субота, 29. јун 2013.

Numerologija : Sudbinski broj 4

                                                        4 - ZIDAR

Sudbinski broj se dobija jednostavnim sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja , svođenjem na jednocifren broj. tako je za datum 17.03.1961.e sudbinski broj : 17+3+1+9+6+1=37 , 3+7=10 ; 1+0=


                                                      Sudbinski broj 4 

Cetvorka nije sjajan sudbinski broj , bolje da se ne lazemo. Ako uz ovaj ide i 4 kao duhovni broj onda osoba ima probleme da pronadje kompromis sa teskocama izazvanim naglim promenama u zivotu. Cetvorci nagle promene uniste zacrtan plan u zivotu i on postaje skoro nepodnosljiv i odvratan . Cak i ako ova osoba ima idealnu sredinu i uslove zivljenja , zive u luksuzu , oni uvek osecaju da nesto " ne stima " .Ove osobe imaju dosta prilika da krenu napred i ucine nesto od zivota ali ih neverica , pesimizam i sumnjicavost sprecavaju da , te iste prilike , iskoriste . Nemaju snage i vitalnosti jer znaju da za svoje delo nece biti adekvatno nagradjeni.Oni su sumnjicavi , oprezni , u izolaciji i uvek sa osecajem usamljenosti i napustenosti.Rahu , vladar 4 , im usadjuje nezadovoljstvo zivotom .

Cesto se desava da menjaju poslove jer misle da u postojecem nisu dali svoje najbolje , sto je cesto samo subjektivan osecaj .Cetvorke su cesto okruzene nevidljivim neprijateljima a to mogu da zahvale cinjenici da "nemaju dlaku na jeziku " i da su previse kriticni prema okolini .Zbog saturnovske prirode Rahua redovno kasne u poslu koji obavljaju iako im to nikad nije namera ili posledica loseg odnosa prema radu.Nije pravilo ali cetvorka cesto izgubi svoju srecu . Zbog naviknutosti na promene oni se najbolje snadju u neprilici i novim prilikama .Porodicni zivot cetvorke nije srecan : njega razdiru sebicnost , sumnjicavost i tajnovitost. Sve navedeno se pojacava ako je njihov duhovni broj 4 ili 8 kao i ako su rodjeni u subotu.

Cetvorka uvek ima vise izvora zarade ali lako potrosi zaradjeno : moraju da smanje zelju za ektravagancijom da ne bi , u starosti , jedva sastavljali kraj sa krajem .
Zadatak cetvorke 

Нема коментара: