четвртак, 27. јун 2013.

Numerologija : Sudbinski broj 2

                                           2- Pomoćnik

Судбински број се добија једноставним сабирањем свих бројева у датуму рођења.Тако је за датум 17.03.1961.e судбински број : 17+3+1+9+6+1=37 , 3+7=10 ; 1+0=

                                                   
                                                          Sudbinski broj 2 


Ovo nije bas sretan sudbinski broj.Ako je dvojka u isto vreme i duhovni broj onda on ima jak uticaj na nosioca.Ovaj broj daje mentalni i psiholoski rast koji omogucavaju sticanje samopouzdanja.Od svih kombinacija najbolja je 2 sudbinski i duhovni broj. Ako bi se na ovu kombinaciju nakačila i dvojka za broj imena to bi znacilo preovladjujući uticaj Meseca na licnost  i to bi moglo da dovede i do mentalnih poremecaja.Od velikog je znacaja da Mesec u natalnoj karti nije previse ugrozen maleficima.
    Osobe sa ovim brojem se konstantno suocavaju sa usponima i padovima.Prisutan je osecaj bespomocnosti jer se cesto suocavaju sa nepredvidivim promenama .Zbog toga ,cesto ,  imaju problem sa anksioznoscu.A ko ne bi imao ?Prisutna je shema da im za dostizanje cilja uvek trebaju 2 pokusaja.Ove osobe obozavaju svoj dom i porodicu, i teze razvijanju jakih porodicnih veza.Ove osobe nemaju nikakve uspehe u vanbracnim vezama.Sto se kaze : Papucici.Ozenjeni , katkad , imaju probleme sa aferama partnera.Dvojke se najvise pridrzavaju izreke : " Ne cini drugima sto ne bi zeleo da drugi ucine tebi."Dvojke imaju jaku intuiciju.Lako citaju misli drugima. Dvojke rade u drustvu i njihov rad pati od velike zavisnosti od saradnika.Neophodne su im " dobre vibracije " saradnika da bi uzivale i dale najvise u radu. Dvojke mogu biti dobri psiholozi , filozofi ,pesnici , pisci , savetnici , lekari , glumci , plesaci. Liseni su sebicnosti , voljni za cinjenje dobrih dela.Sjajno se pokazuju kao terapeuti u bracnoj problematici.
Opsta preporuka
Dvojka mora nauciti da slusa intuiciju.Ona im je najveci saveznik .Svi odgovori su u njima samo treba da nauce da slusaju.
Žene
One su emotivne i verne svojim partnerima.Elegantno su obucene, mladalacki i atraktivno.Interesuju se za vrt i lekovito bilje i najvece zadovoljstvo nalaze u ukrasavanju kuce.
Muskarci
Mnogo uce ne bi li unapredili svoje znanje i poboljsali razumevanje sveta.Srecni su ako ozene lepe i/ili obrazovane zene.Nije retko da pomazu starijim zenama ili zenama na rukovodecim polozajima.Nije pravilo, ali dvojke imaju dosta bracnih brodoloma.



Нема коментара: