субота, 28. септембар 2013.

Horoskop Vodolije za 2014.u

Horoskop za Vodoliju predviđa prilično izbalansiranu godinu kada su dobre i manje dobre stvari u pitanju.Sa ljubavi će ići malo teže ali će se vaše strpljenje, na kraju, isplatiti. Možda bude nekih problema na radnom mestu, ali se oni mogu rešiti diplomatijom a ne revoltom i praskanjem.Zdravlje će biti odlično.
Karijera: ona će ići uzlaznom linijom pod uslovom da održavate dobre odnose sa kolegama na poslu kao i sa nadređenima. Biće i nekih prepreka u poslovanju ali se mogu uspešno prevazići pametnom postavkom, što vama nije stran manir.
Finansije: pametno planiranje u prošlosti dočekalo je vreme realizacije i vi možete očekivati solidne prinose u ovoj godini. Dodatni prihod bi mogao biti u igrama na sreću. 
Ljubav: horoskop pokazuje dobro razumevanje, kada su vaše veze u pitanju .Slobodni znaci mogu očekivati da će sresti zanimljivog partnera i da od toga može biti i nešto više. 
Porodica: odnosi sa porodicom i prijateljima će biti u stalnom usponu tokom godine .Ne dozvolite da nesporazum pokvari staro prijateljstvo. Mnogo druženja tokom druge polovine godine.
Zdravlje: prognoze na ovom planu su zadovoljavajuće. Na pomolu nisu nikakve hronične bolesti već su moguće manje posekotine, modrice ili opekotine .Poboljšajte svoj imunitet nekom alternativom ( joga) ili putem fizičkih vežbi kao što su hodanje, trčanje ili plivanje.Cuvajte se stresa!
Erotski zivot: ovo je godina inovacija u krevetu Vodolije. Rutinu, koja se neosetno uvukla u postelju, ce zameniti inovacije. Kako u novim pozama, tako i u novim mestima u kuci. Bolje i to nego vanbracni izleti. Osoba sa radnog mesta, probace da vam privuce paznju i da vas zainteresuje za svoje ljubavne cari. Slobodne Vodolije ce akcenat imati na kvalitetu veze a ne na broju. Favorit Vodolija je, u ovoj godini, Ovan.