петак, 14. јун 2013.

Zasto Novak nece osvojiti Vimbldon

Nole smeker 
           Kako se blizi Wimbldone sve nas kopka pitanje :" Hoce li Novak uspeti ,po drugi put ,da osvoji ovaj Grand Slam "?
U jednom od prethodnih postova konstatovao sam da naredni period , od Novakovog rodjendana pa narednih godinu dana , nece biti posebno uspesan ,buduci da je vladar karijere , u Solarnom horoskopu , smesten u 12.u kucu( pehovi , losi zavrseci ).

         Analiziracu samo tranzite za period odigravanja ovog turnira .
           Novak je Blizanac , podznak Jarac . Vladari ova dva znaka , Merkur i Saturn, su skoro sve vreme u retrogradnom hodu sto , prevedeno na Novakov slucaj , znaci sledece :
- Merkur je vladar kuce sporta i rada( zdravlja ) sto znaci da se na tom polju nece odvijati stvari kako bi on zeleo
- Saturn je vladar fizickog tela i tacnih proracuna sto znaci da se Novak nece osecati najbolje kao i da njegovi proracuni po pitanju plasiranja loptice nece biti uvek tacni( dosta neiznudjenih gresaka )
- Zbog natalnog aspekta , opozicije ove dve planete i aktivacije Kirona , Novak se nece osecati dobro , u psiholoskom smislu , i to ce ga sprecavati da da sve od sebe , bice dosta frustracije

               Ako podjemo od pretpostavke da je favorit prema misljenju kladionica, onda pogledajmo tranzite za nedelju 7.7.2013. kada ce se odigrati finale :

             Saturn je zaglavljen u Skorpiji u retrogradnom hodu , u terminu Marsa(koji mu nimalo ne odgovara ),Merkur,kao sto rekoh vladar kuce sporta ,takodje retrogradan, tek sto je presao Lilit(simbolika pehova) i pravi aspekt inokonjukcije sa natalnim Saturnom sto, obicno, oznacava aspekt nezeljenog desavanja .
 Da rezimiram :
   Nas Novak, po astroloskim principima, NECE osvojiti Wimbldone(ovo pisem u originalu buduci da blog ima dosta posetilaca iz inostranstva).
     Uprkos mojoj prognozi voleo bih kao i svi Srbi da me Novak demantuje, da pobedi i nebesa, i osvoji Wimbldone.
     U svakom slučaju  nadam se da mu niko nece preneti ovu, negativnu, prognozu.
           Napred Nole!

   

Нема коментара: