недеља, 30. јун 2013.

Numerologija : Sudbinski broj 6

                                                           

Sudbinski broj se dobija jednostavnim sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja , svođenjem na jednocifren broj. Tako je za datum 17.03.1961.e sudbinski broj 1 : 17+3+1+9+6+1=37 , 3+7=10 ; 1+0=

                                                      Sudbinski broj 6


6 nije sjajan sudbinski broj .Ova se konstatacija vise odnosi na zene.Ovaj broj kod njih stvara dosta seksualnih problema.Ona obicno ohrabruje nosioca da se upusti u nezeljene ljubavne afere .Kada je 6 duhovni broj onda je to sasvim u redu i prirodno: normalno je da osoba zeli osobu suprotnog pola da bi zadovoljila fizioloske potrebe.Ali kad se stvari desavaju sudbinski , bez licne zelje , onda je sexualni odnos inspirisan sudbinskim brojem 6 ili sudbinom.Sestice postizu udobnost i uspeh , uglavnom ,zahvaljujuci sreci .Vecina ima sve ono sto zazeli.Ovaj  broj mora  u brak u ranijem dobu: propusti li to , kasnije ne bude u mogucnosti da pronadje pravog partnera. Kada brinu o prijateljima njihov odnos , uglavnom , ima skrivene motive tako da je ovo osobina na kojoj moraju da rade ne bi li je korigovali. Veoma su nezavisni ali i drustveni .Vole da putuju , uzivaju u zivotu , u ukusnoj i kvalitetnoj hrani .
          6 je vise sentimentalan i emotivan nego logican , sa mislima dosta okrenut ka proslosti.Ne prihvataju krute okvire i cesto su skloni da prekrse zakon .Naklonjeni su tajanstvenim naukama( alhemija , crna magija i sl.).
             6 uvek stiti interese svoje klase. Sto se tice odnosa prema novcu: poznate su trosadzije i on se ne zadrzava mnogo u njihovim rukama .U stanju su velike sume da potrose na svoju porodicu i na odrzavanje lepih odnosa: druzenja sa prijateljima i potvrdjivanju svog statusa . Novac trose na lepu odecu , parfeme ,kozmetiku , nakit .Atraktivni su , sarmantni i mladi do starosti .
               Zene zadrzavaju dugo svoj sarm. Vecina pati od zloupotrebe seksualnih zadovoljstava te se moraju cuvati seksualno prenosivih bolesti .
          Preporuka za sestice
         Svuda oko nas nalaze se bolesni i usamljeni ljudi.Pomozite im .I njima i svim drugim koji u zivotu imaju manje srece od vas .Ako ni zbog cega drugog, onda zbog karme . 


Numerologija-Sudbinski-broj-2
Numerologija-Sudbinski-broj-3
Numerologija-Sudbinski-broj-4
Numerologija-Sudbinski-broj-5
Numerologija-Sudbinski-broj-7
Numerologija-Sudbinski-broj-8
Numerologija-Sudbinski-broj-9

Нема коментара: