четвртак, 18. април 2013.

Kako da spasite brak(vezu) od propasti ?

ili : kako da preživite razvod( rastanak)



Bez ljubavi se ne može

     U jednom od prošlih postova zaključili smo da suprotni pol pojma ljubav nije mržnja(ona je "zaleđena" ljubav)  već smrt .I, zato je jasno zašto očajnički tražimo ljubav .S ljubavlju je sve lakše i lepše jer smo uvereni da smo ,na taj način, odagnali pojam na suprotnoj strani : smrt.
    Ljubavi nema bez zajedništva, veze i ako je to jasno ostaje nam  problem da sačuvamo tu vezu (brak).
     Zbog mog natalnog Marsa u Raku(na 7.om stepenu,stepenu veza ili braka) u egzaktnom trigonu sa Kironom a sve to u konjukciji sa vladarem 12.e kuće(lečenje) imam tu "sreću" da su me ,u mladosti ,saletale devojke koje su imale bolne rastanke sa mladićima a danas slučaj da mi se za psihološku pomoć obraćaju osobe koje su prošle kroz traumu raskida ili razvoda ili koje se boje da bi do toga ,uskoro,moglo doći.Pozdravljam ,ovom prilikom, Nenada iz Sombora,Sandru iz Kule,Milenu iz Banja Luke,Dragicu iz Beograda, Vanju iz Bara kao i desetine drugih. 
       Zbog ovog trigona imam moć isceljenja tako da mi je većina od njih priznala da im je i razgovor(i prepiska) sa mnom bio dovoljan dok su neki, zbog hitnosti situacije(imali suicidne namere zbog depresije),bili prinuđeni da koriste Bahove cvetne kapi.

            Vratimo se sada temi ovog posta:kako spasti  vezu?
    Odgovor je svima poznat: tolerancijom.
Naime,svi moji klijenti,do jednog, su priznali da im je toga najviše falilo u vezi iako se ,uglavnom ,radilo o osobama sa fakultetom ili višom školom i koje su bile svesne neophodnosti ove crte karaktera.I ,svi su,bez razlike rekli da bi prešli preko neverstva partnera da su znali kakav pakao ih je čekao posle raskida.Razmislite o ovom !
    Šta je to što nas tera da ,naprečac , donesemo katastrofalnu(po nas) odluku ?
    I ovde je odgovor lak :psihološka neravnoteža nastala bolestima( npr.depresija,anksioznost,stres ,emotivna preosetljivost itd ).
    Kod nas ljudi beže kad čuju reči psihijatar ili psiholog dok je ,u naprednijim društvima ,normalno da svako ima svog psihijatra i da ga i bez preke potrebe ,preventivno , poseti.

          Osim kontaktom i savetima ,koji podrazumevaju decenijsko astrološko iskustvo , sjajno rešenje za probleme u vezama čine Bahove cvetne kapi koje omogućavaju harmonizaciju veza kao i siguran izlaz iz depresije u koju se ,neminovno upadne ,posle raskida .

                     Mala šala : Ne verujete ? Proverite !

Нема коментара: