уторак, 2. јул 2013.

Numerologija : Sudbinski broj 9


Sudbinski broj se dobija jednostavnim sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja , svođenjem na jednocifren broj. Tako je za datum 17.03.1961.e sudbinski broj 1 : 17+3+1+9+6+1=37 , 3+7=10 ; 1+0=
                                                      Sudbinski broj 9
Devetka , sudbinska , je mnogo bolja opcija od duhovne devetke.Duhovna 9.ka je preke prirode , sklona raspravama i prekidu komunikacije dok je sudbinska 9.ka jaka da je u stanju da kontroliše svaki duhovni broj .Za sudbinsku 9 je dobra osobina da ,ako ima loš duhovni broj , može da promeni ime i na taj način eliminiše negativan uticaj duhovne 9.ke.
         Ukoliko im je život ispunjen teškoćama to im pomaže za mentalni i emotivni razvoj , za shvatanje ljubavi i pronalaženje prave mudrosti.Ako im bude cilj postizanje savršenstva u duhovnoj sferi oni to , kroz napore , i postignu.Odlični su učitelji , ne veruju slepo u sve što piše na papiru , u svemu traže logiku i proveru u praksi .
Ovo su verni ljubitelji umetnosti i lepote.Razlika između duhovne i sudbinske 9 ke je što duhovna , kada je u pitanju umetnost , mora da se bori i izgara u nastojanjima za dokazivanje dok sudbinska 9 ka lagano postiže uspeh .Među njima ima dosta poznatih umetnika , istaknutih pisaca i duhovnih učitelja .

         Iako , u mladosti , imaju dosta sukoba sa roditeljima , braćom i sestrama u poznijim godinama života im , nesebično , poklanjaju svoju ljubav .Jedna od bitnih osobina je pravilna procena ljudi i zbivanja u svojoj okolini i zbog toga ih saradnici poštuju . Ne mogu besposleni : čak i na odmoru oni moraju da imaju neke radne aktivnosti .Zanima ih sve ono što bi život moglo da učini prijatnijim .Vole avanturu ( 9 pripada Strelčevima , rođenim avanturistima) , romantične veze i veruju da je život namenjen za uživanje i zabavu .Imaju unutrašnji kompas: traže svoju istinu .Imaju jaku intuiciju , pogotovu ako i duhovni broj to potvrđuje ( npr. duhovna dvojka ).
           U principu nisu snobovi . Osećaju jedinstvo sa svima i traže dobro ( božansku iskru ) u svima .Branioci su svega , svih oblika postojanja .Među njima ima lekara , ekologa , muzičara , pevača i slikara .
Devetka je broj završetaka i ove osobe , naročito posle 35 e , moraju biti svesni svojih zadataka na ovom svetu . Ako vode računa o tome sigurno je da će ostvariti zacrtane ciljeve . Devetke mogu da izbegnu lošu karmu ako ne upadnu u zamku sklonosti ka preteranim čulnim zadovoljstvima , hedonizmu .Jedan od zadataka devetke je da se moraju naučiti originalnosti .Devetka daje svojim nosiocima duhovnost , blagost i poniznost i njihov aktivni pristup životu se ogleda kroz debatu javni govor i praksu.Oni koji nemaju duhovni pristup životu , što je za njih pogrešan put , skloni su iskazivanju sklonosti ka nasilju .Ovo se naročito odnosi na one u oblasti biznisa i politike .
        Preporuke za devetke
 Smanjite sumnju , negativne stavove i zabrinutost: to će vam ulepšati život .Negujte velikodušnost , manje se vezujte za materijalno , procenite šta vam je i koliko neophodno .Jurnjavu za materijalnim prepustite drugima .

Pogledajte i :

Нема коментара: