понедељак, 9. септембар 2013.

US Open : Djokovic ili Nadal ?



               Probacu da odgovorim na ovo intrigantno pitanje , koje ce , zasigurno , okupirati misli vecine obozavalaca ova dva tenisera u narednih skoro 24 sata .Pravi odgovor na ovo pitanje zahteva malo dublju analizu , za koju nemam vremena ali ce vam i ova prognoza biti interesantna .
          Kao sto sam rekao ovo nije godina naseg Novaka, zbog Solarnog horoskopa koji sam vec analizirao . Takodje , Nadal , sa licnim brojem( sudbinskim ) 6 je favorit jer je ovo godina sestice .Osvrnucu se na tranzit nekih 5 sati posle pocetka meca :


        U ovom tranzitu imamo Mars u sextilu sa tackom Fortune . Mars je vladalac Nadalovog podznaka te to upucuje da ce se on radovati na kraju meca .
     

           Ostaje nam da se nadamo da podaci za Nadala nisu tacni . Ipak , u noci ponedeljka na utorak svi cemo biti uz Novaka . Napred Nole !

3 коментара:

Marinaki је рекао...

Iskreno se nadam da su podaci za Nadala netacni, inace.... Napred Nole! :)

Анониман је рекао...

Dragi Gospodine Atlicu,

strastveni sam navijac Novaka Djokovica. Sinocni poraz na mene je jako emocionalno djelovao i osjecam se totalno praznim. Da li biste molim Vas moglidati prognozu za 2014 sto se Novaka tice? Barem da se psiholoski pripremim, jer ove godine sve sto je planirao nije se ostvarilo od RG pa na ovamo. Dajte nam prognozu da mozemo psihicki da se pripremimo ili da nam ulijete neki tracak nade...

Unaprijed hvala

Aleksandar

Unknown је рекао...

Lepa je vest: sledeca godina je Novakova! Vratice Nadalu za sve poraze u ovoj godini. Poz