недеља, 2. јун 2013.

Ostali Sunce/Kiron aspekti











Kiron sextil Sunce ( Chiron sextil Sun ) : Ovaj aspekt ukazuje na lakocu shvatanja tudje rane , empatiju i mogucnost pomoci i iscelenja tudje rane . Ovaj aspekt redovno imaju uspesni psihijatri .
Kiron kvadrat Sunce ( Chiron square Sun ) : Imati problem sa dokazivanjem ega u zivotu koji je , po pravilu, skoro uvek  povezan sa bolom   u detinjstvu zadobijenim od oca .Osobe sa ovim aspektom redovno imaju manjak samopouzdanja , depresivne su i za zivot im je neophodan partner sa jasnom vizijom " kako napred ".Sa adekvatnom podrskom osoba u stanju da dostigne neslucene visine ( Arnold Svarceneger ).
Kiron trigon Sunce ( Chiron trine Sun ) : Osoba sa velikom empatijom i paznjom da saslusa i pomogne bolesnoj osobi . Bolesnici se naprosto " lepe " na ovakve osobe , kao da imaju lepak za njih . Ovaj aspekt cesto imaju narodni travari i spravljaci lekovitih melema .Osobe sa ovim aspektom cesto imaju misiju pomoci unesrecenom .Ako ne u realnom zivotu ono barem na filmu : Zan Klod Van Dam , npr. 
Kiron inokonjukcija Sunce ( Chiron inconjunct  Sun ) : Osobe sa ovim aspektom imaju problem da se suoce sa svojom ranom , trpaju je ispod tepiha sto , cesto , vodi u neurozu ( vidi : Primalni krik od Artura Dzanova ). Za saniranje rane neophodno je suocavanje sa uzrocnikom .
Kiron opozicija Sunce ( Chiron opposite Sun ) : Vasim ambicijama je prepreka bojazan da bi akcija koju pokrenete mogla biti izvor bola drugoj osobi .Sposobnost prepoznavanja tudje boli uzrok je vase neaktivnosti i iskoraka u bolju perspektivu .Ovo cesto vodi do nagomilane frustracije koja , neminovno , trazi neki ventil ( npr . Charli Sheen u sexu ).

Нема коментара: