петак, 31. мај 2013.

Anksioznost i čudesna moć Bahovih cvetnih kapi

Ili : Bahove kapi pomažu i kod najtežih slučajeva !



     Pre izvesnog vremena dođe mi pacijent sa sledećim simptomima : Uveren je da mu komšije smeštaju svakojake vradžbine : stalno nalazi neke zamotuljke po dvorištu, koje su " sigurno oni ostavili da bi mu naneli zlo "( manija gonjenja ) , " gavran stalno nadleće njegovo dvorište" , ruke i noge su mu podrhtavale , bio je bled kao krpa sa upalim obrazima i , po njegovim rečima , zadnjih nedelju dana nije spavao 10 sati .


     Odmah mi je bilo jasno da se radi o teškom slučaju anksioznosti i depresije što se i potvrdilo , uvidom u njegovu natalnu kartu . Naime , Sunce je bilo u konjukciji sa planetom koja vlada depresijom a na anksioznost (vidi post : anksioznost i holisticko lecenje) su ukazivala čak 3 aspekta !
    U sebi sam pomislio : Ovaj čovek baš nije imao sreće sa trenutkom rođenja( ili : vuče neke grehe iz prošlih života ) !

     Rekao mi je , takođe , da , zbog nervoze , pije dnevno preko 10 jakih kafa ! Kako je želudac , zbog ogromnog broja nervnih završetaka na sebi , kreator psihičkog stanja , to svakako nije pametan potez .Ovo i stoga što mu je Mesec ( vladar želuca ) bio ugrožen od strane " loših " planeta .



        Moj holistički pristup lečenja , ovog slučaja bio je :

- Bahove cvetne kapi koje su sadržale esencije protiv : anksioznosti , depresije i koje ojačavaju energiju    želuca
- Bahove cvetne kapi protiv nesanice
- Zabranio sam mu više od jedne kafe dnevno  i preporučio da ne pije više gazirana pića
- Zbog verovanja u vradžbine kao i aflikovanih aspekata Neptuna (Neptun u astrologiji predstavlja Boga ) preporučio sam mu post i redovan odlazak u crkvu ( očigledno mu je trebao " okvir " , nešto u šta će da veruje da bi pobegao iz čeljusti bolesti )
- Rekao sam mu , ako mu ubrzo ne bude bolje , mora ići lekaru 


        Javio se posle 2 dana da mi saopšti da je , konačno , počeo da spava. Videćemo dalje .

                           Čuo sam se juče sa njim i pitao ga kako mu je.Kaže da i dalje dobro spava , da je počeo da posti i da će u nedelju u crkvu .
                    Preporučio sam mu još i što više druženja sa okolinom .

четвртак, 30. мај 2013.

Erotski horoskop svih znakova za mesec Jun




                                                                                                             
Imate utisak da se stvari , na erotskom planu , ne odvijaju u zeljenom smeru i on vas ne vara.Vi budite uporni i to je jedina dobitna karta.Na nišanu vaših erotski želja, u ovom mesecu, naći će se  :Riba i Vodolija a mesto gde cete ih sresti je neki kraci put ili hodnik ustanove u kojoj se nadjete  . Vašem temperamentu više će odgovarati Vodolija .Promene na erotskom planu biće moguće oko 23.eg  juna , ako to vi budete želeli !



Jupiter,vaš prirodni vladar 8.e kuće ,nalazi se u drugoj ,prirodnoj, kući pa na nove erotske prilike najpre možete naleteti na mestima gde ima novca(banke) i hrane (restorani, picerije ,bakalnice)Na erotskom meniju Bikova u ovom mesecu biće burno : početkom meseca bićete zagrejani za nekog Ovna a onda će , po redosledu u horoskopu ,uslediti  svi ostalih znaci zaključno sa Devicom pri kraju meseca i Ovnom na samom kraju . Jedna odlicna Vest (sa velikim V za vas ): sledecih , skoro godinu dana ,ocekuje vas prosperitet na erotskom planu !




Blizancima cvetaju ruže na mnogim poljima ali ne cvetaju svima ruže na polju erotike.U prvoj polovini meseca u vašem erotskom fokusu biće Lav a u većem delu druge polovine meseca romanticni Rak je taj koja će želeti da zadovolji važe sexualne apetite . Škorpije su spremne da vam pomrse račune ukoliko ih ne uzmete za ozbiljno . .Strelcevi su i dalje  pod vasom kontrolom, sto ce se izmeniti krajem meseca .Do preokreta na erotskom planu moglo bi da dodje  oko 19.og juna te se pričuvajte da ne budete gubitnici .


                                 

Osoba veoma aktivne prirode ,koja vas i pomalo plasi , drzi jake adute u svojim rukama , koji su prepreka vasim erotskim zeljama.Sto je najgore takvu okolnost skoro je nemoguce promeniti. Erotske preokupacije Vodolijom iz prethodnog meseca zadrzace se jos samo neki dan u pocetku juna.U ostatku meseca cekace vas romanticna Riba i nadati se da cete uspeti da skupite snage da joj pridjete.Promene na erotskom planu moguce sukrajem juna. Srecno !


Lavovi se i dalje nalaze pod Neptunovskim uticajem: tajno ,emotivno ,senzualno i romanticno.Mesto gde mozete sresti osobu koja ce najbolje odgovoriti na vase najludje erotske mastarije je poresko odelenje ,osiguravajuca  ili sudska ustanova. 
Osobe u vasem znaku i dalje ce biti u fokusu vasih interesovanja.Erotske prilike , takodje , mogu vas zadesiti sa osobom koja je sportski nastrojena.Zauzeti Lavovi i dalje streme tajnim vezama ali od ovog meseca moraju biti dodatno oprezni !

Mars je ušao u znak Blizanaca tako da cete zeleti vise od jednog partnera u krevetu.. .Ostvarenje erotskih teznji,u ovom mesecu ,zavisice od Blizanaca ,tačnije rečeno oni će biti ključari tajnih odaja u koje bi vi rado otišli.U odajama, kako stvari sada stoje, može biti bilo koji znak ,s tim da na početku meseca na meniju će biti Ovan pa posle toga , kako horoskop napreduje,na svaka dva dana menjace se znak vaseg interesovanja!Prikocite malo da ne udarite u neku banderu pored puta !



Iz perioda proslog meseca, kada vam se cinilo da bi zbog erotike vredelo pribaviti jos jednog partnera, presli ste u period vama pomalo stran: emocije ce biti okidac za erotiku .Promene ,u erotskom životu,moguće su ali ne i neminovne oko 10 juna .Krajem june stvorice se okolnosti da u vase erotsko polje uplovi jedan Lav.Ovaj Lav bi mogao ostaviti dubok trag u vasoj riznici erotskih trofeja .Savet : budite oprezni .



Skorpije bi svoje nagomilane frustracije najlakse mogli da iscele putem sexa a za to ce im okidac biti njima nimalo strane: emocije .Dispozitor vašeg erotskog života ,u ovom mesecu ,bice Mesec sto bi znacilo da bi sex u nekom motelu sa odlicnom hranom, za promenu , bio pozeljan. Krajem meseca nastupa tezi period za erotiku, kad ste vi u pitanju, zato iskoristite pametno prethodni period.Promene ,na erotskom planu, moguce 10.og juna.




Strelcevi, i dalje, zadovoljenje svojih, erotskih zelja traze u paralelnim erotskim vezama.Ta dualnost,definitivno ,prestaje krajem meseca.U vasu erotsku mrezu ovog meseca ,ovim redom,mogu upasti  Jarac ,pocetkom meseca,i Ovan koji bi mogao igrati , zapazenu ulogu,do kraja meseca.Na vama ce biti da li ce te i uspeti nešto da realizujete .Boravak Jupitera u Blizancima cini da osecate hronican nedostatak  sexualne energije. No ,ne brinite,  krajem meseca ce sve leci na svoje mesto, ulaskom Sunca i Jupitera u znak Raka.



Jarcevima erotska energija će zavisiti,sve do 20.og juna, od Blizanaca i sposobnosti da naprave dobar kontakt sa partnerom.. U zadnjoj trecini meseca verovatno ce vam pasti na pamet da na erotskom planu pokusate sa osobom koja ce iskazati otvorene emocije sto bi moglo najpre , da vas odvede do osobe koja je znak ili podznak Rak.Mada to nije teren na kojem se najbolje snalazite, verujte, prijace vam takva promena .



Sagorevanju ,u burnom zivotu koji vodite, najbolje isceljenje bi bilo u erotskom praznjenju.Mesto gde bi mogli da sretnete potencijalnog partnera je  restoran domaćih jela.Vetar u jedra je do 25.og a onda na ovom polju nastupa stagnacija narednih 20.ak dana.Promene u vasem sexualnom zivotu bice moguce oko 10.og juna s tim da one nece zavisiti od vas vec od vaseg partnera .Obratite paznju na osobe sa znakom ili podznakom Rak.


 Pocetak meseca ce Ribe zateci pod uticajem Blizanaca ali se stvari vec 3.eg juna menjaju u korist , vama dragih, Rakova.Lep horizont je pred Ribama skoro ceo jun jer ce glavni pokretac sexa biti ,njima, omiljene : emocije.Promene na erotskom planu , ciji inicijator necete biti vi, moguce su oko 10.og juna . Nemate izgovor za neaktivnost ,pokrenite se.Mislite o  tome !

понедељак, 27. мај 2013.

Brak na ivici ambisa

Ili : Još jedan slučaj iz moje astroordinacije
Mladenu je velika želja da dobije dete


            Ivana i Mladen su došli kod mene : " Da im skinem vradžbinu jer im je brak u opasnosti !" Naravno da sam se nasmejao a potom im objasnio da mogu astrološki da vidim koji je njihov problem kao i da ih posavetujem i prepišem im adekvatnu kombinaciju Bahovih cvetnih kapi. Složili su se i ja sam uzeo podatke za natalne karte.
            Ivana je Jarac ,podznak Škorpija sa Kironom u 7.oj kući. I propalim brakom iz koga joj je ostalo troje dece .
              Mladen je Škorpija , podznak Lav sa Južnim čvorom u Vagi. I propalim brakom , bez dece .
             Dakle , previše fiksnog , nepromenljivog i neprilagodljivog. Iz uporedne karte se vidi da Mladenovi Mars i Uran prave egzaktnu opoziciju sa Ivaninim Mesecom ( dušom , emocijama ) i zaključujem da je on krivac za poremecaj u njihovim odnosima . Skrecem mu pažnju da je on krivac u slučaju da brak pukne i dajem savet da on mora da popusti u konfliktu !


Uporedna karta ( spoljni krug je Mladen )
Ivana
Mladen


        Od Bahovih kapi im prepisujem : Oboje imaju problem sa depresijom , anksionošću i oboje su preosetljivi ( na ideje i uticaje ); tu je još nezaobilazni Beech za toleranciju i još jedan preparat za usklađivanje ali vam ne mogu reći koji .


      Zvao sam posle nekoliko dana i pitao kako su. " Odlično" , rekla je Ivana , sva ushićena . 

     Ivana je poslala poruku posle 20.ak dana
da čeka bebu .





петак, 24. мај 2013.

Bahove cvetne kapi protiv alergije

... gripa , prehlade , infekcije

    U praksi se pokazala veoma uspešno kombinacija od 7 preparata :
Слика од буквеБлажени иконом цвета Beech 
Слика од џанарикеБлажени иконом цвета Cherry  Plum
Слика од дивљих јабукаБлажени иконом цвета Crab Apple
Слика од ГорсеБлажени иконом цвета Gorse
Слика маслиновогБлажени иконом цветаOllive
Слика од орахаБлажени иконом цвета Wallnut
Ime 7.og preparata necu vam okriti ali vam mogu ponuditi bocu preparata po promotivnoj ceni . Tel za narucivanje je 060 32 35625 

Efekat kapi je sledeci : otvara oba disajna puta u nosu , smanjuje pritisak u glavi i odagnava utisak bespomocnosti otvarajuci pozitivno raspolozenje .

уторак, 21. мај 2013.

Psihološki profil Rafaela Nadala

Šarm koji pleni : Rafael Nadal
          Budući da je na pomolu Roland Garros , da je Nadal , po mišljenju teniskih asova u penziji , favorit ovog Grand Slama , možda će vam biti interesantan psihološki profil ovog poznatog tenisera .
            Ovo je Nadalova Natalna karta :

       Rafa je Blizanac podznak Škorpija .Zbog Plutona u 12.oj kući radi se o veoma introvertnoj i stidljivoj osobi .Ascendent je na 20.om stepenu što podznak duplira jer je taj stepen, takođe, Škorpijin .Od ovog podznaka nikad ne očekuj milost : za njega je neumoljivost , nemilosrdnost i neprobirljivost sredstava u dostizanju jedinog cilja ( pobede ) sasvim prirodan sled stvari .Svako drugo mesto na rang listi , osim prvog , ravno je porazu i pokorenom ponosu .Smisao života je liderstvo ili smrt ( dezintegracija )! Zbog toga on ide do kraja u igri , do zadnjeg atoma snage , kao da kaže telu : ne zaslužuješ Život ako nisi najbolji , ako nisi u stanju da me popneš na pijedestal .Tako i dolazi do povreda , kojima je sklon !Da li ste ga nekad videli da igra ispod granica svojih mogućnosti , da protivniku pokloni gem da ne bude 6:0 ? Niste , sigurno , pogotovu ako je zdrav .Aspekt Pluton opozicija Mesec najbolje odslikava prethodno rečeno .Mesec dolazi iz inostranstva pa su njemu omiljene žrtve stranci .Nema za njega gore muke nego , kada povređen bude ,svoju energiju kada mora neutrošenu da drži .Pogledajte ga , sad kada se od povrede oporavio , kako je srećan .Podseća na reku branom zaustavljenu kojoj su sve ustave odjednom dignute ! Sjaj njegove sreće je fascinantan , skoro nestvaran .Kad izgubi,  ceo svet kao da se urušio na njegova pleća !Njegove su emocije opčinjene željom za moći , slavom i kontrolom nad sopstvenim životom .Klasičan je ovo primer osobe koja je spremna na sve napore da postigne ono što najviše želi  : slavu i moć ,koji proističu iz činjenice Broj 1 u tenisu ( Pluton kao vladalac prve kuće u opoziciji sa Mesecom , vladarem 9.e kuće ( ono što najviše želimo ).Lilit u konjukciji sa Suncem kaže : Biti lukav? Što da ne , ako će mi to pomoći da dobijem gem ( set , meč ).Zato Rafa gleda u smeru koji krije  njegovu nameru do zadnjeg delića sekunde .U negativnom smislu , po Nadala , Lilit budi strepnju i sumnju da će  nešto( iracionalno ,kao Lilit ) okrenuti stvari ka negativnom ishodu meča .Zato ima OKP i zato ređa boce soka i vode u istom rasporedu , zato istom nogom ulazi ili izlazi sa terena .Zbog ugroženog Meseca , Rafa je osoba koju je lako povrediti i izbaciti iz ravnoteže .Sigurno da Novak toga nije bio svestan , kada ga je imitirao .U Rafinom horoskopu je Kiron ( tačka traume , neizlečivog bola ) ugrožen Suncem ( verovatno od malena otac pred njega stavlja velike zadatke ) , Saturnom ( i trener je zahtevan !) i Jupiterom ( sve se multiplicira ) te , sa sigurnošću , mogu da tvrdim da će njegov psihijatar imati pune ruke posla kada zađe u poznije godine.Takođe , kada prestane sa aktivnim igranjem , u prvi plan će izaći i anksioznost i depresija .
Naziv ove slike : A sad  se igrajmo , malo , žmurke !


петак, 17. мај 2013.

Može biti samo jedan ( pobednik Roland Garosa )!

Ili : Ko će biti pobednik ( Rafa ili Novak )?
Teniseri su moderni gladijatori
                   Buduci da je Rafa favorit kad je sljaka u pitanju ,da Novak ima jaku zelju da osvoji jedini Grand Slam koji nije osvojio,da je nebo miljenik njih dvojice zbog Jupitera u Blizancima , zanimljivo je pogledati koliko planete sluze ovu dvojicu , izuzetnih , sportista . Pogledajmo uporedni horoskop Natalnih karata ( spoljni krug je Novak ) :



             Kod sportista  najvaznije su 2 stvari u horoskopu : jacina Marsa ( u kom je znaku i kakvi su mu aspekti ) i sklonost povredama . Sa astroloskog stanovista prosto je neverovatno sta je Novak postigao buduci da mu se Mars nalazi u znaku Raka ( egzil , izgon) .Vadi ga cinjenica da su Mars i Mesec u recepciji po znaku ali je , opet, i Mars u Ovnu slabiji od Marsa u Jarcu(egzaltacija ) , kojeg ima Rafa . Namece se , kljucno , pitanje : Otkud Novaku toliki uspeh u prethodnom periodu ?Odgovor je viseslojan :
- Iz uporednog horoskopa vidimo da je Novakov Ascendent u opoziciji sa Rafinom Venerom koja je vladar i 12.e kuce ( kuce pehova , losih zavrsetaka ) i Juznog Cvora ( gubici) sto se moze tumaciti recenicom : Novak mu jednostavno: ne " lezi " !Ovaj aspekt podseća na situaciju :Vi vozite kola noću a iza vas je tip koji pali i gasi duga svetla i pri tom - neće da vas obiđe ! U ovom aspektu stoji važan savet za Novaka : Rafu je najlakše da pobedi ako mu poljulja samopouzdanje na početku igre ( on najbolje zna kako to da uradi )!
- Sunce u Blizancima i Saturn ( Novak je Blizanac, podznak Jarac ) mu aktivira Kirona( trauma ) i Lilit ( pehovi ) tako da Rafa pada na psiholoskom planu ;sam aspekt Saturn opozicija Sunce govori da Rafinu slavu ( Sunce ) pomracuje ( Saturn) Novak
- U proslom periodu Novaka ,koji je podznak Jarac , je bas " islo" jer je Saturn bio u Vagi ( egzaltacija ) !
     Pa , dobro ,reci ce te vi,a kako to da je Nadal pobedio Novaka prosle godine, u finalu Roland Garrosa ?
     Odgovor na to pitanje dace nam karta Solarnog povratka za 2012. u :

         U ovoj karti je vladar uspeha ( MC-a ) Jupiter ,    u znaku Bika ,u kome se nalazi i arapska tacka pobede te je Jupiter tog 10.5 2012.e ( oko 14 casova , igrao se nastavak meca ) bio bas u tom polju(na 29 i44 Bika). Takodje je i bitna cinjenica da Nadalu odgovaraju prekidi pa nastavci meca jer mu se Mars nalazi u Jarcu pa se time ispunjava simbolika Jarca .Za konacni odgovor na pitanje :ko ce osvojiti turnir ,moramo pogledati Nadalovu Solarnu kartu za ovu godinu :


    Kao i kod Novaka , vladar MC-a odlazi u 12.u kuću ( što govori o problemima ) ali zato vladar Asc-a odlazi u 10.u kuću i to u znak Ovna te s obzirom na to kao i veću izdržljivost na šljaci, prednost , nažalost , dajem Nadalu. 
    Nadam se da mi se prognoza, kao Novakovom fanu , neće ostvariti.  

