субота, 31. август 2013.

Mesečni numerološki horoskop za mesec septembar

What Can Numerology Tell You About Your Life Purpose?

 Ovaj horoskop je vezan za bioritamski broj osobe .Primer : osoba je rođena 17.03.1961. Njen je bioritamski broj 2  (17+03=20 , 2+0 =2).

Važna napomena : Srećni brojevi u mesecu zavise isključivo od vašeg duhovnog i sudbinskog( ličnog ) broja i tu informaciju možete dobiti u postovima koji govore o tome( Usrećite vaš život numerologijom , za duhovni broj 2 ,npr ).


                                                 
    
      Jedinice ce , u ovom mesecu , osetiti nagli priliv pozitivne energije , doci ce do povratka samopouzdanja i to ce je , posebno na poslovnom planu , podstaci da se okrene novim , smelim i originalnim planovima ne bi li nadoknadili period stagnacije koji ih je snasao u prethodnom mesecu .U ovom se mesecu jedinice mogu osloniti ponajpre na peticu , zatim na svoj broj i na kraju na devetku u cijem dvoristu se cela igranka i odvija .
      Ovo je mesec kada bi na poslu mogli da steknete nove partnere ili da zakljucite ugovore koji bi za vas mogli biti od koristi u perspektivi . U ljubavi je ovo mesec kad bi mogli sklopiti poznastvo sa osobom nezavisne , slobodoljubive i pomalo ekscentricne prirode . Zbog godine sestice ne preporucuje vam se previse aktivan pristup ni na jednom polju jer bi on mogao biti kontraproduktivan te bi vas samo udaljio od zacrtanog cilja .



        Dvojka vec duze vremena , kao ozebao Sunce , ceka , i mnogo , mozda cak i previse ocekuje od ovog meseca . Finansije su se prilicno istanjile u ovim teskim vremenima kod vecine brojeva a njima cini se da je najdramaticnija situacija bas u njihovom dvoristu . Neka trojka , koja ima direktne veze sa inostranstvom , imace presudan uticaj da se konto dvojke , u pozitivnom smislu , dramaticno uveca i da, na taj nacin , umiri njen nervni sistem .Novac moze doci na dva nacina : preko nekog ugovora ili ocekivanog ili neocekivanog nasledstva .
      Vec su duze vreme dobre vibracije na polju emocija kod ovog broja sto na njihov nervni sistem itekako dobro utice .Ovaj mesec je idealna prilika da se predje na stepenicu vise a to je sex .U tome ce im , nesebicno , pomoci jedna silovita osmica u glavnoj roli a celu akciju bi mogla podrzati devetka .


          Trojka u godini sestice i mesecu devetke ima dosta energije koju bi nesebicno podarila svojoj nablizoj okolini i porodici . Humane misli i zelja za pomoci onima kojima to treba drzace trojke ceo ovaj mesec .Povoljan je ovo period za kraci odlazak u inostranstvo bilo zajednicki sa porodicom bilo u posetu rodjacima .Na poslovnom planu trojke bi mogle iskoristiti visak energije za zavrsetak projekta koji je pri kraju .Nesebicna pomoc bi mogla doci od neke devetke ili sestice i nesporna je cinjenica da je ovo period kada bi vecinu poslova trebalo da radi u nekom partnerstvu . Sto se tice ljubavi trojke u ovom mesecu mogu posegnuti za nekom kracom vezom ali zauzeti moraju biti krajnje diskretni ili ce ih kazna vrlo brzo stici .


               Godina sestice cuva, donekle, cetvorku u mesecu devetke od stresa uzrokovanog nekim novim desavanjima koja im se ne uklapaju u dugorocne planove .Poslovni a takodje i licni planovi , umnogome , zavise od jedinice i osmice .Kraci odlazak u inostranstvo, druzenje sa nekom peticom ili sedmicom mogao bi im biti dobar ventil za stres .Osobe koje nemaju cetvorki u svom datumu rodjenja svakako ce lakse proci kroz ovaj mesec .Stari dobri ventil u vidu intenzivnijeg rada bice dobrodosao cetvorkama u ovom mesecu .
            Ovo je idealan mesec za neki nov pocetak . Kako je ovo godina sestice , partnerstava , bilo bi sjajno da za novi projekat pridobijete podrsku ako ne u materijalnom a ono barem u savetodavnom smislu jedne petice . Slobodne cetvorke ce imati sansu da preduzmu hrabrije korake ka osobi koja im se svidja .
 
             Peticama se u godini sestice i mesecu broja devet cini da nesto nije u redu sa postojecim okolnostima i da bi nesto , pod hitno ,  trebalo menjati.Ipak , nece to biti tako lako jer ce ih emocije , sa kojima se tesko snalaze , ometaju u naumu .Za ostvarenje njihovih velikih potencijala , prvenstveno putem pojacane discipline , u ovom mesecu najvise im moze pomoci jedinica koja se redovno nadje tu negde u blizini i koja je uvek raspolozena da pomogne .Slobodnim peticama ovaj mesec je naklonjen za pocetak emotivne veze a zauzetim da ucvrste postojecu vezu .Sto se tice novca ovaj mesec ce biti prilika da poprave na bas sjajno finansijsko stanje . Rad sa zenskom populacijom dace veci novcani priliv .


               Sesticama je u godini sestice i mesecu devetke sve potaman : sve je pod kontrolom .Finansije nisu spektakularne ali s obzirom na opste okolnosti njima je super . I u porodici je sve kako su zamislile : bracni partner ce se uklapati u njihove zamisli i bice im pri ruci kad god im zatreba. Sesticama koje su emotivnu vezu zapocele u prethodnom mesecu emocije i dalje cvetaju i dobijaju na intezitetu .Ovo je mesec velikih dobitaka , velikih sansi za sestice i ako prestanu da se ponasaju kao cvet koji ceka da ga neko zalije ili ubere imace sanse da od ovog meseca ( citaj: zivota ) uzmu sve sto im kosmickom pravdom pripada . Zato : isprsite se , glavu gore i hrabro napred !
                   
                     Sedmica se u godini sestice i mesecu devetke ne nalazi u sjajnoj poziciji . Disciplina i kruti okviri , koje preziru i ne uvazavaju , kljucne su reci za ovaj mesec . Ovi problemi ce ih snalaziti kako na poslovnom tako i na licnom planu . Novonastala situacija preti visokim nivoom stresa te bi sedmice morale naci ventil za praznjenje ukoliko ne zele probleme sa ionako tankim zivcima . Izlaz bi se mogao ukazati preko flertu spremne petice cije bi rame bilo sasvim solidan oslonac . Na poslovnom planu ovaj bi mesec mogao sedmicama da ukaze na greske u radu i da im ukaze na pravi put u poslu . Nezaposlene sedmice bi mogle imati priliku za volonterski posao koji bi im , u perspektivi , mogao otvoriti put ka stalnom zaposlenju .
  

                   Osmica se u godini sestice (stezanje kaisa) i mesecu devetke ne oseca kako je navikla .U biznisu ce biti dosta neplaniranih okolnosti , njihov autoritet nece biti uvek ispostovan sto ce ih cesto izbacivati iz takta i dovoditi u stresne situacije . Iako ce stvari pokusati da stavi pod okrilje discipline , treniranje strogoce nece imati praktican efekat . Njihove aktivnosti ce biti pod direktnim uticajem jedinice i petice njoj nimalo adekvatnih brojeva .Pravi nacin za lecenje frustracija osmice je sex pa bi to bilo spasonosno resenje za ovaj mesec . Spustanje , visoko podignutog , garda prema protivnicima i publici je jos jedno elegantno resenje . Jedna devetka krije pozitivne emocije , probajte da je pronadjete .


               Evo nas kod najvecih dobitnika u ovom mesecu .Devetku u godini sestice i mesecu broja devet ceka ljubav .Ko iole drzi do ljubavi a verujem da do nje drze svi zdravi , imace u ovom mesecu priliku da osete drazi ljubavi . Imacete , neko duzu , neko kracu romansu koja ce vas opiti i baciti na pleca ne dajuci vam mogucnost da napravite drugaciji izbor .Super za slobodne devetke jer one nece imati problem sa kategorijom osecaj krivice a malo manje dobro a mozda cak i interesantnije za devetke u braku koje ce sad imati , pored svih dosadasnjih , jos jednu tajnu . Oprez za ove druge : pazite se da ako vi uzivate , zbog indiskrecije , drugi ne pate .Sto se tice finansija, u ovom mesecu ocekujte poboljsanje na koje mogu uticati sestica i opet devetka .

понедељак, 26. август 2013.

Numerologija : znacenje brojeva u snovima



              U poslednje vreme sam dobio nekoliko mejlova sa pitanjima tipa : " Sanjao sam taj i taj broj , da li je to pozitivno ili negativno ? " te sam resio da posvetim paznju toj problematici u ovom postu .
             Sanjanje brojeva kao i situacija tipa za toliko i toliko dana dogodice se " nesto " , po psiholoskim postulatima uobicajen je znak da ne stojimo cvrsto na zemlji , da smo neodlucni i da bi , u narednom periodu , trebalo da preduzmemo nesto konkretno a ne samo da cekamo ( nesto ili nekoga ).U nastavku cu prezentirati uobicajena tumacenja kada sanjamo konkretne brojeve od 1 do 9 .
               Ako sanjamo :

     Срећно Број Значење: Један

           Sanjati broj jedan moze da znaci da bi trebalo da zapocnemo nesto novo , da je  starom zivotu istekao rok vazenja.Moze da znaci jos i da se previse rasplinjujemo i da bi trebalo da snagu skoncentrisemo na jednu oblast odnosno konsolidujemo se.Takodje , znaci i da bi trebalo da razmislimo o svom materijalnom stanju odnosno da podvucemo crtu i vidimo kuda dalje .

                                                              Срећно Број Значење: Два
       
            Sanjati dvojku oznacava balansiranje i potrebu izbora izmedju dve stvari.Ovo takodje govori da bi trebalo da uspostavimo ravnotezu izmedju nasih finansija , vremena i resursa .Dvojka simbolizuje partnerstva te bi trebalo da preispitamo nase partnerske odnose , kako na poslovnom tako i na licnom planu .

                                                                Срећно Број Значење: Три
 
                     Trojka je izuzetno kreativan broj te bi sanjanje trojke znacilo da bi trebalo da krenemo u stvaranje neceg novog .Zavisno u kojoj zivotnoj oblasti funkcionisete , razmislite o tome sta biste mogli da nadgradite i pospesite nekim kreativnim izumom .


                                                               Срећно Број Значење: четири

                 Cetiri znaci strukturu , stabilnost i mir . Znaci i potrebu za prizemljenjem i orijentaciju na materijalno .Ako vas posao ima veze sa nekretninama ili hocete da kupite ili prodate kucu / stan , ovaj san ima povoljan predznak .Moze i da znaci da je vreme za generalno sredjivanje doma , ako to niste u skorije vreme radili .


                                                                Срећно Број Значење: Пет
       
                           Sanjati peticu znaci da ce uskoro biti nekog pokreta , putovanja.Mozda cete biti primorani da spakujete kofer i krenete na put koji niste imali u planu.Razlog nece biti neke teske prirode , vise poslovne .Pet je energija zastite pa ce vam put biti bezbedan.Sanjati peticu znaci i dobiti okidac ( zeleno svetlo ) za avanturu na emotivnom planu .           

                                                              Срећно Број Значење: Шест

                   Broj sest je broj zajednice , harmonije , ljubavi i zadovoljstva . Kad smo sanjali sest pozvani smo da negujemo sebe ili svoje voljene . Treba uzivati u provodjenju vremena sa najblizim okruzenjem , partnerom . Ovo je , u isto vreme , poziv za posetu ljudima i mestima koja volimo i nesto nam znace .
                                                             Срећно Број Значење: Седам             

                      Sedmica u snovima je poziv na nadgradnju naseg znanja , najcesce visokog obrazovanja .Sanjati ovaj broj , ako ste na studijama , znaci uspeh u polaganju ispita . Ovo je  , takodje , znak da treba nastaviti studije , ako se premisljate po tom pitanju .Mozda bi trebalo da nadjete novi hobi , upustite se u istrazivanje ezoterije ili da saznate vise o alternativnom lecenju  .


                                                           Срећно Број Значење: Осам

              Sanjati osam znaci da nasa podsvest razgovara sa nama o zivotnim ciklusima.Tu je i poruka : sve je dobro , u redu , vi ste zasticeni od negativnih uticaja .Ovo je i dobar znak za osobe koje su u privatnom biznisu i ocekuju rezultate od trenutnog projekta .

                                                           Срећно Број Значење: Девет 

               Sanjati devetku znak je da ste na ivici nove avanture .Kako je ovo poslednji broj u nizu (1-9) ovo je znak da ste na kraju jednog ciklusa i da treba da razmisljate o pocetku novog . Devetka znaci i srecan povratak . Sanjati devetku znaci i da bi trebalo da razmislimo o povratku nasim korenima.  

петак, 16. август 2013.

Zgrabite vaš srećan broj !



      Ako niste to do sada učinili , krajnje je vreme sada da pronađete vaš srećan broj.Još su drevni kineski mudraci zaključili da svako od nas ima svoj srećan broj.Da li je to jednocifren , dvocifren ili multipliciran ( 888 , 999 itd ) nije bitno ,bitno je da obratimo pažnju koji broj figuriše u vreme kad nam se desi nešto lepo ili neki srećan događaj.Obratite pažnju na taj datum , na taj sat ili bilo šta drugo šta ima veze sa ciframa u tom trenutku. Blisko je pameti da bi datum vašeg rođenja , bilo sveden na jednocifren broj bilo u složenom obliku mogao imati veze sa vašim srećnim brojem.Dalje , osobe koje sklapaju ugovore i očekuju novac od tog ugovora , pažnju bi trebalo da obrate na broj 8( sinonim za " tuđe pare" ).Ovo je godina šestice te bi je trebalo uzeti u obzir kada su na dnevnom redu pitanja po sreći u porodici . 
        Feng šui majstori bi vam , na primer , rekli da ako ste rođeni 14.og u mesecu vi bi trebalo da živite na 14.om spratu , 14.oj ulici , vaš broj telefona bi trebalo da ima dosta 14.ica u svom broju, na tablicama kola da budu 14.ice , da bi vi imali sreće u žvotu. Jednom rečju što se više puta pojavljuje ovaj broj u svakodnevnom životu to će te imati više sreće.




      U Hong Kongu tajkuni plaćaju desetine hiljada dolara da kupe tablice sa srećnim brojevima , da stanuju na srećnom spratu , da broj računa ima srećne brojeve .Za njih je najcenjeniji broj 8 jer smatraju da im najlakše donosi finansijski prosperitet .Imajte u vidu da je 3 prijatelj osmice , 2 takođe jer 2 I 8 daju zbir 10 ( koji se takođe smatra sretnim) a 1i 6 ulazi sa 8 u čuveni sretni broj 168 .


       
             Iako je 8 favorit , broj 9 je takođe broj velike sreće a oni koji poznaju naprednije tehnike numerologije znaju I smatraju da je to broj koji je I srećniji od 8 . S tim u vezi magične tablice u Kini sa brojem 9999 je dosta skuplja od tablice sa brojem 8888 . Dakle ako u broju imena ili datumu figuriše 9 obavezno se okružite ovim brojem I u drugim oblastima ( broj kuće , telefona , tablice na kolima I sl.).Devetka vlada Jugom te ako na kuću postavljate srećne simbole ( 9 konja , 9 ptica feniksa ili 9 breskvi ) neka to obavezno bude na Jugu .


            
           Kada govorimo o dubl kombinacijama važno je istaći da kineska poslovica glasi : " Sve dobre stvari dolaze u paru !".Tako se 88 I 99 smatraju veoma srećnim brojevima .Takođe se I broj 11 smatra veoma srećnim jer je to prvi dupli broj .Ako je ovo vaš srećan broj skoro uvek ćete pronaći sreću I uspeh ako poslušate svoju intuciju .Broj 111 je još srećniji broj I on je srećan broj za ljude rođene 1. 11. og ili 11.og 1.og.




         Kinezi smatraju broj 168 najsretnijim od svih brojeva I kod njih ovaj broj znači , u prevodu , " put prosperiteta ".On se ubacuje u mnoga poslovna imena , poslovne račune a kuće na prodaju sa ovim brojem imaju mnogo višu cenu . 



                                         Još malo o srećnim brojevima :


Ovaj broj treba potencirati u životnim okolnostima gde je neophodna hitnost a ako ga često viđate u svom okruženju to je obično znak da je nastupilo vreme kada bi trebalo da počnete novi projekat ili  avanturu .Iz toga će uslediti nove mogućnosti i sreća.

Pojava dvojke u vašem okruženju ukazuje na to da u svoj razvoj uključite i drugu osobu jer je to broj ravnoteže i odnosa. Dualizam.Ovo je period kada morate napraviti izbor i tom prilikom morate iskazati hrabrost i čvrst stav.



Trojka sugeriše trojstvo vremena : prošlost , sadašnjost i budućnost. Na putu prepreke vašoj sreći mogla bi biti mogućnost ponavljanja iste greške koja vam je već jednom zagorčala život a vi niste izvukli prave zaključke iz toga .

Pojava četvorke u vašem okruženju ukazuje na ukorenjenost u postojećoj situaciji .To je I signal da bi trebalo da se oslobodite nekih nevidljivih ili jasno prisutnih stega . Ovaj broj vam ukazuje na potrebu stvaranja čvrste osnove za budućnost I bolje I srećnije sutra .

Petica govori o pokretu jer je ovo broj povezan sa elementom vode . Ovo je signal za kretanje na put ili na promene . Pokušaj zadržavanja status quo stanja baciće vas u vrtlog uragana I napraviće od vas žrtvu .Probajte da nađete zaštitnu amajliju !. 



Pojava šestice u vašoj okolini sugeriše vam da vise pažnje posvetite porodičnim odnosima I pitanjima . Sugeriše I na to da bi trebalo da vise preuzmete odgovornosti u postojećoj situaciji


Ovaj broj govori da bi vise trebalo da se oslonite na mudrost kada je u pitanju vaš odnos prema postojećim problemima jer je ovo broj mudrosti .Korišćenje intelekta sigurno će vam pomoći da izvojujete pobedu .


Pojava osmice ukazuje na mogućnost uvećanja vašeg materijalnog statusa .Ovo je broj cikličnosti odnosno ponavljanja dobrih I dobrih prilika .Nije slučajno oborena osmica znak beskonačnosti što je pretpostavka za uvećanje bogatstva . 


Pojava devetke u vašem okruženju bi trebalo da vas podstakne da krenete napred sa poslom koji radite .Ona sugeriše konačan uspeh . Poseban napredak imaće osobe koje se bave humanitarnim radom .Ovaj broj , zbog svojih matematičkih mogućnosti , smatraju za sinonim " mnogo srećnog povratka " .


субота, 10. август 2013.

Numerologija : broj ličnosti( snova )


          Нумерологија Портрет 


            Ovo je broj koji govori o našim unutrašnjim željama i snovima koji , možda , nikad ne budu realizovani. Ovaj broj , takođe , govori o tome kako nas ljudi doživljavaju na prvi pogled .Dobija se sabiranjem suglasnika iz imena (i prezimena , naravno ).Za naš primer ( Milan Atlić) taj je zbir : 1+2+5+2+2+9=21 ; 2+1=


                               Broj ličnosti :

  • 1-Voleo bi da budeš kreativan mislilac i zbog toga imaš jaku želju za kreativnim delovanjem. Želiš da se drugi ugledaju na tebe i da ti se dive .Voleo bi da otkriješ nešto što niko dosad nije .Maštaš o sebi kao o osobi koja nema nikakve probleme sa kategorijama odlučnost i hrabrost .
  • 2-Voleo bi da imaš rešenje za sve disharmonične situacije.Jarko želite da budete voljeni i cenjeni od strane drugih. Voleo bi život u udobnom i harmoničnom okruženju.Mislite kako bi bilo dobro da kod vas dolaze ljudi da donesu toplinu i isto tako da je prime na odlasku.
  • 3-Želite veselu i razdraganu okolinu čiji ste vi centar.Vidite sebe kao pisca vedrih pesama.Želite da živite život bez obaveza i negativnih emocija .
  • 4-Voleli bi da ste osoba na koju se drugi uvek mogu osloniti . Želite da budete važni i poštovani od okoline . Želja za mirom , redom i harmonijom. Jak osećaj za uvođenjem reda u bilo kakav oblik haosa.
  • 5-Voliš da putuješ i stvaraš brojne kontakte.Bekstvo od bilo kakvog oblika odgovornosti.Voleo bi da si privlačan drugima. Svaki dan bi trebalo da donese nova i interesantna iskustva.Voleo bi ceo život da živiš unutrašnje dete.
  • 6-Voleo bi da daješ savete i budeš centralna tačka oko koje se sve vrti.Volite romantiku i želeli bi da ste stalno u ljubavnim vezama .Imate  potrebe da pripadate nekoj grupi ljudi , da ste im neophodni i važni , da ne mogu bez vas.Voliš da se brineš o deci , prirodi i životinjama.
  • 7-Potreba za povlačenjem u samoću , s vremena na vreme , za dobijanje mira i spokojstva.Žudite za situacijama u kojima drugi dolaze da vam se povere i traže savet od vas.
  • 8-Zalažete se za važne pozicije , kako u privatnom tako i u društvenom životu.Želite da budete osoba na koju će se drugi ugledati.Preuzimanje liderske pozicije jedna je od vaših najvećih želja.Hteli bi novac i nepokretnosti u neograničenim količinama.
  • 9-Želite da budete voljeni i željeni i na fizičkom i na duhovnom planu.Divljenje i pohvala su veoma važni za tebe.Želja da svi budu srećni.Snovi o izražavanju kreativnosti i spontanosti bez ograničenja. Volite fizičke kontakte .



                                                                              

уторак, 6. август 2013.

Numerologija : analiza imena( i prezimena)

Njeno je ime : Lepota



       U ovom postu ću analizirati naše ime i prezime kroz numerološki aspekt . Važno je reći da se uvek treba pridržavati onog imena koje piše u našim zvaničnim dokumentima.Istaći ću i činjenicu da je jako bitno da se naše ime slaže sa sudbinskim(ličnim)brojem jer ćemo se lakše nositi sa životom . Zapadni numerolozi smatraju da i naš nadimak ima veze za tumačenje ali je to teorija na klimavim nogama.Takođe , žene koje su pomenile prezime , prilikom udaje , treba da rade sa novim prezimenom . Da bih vam ovu tehniku približio vratićemo se staroj tabeli u kojoj svako slovo ima svoj broj i uzećemo u analizu ime MILAN ATLIĆ :


                                       M  I L A N  A T L I Ć
                                   1 7  2 1 5   1  2 2 7 9

       U ovom imenu najviše ima jednica i dvojki što je povoljna okolnost budući da osoba ima numerološki kod (bioritamski ,generacijski , sudbinski broj): 2,8,1 . Izgleda da ništa nije slučajno te da naši kumovi samo misle da nam daju ime . Zbog jedinice za osobu možemo da kažemo da je pionirskog duha , da ima stalnu želju biti prvi u onome što radi.Dvojka govori o spremnosti na saradnju , poštovanju emocija .Izvesno je da će osoba imati problem sa okolinom zbog želje da bude prva ali će joj dvojka , emocije , otupiti oštrinu i dati mudrost da ne ode u provaliju ! Nedostaju : 3 , 4 , 6 i 8 što ćemo u nastavku posta videti šta sve znači.Sledi tumačenje za :

                                 Brojevi koji dominiraju : 

  • 1-Želja za liderstvom , snaga i moć za postizanje pozicije broj jedan
  • 2-Snaga ove osobe je u praćenju osećanja i saradnji sa drugim
  • 3-Snaga je u kreativnosti: trebalo bi više da rade i manje da idealizuju život zbog mogućeg razočarenja u isti
  • 4-Kruto shvatanje života , samodisciplina.Neophodan opušteniji pristup
  • 5-Voleti slobodu i pokret , takt za shvatanje promena u životu, nedostatak dubine u akcijama
  • 6-Osoba treba da shvati razliku između timskog rada i biti nekom sluga
  • 7-Ove osobe imaju jak unutrašnji život i potencijal a slabu vezu sa relnim životom
  • 8-Lako privlačenje materijalnog
  • 9-Osobe koje imaju snagu i pamet njome da upravljaju : nasleđuju i ono što žele i ono što ne žele
                                  Brojevi koji nedostaju :

  • 1-Radi se često o konzervativnim osobama koje su neprijemčive na novo , funkcionisanje iz drugog plana
  • 2-Nedostatak intuicije i spremnosti za zajednički rad i dublje emocije
  • 3-Ove osobe bi morale više da poštuju svog partnera a takođe moraju biti svesni nepotrebne idealizacije partnera što ih zna ostaviti neudate i neoženjene
  • 4-Nedostatak ciljeva i discipline u životnoj borbi.Moraju raditi na čvršćem stavu ukoliko žele napredak
  • 5-Neophodna je snaga za projektovanje vizije sopstvenog života
  • 6-Neophodno je da naučite da uživate u lepom :ljudima , atmosferi , prilikama.Da uživate u životu .
  • 7-Neophodno je naći životne okvire u šta bi verovali , da li je to Bog ili vi najmanje je bitno , samo u nešto verujte !
  • 8-Loše postavljen odnos prema sexu , materijalnom .Zbog lošeg stava bude dosta materijalnih gubitaka .Opasno je probati nešto na brzinu i prevaru , gubici su sigurni !
  • 9-Ove su osobe prisiljene da uče na svojim greškama jer nisu kadre učiti na tuđim 

четвртак, 1. август 2013.

Mesečni numerološki horoskop za mesec Avgust 2013.e godine



    Ovaj horoskop je vezan za bioritamski broj osobe .Primer : osoba je rođena 17.03.1961. Njen je bioritamski broj 2  (17+03=20 , 2+0 =2)


                                                 

     Jedinice će se , u ovom mesecu , osećati sputano.Akcija , kojoj su uvek naklonjeni , neće imati podršku te će im , da bi i najjednostavniji posao obavili, često biti neophodno da ponove pokušaj.Preporuka je da se ovaj mesec iskoristi za ugovaranje i planiranje obaveza koje će biti realizovane u narednom mesecu .
     Ovaj je mesec dobar za realizaciju nagomilanih emocija prema osobi suprotnog pola. U ljubavi obratite pažnju na dvojku , šesticu i devetku jer bi vas one rado prihvatile u svoj zagrljaj .

                                             
    Dvojke se ,od prošlog meseca , nalaze u božjoj milosti .Ta činjenica , ipak , ne bi trebalo da ih uspava a za to će se pobrinuti prilike u ovom mesecu. Neka jedinica će tražiti nešto što joj ne pripada te će to kod dvojki biti razlog za revolt . Podršku za svoje emocije i interese dvojke će dobiti od trojke i devetke mada se , od ove druge , moraju čuvati jer sa njom nikad nisu načisto zbog njihove tajnovitosti .Preporuka : nađite način za pražnjenje stresa i budite smeliji jer su poslovne i emotivne šanse pred vama .


                                             


     Trojke se nalaze u mesecu u kome će pobrati mnoge materijalne uspehe ako su u prethodnom periodu bili vredni i imali plan za sticanje .Iako je vreme odmora preporučuje se da zasučete rukave i iskoristite povoljnost ovog meseca . Mada , s pravom , zazirete od osmica  ovo je period kada od njih i njihove podrške možete imati najviše koristi . U ljubavi se trojke najpre trebaju okrenuti dvojkama mada su i šestice dobitna kombinacija .Ovo je mesec kada će te biti dosta u pokretu što vama i vašoj prirodi odgovara .


                                              

    Četvorke ulaze u mesec u kome se privode kraju projekti iz prethodnog perioda . Budite oprezni i ne krećite sa novim poslovima jer seme koje zasejete neće naići na plodno tle .Ovo je mesec  kada bi, na emotivnom planu , moglo da dođe do realizacije neke tajne veze sa devetkom .Budite oprezni jer vam devetka neće otkriti sve svoje adute a od vas će to pokušati da dobije.

                                              


     Petice će u ovom mesecu upasti u stresne situacije .Ovo je prilika da putem akcije koju preduzmu budu u centru pažnje .Kako im je prethodni mesec bio pogodan za mirovanje i prikupljanje energije sada će imati dovoljno energije za aktivnosti za koje se opredele .Trebalo bi ipak da pronađu neki ventil za otklanjanje stresa .Najbolje bi im odgovarala podrška četvorke ili jedinice koje bi razumele njihove erotske potrebe . 


                                              


      Ovo je sjajan period za emotivne i romantične šestice .Biće puno emocija i prilika za šarmiranje osoba suprotnog pola .Morate se čuvati da se ne prepustite previše svojim emocijama jer bi , na kraju , vi mogli biti zavedeni a ako bi se to desilo od osmice i jedinice - odbačeni .Ljubav sa nekom dvojkom bila bi najbolja kombinacija u ovom mesecu .Zbog preterane ezaltiranosti u emocijama morate se čuvati vaše poslovične rasejanosti , naročito u saobraćaju .Ako ste u mogućnosti otidite na odmor jer je to mesto gde bi najpre mogli doživeti romansu .


                                                



      Sedmica je već duže vreme pod uticajem jedinice što im daje vetar u jedra kad su u pitanju iskazivanje originalnosti i avanturizam.U ovom periodu mnoge akcije se neće odvijati u željenom smeru i trebaće vam više snage da završite započete poslove.Da bi smanjili stres uzrokovan frustracijom neophodno je da se oslonite na savete disciplinovane četvorke.Na vaše aktivnosti u ovom periodu dosta će uticati trojka što vam svakako ne odgovara.

                                                 



        Vasa sklonost opustenom , neobaveznom i hedonistickom stilu zivota doci ce pod ispitivacku lupu okoline , posebno onih do kojih je vama stalo.Ubrzo ce te shvatiti da ovo i nije mesec u kome vam sve ide od ruke.Iako lako izlazite na kraj sa dvojkama ovo je period u kome ce te shvatiti da sve sto izgleda lako i nije tako lako .Moracete i da preuzmete odgovornost u stvarima vezanim za vase porodicno okruzenje mada vam taj manir i nije previse svojstven .Krajem meseca stvari se dramaticno menjaju u vasu korist i polako ulazite u okolnosti na koje ste navikli .

                                                 



           U tajanstvene devetke uvlaci se nemir i preispitivanje sta su cinile u prethodnom periodu a kako im se vratilo .Tipicno podvlacenje crte .I , nece previse biti zadovoljni sa dobijenim skorom .Nezadovoljstvo koje ce ih obuzeti pokusace da iskale na nekom iz svoje okoline.Nastradace , najpre , neka petica koja ce im se naci na putu .Imajte u vidu da je ovo period kada neke vase negativne karakteristike mogu lako da isplivaju na povrsinu , uprkos vasem maniru tajanstvenosti i rezervisanosti .