnost da mnogi mladi pripadnici imaju nekoliko neobaveznih veza pa ih mnogi smatraju neozbiljnima i pokvarenim. No oni su marljivi, odgovorni i uporni, kako u ljubavi, tako i u sexu. 


Ni na Bikove nisu  imuni


Jarčevi su, takođe, u stanju da ostvare harmoničnu vezu s RakovimaVagama i Ovnovima. Ljubav protiv koje se Jarac bori u početku, jer ga parališe zbog nedostatka osećaja kontrole, kasnije postaje konstantna. Osobe u ovom znaku nisu prevrtljive i kada vole, tada predano vole, a na njih se voljena osoba može osloniti.


       Sa svima se možete šaliti ponekad, s Jarcima ... bolje ne.
Jarčevi imaju kontrolu nad svojim celokupnim seksualnim životom i u njemu nema iznenadenja i nepredvidljivih stvari. Njima se u seksu dešava ono što sami žele. 

      Seksualni život Jarčeva pocinje veoma rano i traje do duboke starosti. U tom pogledu medu svim znakovima on je maratonac.
      Kada se žena Jarac pomene u razgovoru, po pitanju sexa, tu se srećemo sa jednom od najvećih zabluda Zodijaka. Naime, za njih se (apsolutno pogrešno) misli da su hladne, nedovoljno strastvene, pa čak i nezainteresovane za sex. Kada opisujem žene Jarčeve, koje su samo naoko hladne (kao i muškarci Jarčevi), poredim ih sa vulkanom, čije su padine okovane snegom i ledom, spolja hladne, a unutra vulkanski vrele. Da, to su Jarčevi. Muškarci koji nisu imali sreću da uživaju u sexu sa ženama Jarčevima, su uvek šokirani količinama strasti i vreline, koje mogu da pruže ove žene, ali put do toga je strašno dug i naporan, jer steći potpuno poverenje žene Jarca je mukotrpan zadatak.

         Da bi u njima probudili želju, vrlo je često potrebna velika strpljivost i upornost. Naime, vreme "paljenja" Jarca je najduže među znakovima Zodijaka. Međutim, ako poznajete njegove, odnosno njene erogene zone, radnja može da se odvija mnogo brže, a put do željenog cilja je kraći. Dobro raspoloženje koje, barem u početku ni ne miriše na seks, može da bude usmereno upravo tom smeru "nehotičnim" dodirivanjem kolena. Kad se odlučite za takav potez, morate da budete spremni na to da vas očekuje burna reakcija. Bilo pozitivna, bilo negativna, i u jednom i u drugom slučaju znaćete na čemu ste. Ali i šta treba da radite.

       Muškarac i žena Jarac obostrano uživaju u masaži glave i leđa, pogotovo ako se koriste ruke i jezik. Preferiraju klasične poze, kao što je položaj na ledjima ili sa strane. Erogene zone: kolena, stopala, grudi i stomak.