субота, 19. октобар 2013.

Godišnji erotski horoskop za 2014.

Ovan je, vazda, bio nosilac muškog ili Jang principa I poznat kao simbol žestine muškarca.Ključne reči koje najbolje opisuju Ovna su : komandovanje, strastvenost I agresivnost. Pročitajte više ...

Bikovi imaju tendenciju „ polako ali sigurno „ u svim aktivnostima pa i u sexu. Oni su pod velikim pritiskom kada treba da se izraze u ispadima besa i ljutnje. Pročitajte više ...

 Za Blizance se često kaže da je dvostran horoskopski znak.Dvojnost, u svemu što rade je često viđen, njihov, manir. Pročitajte više ...

 Ispod spoljašnosti Raka, koja liči na distanciranost, hladnoću i mirnoću, krije se, i kod muškaraca i kod žena skriven i dosta sputan apel i vapaj za sex. Pročitajte više ...

 Lav ima jaku ličnost i njihova autoritativnost ih uvek izdvaja od okoline. Lav je osoba potrebna onima koji ne podnose okolnosti nekontrolisanog dešavanja i kojima je potrebna dominantna ličnost. Pročitajte više ...

Za pravu Devicu važi pravilo da je skoro nemoguće da se zanese u potpunosti u emocijama. Pročitajte više ...

Glavna intencija ovog horoskopskog znaka je: sve treba izvagati I izbalansirati, da bi bilo u ravnoteži I skladu. Pročitajte više ...

Horoskop sexualnih aktivnosti Škorpija ukazuje da će 2014. iziskivati dosta novčanih troškova ne bi li se zadovoljili veliki sexualni apetiti ovog znaka. Pročitajte više ...

Strelac je simpatičan kao prijatelj i veoma poželjan kao životni partner.Pre ili kasnije, ovaj znak, na sreću ili šarm pokupi mnogo dobroga od života a da se ni malo, zbog toga ne namuči. Pročitajte više ...

Uticaj,sexualnost i novac, tri su najvažnije reči koje opisuju Jarca. Poznati su po činjenici da u brak mogu da stupe više zbog bogatstva, slave i statusa nego zbog ljubavi. Pročitajte više ...





Kao sexualni parneri, Vodolije su veoma pouzdani i sigurni. Duga veza sa Vodolijom je, uglavnom, vredna življenja. Pročitajte više ...

Ribe su poznati idealisti i sanjari. Zbog toga su uvek izložene riziku da budu eksploatisani od svoje okoline, odnosno najpre svog partnera. Pročitajte više ...

Sexualnost i Ribe u 2014.


Ribe su poznati idealisti i sanjari.Zbog toga su uvek izložene riziku da budu eksploatisani od svoje okoline, odnosno najpre svog partnera.Žena Riba je simbol ženstvenosti.Ona je prava slika ljubavi, pokornosti, stidljivosti i brige o drugima.Muškarac nije potpuno introvertan ali ima dosta od ove osobine. Često se dešava da je muškarac Riba pod uticajem svoje partnerke.

         Dinamičnost i sklonost fantaziji, ključne su reči za sexualnost Ribe u ovoj godini. Ribe su prilično komplikovane kada je u pitanju izražavanje sexualnih potreba.Ako je tu i zaljubljenost, onda je ova složenost još izraženija. Partner Ribe ima dosta sreće: ona teži tome da prvo udovolji njemu pa tek onda sebi. Zadovoljenje partnera je i fizičko i mentalno.

          U ovoj godini će biti dosta avanturizma i eksperimentisanja u sexualnim aktivnostima Ribe. One će želeti da probaju nove načine izražavanja sebe, svojih osećanja. Lako će to činiti u krevetu. Moć empatije biće osobina koja će Ribi pomoći da lako odvuče partnera u krevet.Kao ljubavnici, Ribe su odane, ali i romantično nastrane. Zbog Marsa u Vagi, do kraja Jula, Ribe će biti dosta sexualno aktivne.    

Sexualnost Vodolije u 2014.


Kao sexualni parneri, Vodolije su veoma pouzdani i sigurni.Duga veza sa Vodolijom je, uglavnom, vredna življenja.Oni vole da žive sami, uglavnom ne veruju u koncept braka ili ulaska u dugu životnu vezu. Prilično ih iritira privatni pritisak svakodnevnim obavezama. Pod uslovom da zadrži svoj deo slobode, da ne bude „ zarobljen „ i sputan nesigurnim partnerom, Vodolija može da ostvari odlično partnerstvo sa svakim od 12 znakova horoskopa. Mana im je što vole da se bave problemima drugih, zanemarujući lične, katkad, ne tako male probleme.

        Sexualna priroda Vodolije je najbolje opisana rečima: sporo, stabilno, nekonvencionalno.Verovatno najveći eksperimentatori u sexu. Katkad,  sam čin vođenja ljubavi, zna da odluta u sasvim nepredvidljivom smeru, kao posledica iznenadnosti njihovog vladara Urana.Veoma su jasni u izražavanju svojih sexualnih želja.Ako im erotske želje ne budu zadovoljene, znaju da budu divlji i destruktivni.

      Nestrpljenje i snaga kojoj će faliti pomalo avanturističkog duha, najjače su sexualne tendencije za ovu godinu. Sam libido neće biti jak zbog Marsa u Vagi i činjenice da će Vodolije dobar deo godine biti izložene stresu, koji nepovoljno deluje na želju za sexom. 

Sexualnost Jarca u 2014.


     







 Uticaj,sexualnost i novac, tri su najvažnije reči koje opisuju Jarca.Poznati su po činjenici da u brak mogu da stupe više zbog bogatstva, slave i statusa nego zbog ljubavi.To ipak ne znači da Jarac ne ume, istinski, da voli i obožava svog partnera.Jarčevi su, uglavnom, dominantni u vezi i, zbog manjka samopouzdanja, zahtevaju ogromnu količinu ljubavi i poštovanja od svojih partnera.

        Ključne reči za sexualnost i sexualne aktivnosti u 2014. će biti: moćan i silovit.Iako Jarac krije ambicije i ciljeve u životu, kada je u pitanju erotska želja i potreba, krajnje su prirodni i jednostavni. Partner, potencijalni, ne mora da razmišlja o aluzijama, pretpostavkama i mogućnostima: apsolutno mu je jasno želi li Jarac s njim da podeli postelju ili ne.U mladosti, Jarac se ustručava da preuzme inicijativu da dobije sex, dok se u zrelo doba ne libi da izrazi erotske želje, poželi li ih.U samom činu vođenja ljubavi, Jarac se drži tradicionalnih vrednosti, mada mu se desi, ponese li ga strast, da proba nešto novo. Ipak, nije u grupi znakova koji su skloni inovacijama.


         Što se tiče 2014. Jarac će najviše sexualne energije imati kada Sunce bude u znaku Ovna i Lava.Ukoliko im u postelju uđe neka Škorpija, potrošiće dosta energije ali im je mala šansa da budu na „nivou zadatka“ .  

         

петак, 18. октобар 2013.

Sexualnost Strelca u 2014.





Strelac je simpatičan kao prijatelj i veoma poželjan kao životni partner.Pre ili kasnije, ovaj znak, na sreću ili šarm pokupi mnogo dobroga od života a da se ni malo, zbog toga ne namuči.O tu njihovu sreću, „ ogrebu“ se i partneri.Što se tiče sexualnih ponuda, suprotnog pola, ukoliko im ne odgovara, odbace je ljubazno ali odlučno. Tu ovaj drugi ne bude u nedoumici, sve mu je jasno. To proizilazi iz činjenice da Strelac svoju slobodu( tu spada i sexualna ), veoma visoko vrednuje.Iako su poznati kao avanturisti, kada se konačno skrase, znaju da budu odani i lojalni ceo život.

          Strelčevu sexualnost za ovu godinu najlakše je opisati rečima: avanturizam, robustan i živahan. Budući da je Mesec, pored Marsa, vladar sexualnih aktivnosti, odnosno prirodne 8. Ili kuće sexa i da se Jupiter, vladar Strelca, nalazi u znaku Raka, to je jasno da će sve do kraja Jula, Strelci biti veoma zainteresovani za sex.Naravno, jasno je i da će im Rakovi biti sjajni partneri u postelji. Ovo važi za slobodnog Strelca, zauzeti će svoju sexualnu energiju moći da potroše u domu ili sa suprugom jer njima, takođe, vlada Rak.

         Strelca će prilično nervirati ako partner ne pokaže dovoljno energije i strasti u krevetu.Istina i iskrenost, glavni su aspekti Strelca a laž i obmana su nešto što, jednostavno, mrze. Strelac će ove godine biti izuzetno raspoložen za nove metode u vođenju ljubavi. On će se lako naći i u sledećim pojmovima: nestrpljivost , temperamentnost. Iako voli sex i sexualne aktivnosti, zbog Meseca, Strelac je veoma konzervativan.

четвртак, 17. октобар 2013.

Sexualnost Škorpije u 2014.

                         &

Horoskop sexualnih aktivnosti Škorpija ukazuje da će 2014. iziskivati dosta novčanih troškova ne bi li se zadovoljili veliki sexualni apetiti ovog znaka.Oni će biti jako nervozni, na unutrašnjem planu, ukoliko njihove emotivne i fizičke potrebe nisu zadovoljene.

Ključne reči za Škorpije, koje opisuju njihovu sexualnost u 2014. su: duboko i intenzivno.Sexualna aktivnost će biti nešto što oni neće shvatati olako( a i inače, sex ne shvataju sporednom aktivnošću).Za njih je sex regeneracija na psihološkom planu i oni kroz njega stiču zrelost i samopouzdanje.U ovoj godini će Škorpije ispred sirovog i banalnog sexa, uvek angažovati emocije.Jaka intuicija će pomoći u izboru pravog partnera.Zbog vladara Marsa, Škorpije poseduju moć fascinacije.

Uvek su direktni u izražavanju svoje sexualne želje i potrebe.U ovoj godini će tajanstvenost, dinamičnost i nezasitost biti glavni sexualni atributi Škorpije.Mnogo će pomoći i blagoslovenost jakom moći da motivišu i hipnotišu druge u svrhu zadovoljavanja ličnih potreba i želja.Ukoliko budu zadovoljni svojim partnerom, biće mu lojalni i odani.

        Idealni partneri Škorpija, u prvoj polovini godine, bi mogle biti Vage a u nastavku godine favoriti su vodeni znaci. 

среда, 16. октобар 2013.

Sexualnost Vage u 2014.

                         &
    Glavna intencija ovog horoskopskog znaka je: sve treba izvagati I izbalansirati, da bi bilo u ravnoteži I skladu. One iskazuju jak osećaj stabilnosti, pravde I fer-pleja.Ovaj način razmišljanja, zbog objektivnih prepreka, često ih vodi u neraspoloženje.Da ne spominjemo da ovakav način razmišljanja, u većini slučajeva, zahteva novčane izdatke.Prilično su nepromenljivi stavovi Vage po svim životnim stvarima, bilo da su u pitanju religija, politika ili sex.Vladar Vage, Venera, je poznata kao planeta ljubavi tako da svi pripadnici ovog znaka imaju tendenciju ka umetnosti, nežnosti I romantici. Interesantno je, da je kod njih Venera prirodni vladar I kuće sexa.

        Često muškarci Vage deluju feminizirano, ali je to pogrešan utisak. Što se sexualnosti tiče, Vage kod pripadnika suprotnog pola izazivaju osećanje sexualne privlačnosti, iako sama Vaga nije dala nikakav gest povoda. Poznato je I da osobe sa Venerom u Blizancima imaju taj imidž “fatalne privlačnosti”( da ih partner želi po svaku  cenu, u krevetu).
      Ključne reči za Vaginu sexualnost su: reaguj I usmeri . Neće se libiti da otvoreno I prirodno izraze svoj sexualni nagon.Najvažnija stvar će biti da I partner iskaže adekvatnu želju za sexualnom aktivnošću. Zadovoljavanje sexualnih apetita partnera, biće primarna briga Vage. Zbog činjenice da će prvu polovinu godine( čak do kraja Jula) Mars, planeta sexualnih aktivnosti, između ostalog, provesti u znaku Vage, ovaj znak će imati aktivnosti u krevetu I vise no što ima potrebe.Da bi odvukle u krevet, željenog partnera, Vage se neće libiti da se posluže sa lukavstvom I trikovima.Vage će biti slabe na laskanje partnera, tako da je ovo odlično “tajno” oružje za privoleti ih na sex.Kad je u pitanju sam čin vođenja ljubavi, Vage će biti  strastvene, inovativne I stalno spremne na eksperimente.Trudiće se I kreiranju savršenog okruženja za lako izražavanje romantike I ljubavi.

Sexualnost Device u 2014.

&
Zodiac Sex               Device često vode uredan i uspešan život.Nered i zbrka, nešto je što Device ne mogu tolerisati ni po koju cenu. Ako im je dozvoljeno i ako uspevaju da vode uredan život, tada se ispred njih otvaraju horizonti sreće i zadovoljstva. To je i bitan preduslov za uspešan erotski život.Za pravu Devicu važi pravilo da je skoro nemoguće da se zanese u potpunosti u emocijama.Oni nisu emotivni i savršeno kontrolišu svoja osećanja.Ako nekom treba razumevanje onda je Devica najbolji izbor.                          

           Za 2014.u ključne reči, kad je sexualnost Devica u pitanju, su zahtevan i delikatan. Device se mogu potruditi da budu u trendu, smeli i neobični ali se uvek radi o konzervativnom, tradicionalnom i najtvrdoglavijem horoskopskom znaku, kada je u pitanju odnos prema sexualnim pitanjima.Kada treba doneti odluku po bilo kojim pitanjima, oni postaju skeptični. 



          Glavna tendencija za 2014. kad su sexualne aktivnosti u pitanju, je držanje pod budnim okom svega što je u vezi sa njima, tako da stvari ne mogu da izmaknu kontroli.ljupkost i gracioznost će izaći u prvi plan samo ako devica ima puno poverenje u svog partnera.Sam čin vođenja ljubavi preferiraće spor i stabilan odnos.U prvoj polovini godine sexualni odnos Device zavisiće, najviše od Vage.

Sexualnost Lavova u 2014.

     Lav ima jaku ličnost i njihova autoritativnost ih uvek izdvaja od okoline. Lav je osoba potrebna onima koji ne podnose okolnosti nekontrolisanog dešavanja i kojima je potrebna dominantna ličnost.Lav je ekstrovertan i skoro uvek u centru dešavanja, što im daje dozu magnetizma.To ih čini voljenim i privlačnim po svim pitanjima pa i erotskim.
      Sexualni odnosi u 2014. kad je Lav u pitanju, može opstati jedino ako postoji određeni nivo razumevanja i kompromisa među partnerima. Lavovi će svakako nastojati da uspostave sexualnu dominaciju nad partnerom a koliko će u tome uspeti zavisi samo od snage partnera.Lavovi će težiti da budu „sunce“ emotivnog odnosa a da njihov partner bude Mesec.


       Lavovi će u sexu težiti sticanju moći a ukoliko ne budu uspeli da je dobiju postoji opasnost da, u pojedinim trenucima, budu nasilni.Njihova dinamična priroda biće nešto što će privlačiti suprotni pol.Partner koji im bude odavao priznanje za sexualno umeće, imaće ogromnu prednost u odnosu na druge.Lavovi će biti i nešto sebičniji, kada je u pitanju zadovoljavanje sexualnih potreba partnera.Ključne reči za sexualnost Lavova će biti: lojalnost, snaga, odanost, posesivnost, egoističnost i ponos.Ove godine će im, znatno više nego ranije, trebati fizička i mentalna stimulacija ne bi li do kraja odnosa ostali „ na nivou zadatka“.U prvoj polovini godine idealni partneri će im biti Rakovi a u drugoj, sami Lavovi.

уторак, 15. октобар 2013.

Sexualnost Rakova u 2014.



       Psiha ili sexualna priroda, jedno je od zabrinjavajućih pitanja za sve nas.Procena I razumevanje požude I energije strasti pojedinca postalo je nasušna potreba današnjih generacija.Pokušaću da vam kroz astrologiju rasvetlim tajne svih horoskopskih znakova I posebno, da vam približim specifičnosti vezane za 2014. godinu.
Emotivna ličnost Raka je ista kao i simbol koji ga predstavlja: spolja čvrst omotač koji krije u sebi unutrašnje biće koje je meko i ranjivo.Spolja gledano, oni se pokazuju kao stroga i teška bića ali su u stvarnosti nežni i strastveni.Ko uspe da im priđe i shvati ih sa emotivne strane, dobiće maksimum i bingo dobitak u krevetu.
                              

      Ispod spoljašnosti koja liči na distanciranost, hladnoću i mirnoću, krije se, i kod muškaraca i kod žena skriven i dosta sputan apel i vapaj za sex. Usled nedostatka sexa, koji im je jako neophodan zbog psihološke regeneracije i stabilnosti, Rakovi svoju energiju libida troše na porodični život.
      Velika prednost, kada je sexualnost Rakova u pitanju, je to što se oni lako prilagode potrebama i željama svog partnera, obraćajući pritom manje pažnju na svoje sexualne potrebe.

     Ključ sexualnosti za 2014. biće u sigurnosti sa partnerom.Bude li nje, biće i kreativnosti i obostranog zadovoljstva u sexu. Inovacija će biti i želja i manir u krevetu Rakova tokom 2014.Rakovima će dosta prijati i raznovrsnost, tako da će partner koji bude sklon tome imati mnogo više šansi da ih zadrži.Način da se zadrži Rak u postelji biće i puno poštovanje njegovih emocija. U ovoj godini, Strelčevima će i idealan partner u krevetu, biti Rak. 

понедељак, 14. октобар 2013.

Blizanci i sexualnost u 2014.

  Ovim postom otvaram temu sexualnosti svih znakova u Novoj, 2014.oj godini.Verujem da će vam on pomoći u razumevanju kako sopstvenog tako I libida vašeg partnera I takođe, se nadam da će on doprineti boljoj kompatibilnosti po tom, najbitnijem faktoru u moru ostalih,  pitanju.
       Psiha ili sexualna priroda, jedno je od zabrinjavajućih pitanja za sve nas.O ovome, svakako, ne stižemo da mislimo kada razmišljamo s kim, gde I zašto imamo sex. Procena I razumevanje požude I energije strasti pojedinca postalo je nasušna potreba današnjih generacija.Pokušaću da vam kroz astrologiju rasvetlim tajne svih horoskopskih znakova I posebno, da vam približim specifičnosti vezane za 2014. godinu.

  Za Blizance se često kaže da je dvostran horoskopski znak.Dvojnost, u svemu što rade je često viđen, njihov, manir.Želja da se stalno menjaju, neočekivani postupci i suprotstavljene misli, su osobine koje ih čine sasvim interesantnim i jedinstvenim u odnosima sa drugima.Često vas može iziritirati njihova nezainteresovanost, ali su, bez premca, najzabavniji pratioci. Nikad ne možeš da pogodiš šta je na umu jednog Blizanca.
Sexualna promenljivost je najviše zastupljena, upravo kod njih.Njihova sexualnost je i kao ličnost: izuzetno naklonjena promenljivosti.Prvo promenama sa partnerom, a ako ih to ne zadovolji –menjaju partnera ! Bez pardona. Emotivni partneri su sigurni gubitnici u vezama sa Blizancima. I, evo nas, napokon u 2014.oj.
Ključne reči za sexualnost Blizanaca u 2014.oj su: šarmantnost i avanturizam! Najviše što žele da izbegnu u životu je dosada u sexualnom životu.Merkur je bog trikova i obmana, slično njemu Blizanci nisu nikad direktni i jasni u izražavanju svojih sexualnih želja i potreba.U ovoj godini za Blizance će važiti pravilo:brza ljutnja i još brže hlađenje prema partneru, kada je sex u pitanju. Stalna stimulacija je ono što će mnogo tražiti u ovoj godini.U krevetu će biti neophodna stalna mentalna i fizička stimulacija.Partner Blizanaca koji ne bude imao smisao za humor, intiligenciju, moć posmatranja i toleranciju, taj nema šta da traži u njihovom krevetu.Budite avanturisti kada je mesto za sex ili isprobavanje novih poza, u pitanju. Ipak, ovo će imati prioritet drugog reda u odnosu na mentalne stimulacije.Zato, pre no što odete u krevet sa Blizancem pripremite, najmanje, neki duhovit erotski vic.Blizanci će ove godine biti prilično okupirani erotikom a slobodni Blizanci će preterivati u vezama sa partnerima sa velikom razlikom u godinama.Godina će biti bogata sexom ali to neće biti ni izbliza tako sjajan period kakav je bio pre par godina, kada je Saturn bio u znaku Vage.   


среда, 9. октобар 2013.

Bikovi i sexualnost u 2014.

 

Ovim postom otvaram temu sexualnosti svih znakova u Novoj, 2014.oj godini.Verujem da će vam on pomoći u razumevanju kako sopstvenog tako I libida vašeg partnera I takođe, se nadam da će on doprineti boljoj kompatibilnosti po tom, najbitnijem faktoru u moru ostalih,  pitanju.
       Psiha ili sexualna priroda, jedno je od zabrinjavajućih pitanja za sve nas.O ovome, svakako, ne stižemo da mislimo kada razmišljamo s kim, gde I zašto imamo sex. Procena I razumevanje požude I energije strasti pojedinca postalo je nasušna potreba današnjih generacija.Pokušaću da vam kroz astrologiju rasvetlim tajne svih horoskopskih znakova I posebno, da vam približim specifičnosti vezane za 2014. godinu.

     
            Bikovi imaju tendenciju „ polako ali sigurno „ u svim aktivnostima pa i u sexu.Oni su pod velikim pritiskom kada treba da se izraze u ispadima besa i ljutnje.Zbog svoje sklonosti praktičnosti i pragmatičnosti, većma im nedostaje mašte.Mašta i imaginacija od velike su koristi kada su erotske aktivnosti u pitanju, a to im fali za ono  tačka na i .Duboko, intenzivno i jako su ključne reči koje najbolje opisuju Bikovu sexualnost.Njihov izgled nikad ne pokazuje sexualni nagon i želju.Pravi Bik je, ustvari, veoma osetljiv, konzervativan i emotivan.Venera, boginja ljubavi, lepote i želje je vladajuća planeta Bikova.Njihovim libidom, sexualnim nagonom, vladaju Mars(zajednički  vladar sexa svim znacima) i Jupiter, kao vladar 8. kuće(kuće sexa) od Bika.Zbog svoje fiksnosti Bikovi, jednom izabranom bračnom partneru, poklanjaju vernost sve dok je ovi ne izigraju ili prokockaju.
   To je veoma cenjena osobina kod predstavnika oba pola pa su Bikovi traženi kao bračni i kao sexualni partneri.Pogotovu u današnjem dobu opasnih sexualno-prenosivih bolesti.Ukoliko imate ili steknete partnera Bika, u 2014. godini, vaša će erotska veza biti čvrsta, stabilna i dugotrajna.Srećan i blažen bračni život je sve što oni žele u 2014. godini.Zbog egzaltacije Jupitera u znaku Raka, u erotici će Bikovi malo više uživati u prvoj polovini godine, tačnije do kraja Jula i posebno će im Rakovi biti atraktivni. Favoriti Bikova, u drugoj polovini godine, biće Lavovi.

  

недеља, 6. октобар 2013.

Ovan I sexualnost u 2014

      
  Ovim postom otvaram temu sexualnosti svih znakova u Novoj, 2014.oj godini.Verujem da će vam on pomoći u razumevanju kako sopstvenog tako I libida vašeg partnera I takođe, se nadam da će on doprineti boljoj kompatibilnosti po tom, najbitnijem faktoru u moru ostalih,  pitanju.
       Psiha ili sexualna priroda, jedno je od zabrinjavajućih pitanja za sve nas.O ovome, svakako, ne stižemo da mislimo kada razmišljamo s kim, gde I zašto imamo sex. Procena I razumevanje požude I energije strasti pojedinca postalo je nasušna potreba današnjih generacija.Pokušaću da vam kroz astrologiju rasvetlim tajne svih horoskopskih znakova I posebno, da vam približim specifičnosti vezane za 2014. godinu.


Ovan je, vazda, bio nosilac muškog ili Jang principa I poznat kao simbol žestine muškarca.Ključne reči koje najbolje opisuju Ovna su : komandovanje, strastvenost I agresivnost.U principu, horoskopi Ovnova govore o boljem snalaženju u liderskim, predvodničkim nego timskim aktivnostima.Uvek su jači u pokretačkim postupcima za neki projekat nego u dugotrajnom upravljanju procesom realizacije. Prevedeno na jezik erotike I sexa oni podsećaju na zvezdu padalicu: iznenada zasijaju, jakom svetlošću I ubrzo sagore na horizontu. Silovito, snažno I kratko.Bez uvoda(predigre), valjane I dovoljno trajne razrade I završetka.Ovan zna da bude privlačan I prijatan kada to želi. Njegov šarm I sexepil lako skreće pažnju suprotnog pola koji smatra da je teško se odupreti I odoleti iskušenju koje donosi približavanje navalentnog Ovna.Tendencije u 2014: Intenzivno, intimno, toplo I iznenadno (Uran je u Ovnu) ključne su reči za Ovnovu erotiku u 2014.Kako se pojavi, tako može I nestati iz vašeg kreveta.Ovnovi će biti vise nego direktni u iznošenju svojih erotskih želja.
Zbog Urana u Ovnu, oni će težiti inovacijama: isprobavaće nove veštine I poze, te ako niste za experimente, skrenite mu pažnju na to. Avanturizam I entuzijazam su vrlo bitne osobine svih Ovnova, na polju erotike. I divlji I stidljivi, zavisno od okolnosti. Dobar potez ćete povući ako pohvalite njegovu intenzivnu I strastvenu prirodu: kupili ste ga, na taj način, za duži period. Ovan ima I svoju tamnu stranu sexualnosti: sex sa jednim partnerom ima tendenciju da brzo dosadi ukoliko nema dovoljno mentalnih I fizičkih stimulacija. Prolazi fora sa pohvalama erotskog umeća: tomože da umiri Ovnovu želju za pionirskim delovanjem( pronalaženje novih partnera).U ovoj godini ljubomora će biti izraženija pa se I preko nje može zadržati Ovnovska pažnja(čitaj: vernost ).Važno je istaći da će Ovnovi biti prilično osujećeni na planu sexa jer se Mars, vladar libida, nalazi u terminu izgona: znaku Vage sve do kraja Jula.