субота, 11. мај 2013.

Kako da pobedite kladionice ?

ili : Kako da znate kada bi trebalo da se okusate u igrama na srecu ?
      
           Pre nekoliko godina jedan  poznanik ,inace preprodavac polovnih kola, mi je , u poverenju , rekao : Znas li koji je jedini nacin da te ne izradi preprodavac polovnih kola ?Koji , upitah ja. Da ne kupis polovna kola !
           Bojim se da u ovom i lezi osnovni odgovor na naslov ovog posta. Ukoliko niste zadovoljni , ovim odgovorom , nastavite sa citanjem ovog posta .


         Odmah cu vam reci veliku istinu : astrolog i astrologija vam NIKAD ne mogu reci : Igraj tog i tog dana i osvojices 100.000 eura . Ne, astrolog ( naprimer: ja ) moze , uvidom u vasu natalnu kartu , da vam kaze kakav je vas potencijal da dobijate, ako ste resili da na taj nacin zaradite , zatim moze da vidi koji je poriv koji vas na tako nesto tera i , sto je najvaznije , moze da vam kaze da li ce te konkretnog dana dobiti ili ne .

        Osnovni razlog sto vam nijedan astrolog na svetu ne moze da kaze dan kada mozete da se obogatite igrajuci igre na srecu je taj sto  igrama na srecu vlada planeta Uran cije je dejstvo nepredvidljivo , iznenadno i van svakih sematskih okvira .


        Da rezimiram : ukoliko ste zainteresovani da saznate da li u takvim aktivnostima , u ukupnom skoru , mozete da budete pobednik ili gubitnik , kao i podatak da li ce te, tog i tog dana, dobiti u igrama na srecu javite se , sigurno, mogu da vam pomognem .

     kontakt : astrobahovekapi61@gmail.com

четвртак, 9. мај 2013.

Novak Djokovic i Internazionali BNL d` Italia ,Roma-Italia

Vecni grad - Rim

                    Sto se tice prognoze Novakovog ucesca na turniru u Rimu , kada bi mene pitao , preporucio bih mu da ga preskoci . Zasto ? Novak je upao u negativnu fazu sto se najbolje oslikalo ucescem u Madridu .Prava stvar bi bila da se u miru pripremi za Rolan Garos i da ,u medjuvremenu, izvida psiholoske rane. Kako se to astroloski vidi ? Najbolje Solarnom kartom za 2013. u godinu .

           Da podsetim : Solarna karta se pravi za rodjendan i njeno trajanje je ograniceno na priblizno godinu dana . Bitna informacija je da se ona aktivira priblizno mesec dana pre rodjendana .
  Kao sto sam u prethodnom postu (( Karta uspeha Novaka Djokovica ):http://astrologijaibahovekapi.blogspot.com/2013/05/novak-okovic-karta-uspeha.html ) objasnio velike Novakove uspehe u 2012.oj godini tako iz ove Solarne karte mogu da saopstim interesantne zakljucke :
- Ova takmicarska godina ni izbliza nece biti plodonosna kao prosla.Razlog Uran kao vladalac karijere odlazi u 12.u kucu , kucu pehova, losih zavrsetaka pa se time moze tumaciti neslavan kraj u Madridu
- Kljuc karijere u ovoj godini bice stanje psihe sto znaci ako bude radio na stabilizovanju rezultati ce biti -dobri. Novak bi morao da poradi na tome jer ga nekontrola emocija(ispoljavanje besa konkretno, vodi u propast)!
- Takodje mora da nauci i veliku zivotnu lekciju : zivot se sastoji od pobeda i poraza a veliki su oni koji se brzo pridignu posle nokdauna !
                   Kiron vlada traumama 

              Najiskrenije bih mu preporucio Bahove cvetne kapi koje bi mu donele mentalnu i emotivnu ravnotezu .