петак, 28. јун 2013.

Numerologija : Sudbinski broj 3

                                                3 - UMETNIK


Sudbinski broj se dobija jednostavnim sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja , svođenjem na jednocifren broj. tako je za datum 17.03.1961.e sudbinski broj : 17+3+1+9+6+1=37 , 3+7=10 ; 1+0=


                                                      Sudbinski broj 3

Ovo nije lak sudbinski broj.Trojke preuzimaju previše obaveza na sebe , ne pazeći na svoje fizičke mogućnosti , upadaju u stres koji im obara imunitet.Posledica je , najčešće , odlazak u bolest . Postoje , svakako , trojke koje imaju snage da izdrže sve ove napore i njih nalazimo kod osoba znaka ili podznaka Škorpija .One često upadaju u bračne probleme jer prave vanbračne izlete.Ipak , u ovome imaju dosta sreće i skoro uvek prođu neokrznuti.

     Trojke imaju nepouzdane prijatelje , u većini slučajeva budu izdati od njih. Toliko su uspešni u ljubavnim vezama da skoro uvek steknu lošu reputaciju.Preterani ponos ih lišava mnogih dobrih mogućnosti u životu. Ekstravagancija , kojoj streme , tera ih u finansijske krize .Trojke su miljenici sreće jer ih ona spašava uključujući tu i nesreće. Kad im treba novac , uvek se nađe neko da im pozajmi .Spadaju u manju grupu koja je sposobna da prevede snove u stvarnost. Po prirodi su vođe te lako uspevaju u politici i lako zadržavaju pozicije u vlasti.Obično počnu od nule i zahvaljujući napornom radu, sreći , osećaju odgovornosti i dobrom planiranju postignu visoke domete.Trojke imaju više nego dobar porodični život , partneri ih podržavaju u svim akcijama .

Trojke imaju toplo srce , velikodušne su i lojalne , pristojne a uspevaju uz pomoć ličnog šarma i magnetizma , sposobnosti da pronađu pristalice za ideje. Vole muziku , dobru hranu i udoban dom opremljen sa svim pogodnostima. Do novca dolaze iz više izvora ,koristeći ponekad i neprihvatljiva sredstva.Slavu i novac ne nalaze u prvom već u drugom delu života kada se to manje želi. 
Trojke su dobre za biznis( preduzetništvo), izdavaštvo , marketing , profesore visokih škola , istraživače , turizam , uvoz i izvoz , advokaturu , filozofiju.
Ključni savet : treba da razvijaju pozitivan stav prema drugima i da teže da ih bolje razumeju.Posebno treba da razumeju osobe koje u životu pretrpele veću nesreću ili doživele veću tugu. To je način za eliminaciju loše karme iz prošlih i ovog života .


Нема коментара: