четвртак, 25. октобар 2012.

Zeludac i psiha

Ako imate :
- Gastritis(povecanu zeludacnu kiselinu)
-Smetnje u sistemu organa za varenje
-Cir na zelucu
-Bol u zelucu
-Lose varenje
-Nadutost zeluca
-Mucninu
-Zatvor
-Alergiju na hranu itd.
pre nego sto pocnete ili nastavite da se (uglavnom) neuspesno tovarite sa hrpom lekova od kojih cete pre ili kasnije dici ruke, procitajte ovaj tekst jer :
" ne moze da skodi "( Lane Gutovic ).

              Problemi sa želucem :gastritis,nadimanje,reakcija na unetu hranu su isključivo vezani za loše aspektovani Mesec u natalnom horoskopu.To se dešava kada se Mesec nalazi u " lošim " kućama 6. oj i 12.oj kući ,kada je u znaku svog egzila -Jarcu ili kada je u lošem aspektu sa nekom od "nezgodnih" planeta :Mars,Saturn,Uran,Neptun ili Pluton.
            Osoba koja ima osetljiv želudac mora prvensveno da pazi na to koju hranu unosi( ne sme gazirana pića, maksimalno jedna kafa dnevno:poželjno sa mlekom ,da ne unosi odjednom velike količine hrane, da mu se ishrana ne bazira isključivo na suvoj hrani:bar jedan obrok sa kašikom itd).
Ono što je zajedničko za sve osobe sa osetljivim želucem je da su u isto vreme to i osobe koje su jako osetljive u kontaktu sa svojom okolinom sto je i razumljivo ako se zna da je želudac obložen velikim brojem nervnih završetaka.
U sledećem primeru(Ranko je moj klijent) prikazaću vam natalnu kartu osobe koja ima jako osetljiv želudac i kojoj su Bahove kapi pomogle da mu nestane višak želudačne kiseline kao i da više ne mora da pije Ranisan(Raniditin).
Ranko
Ranku je,u horoskopu,ugrožen želudac jer se Pluton nalazi u konjukciji sa Mesecom.Bahovim kapima koje sam mu preporučio u potpunosti sam eliminisao želudačne probleme( naravno neću vam reći(otkriti tajnu) koje se biljke odnose na želudac a koje na ostale aspekte psihe da bi i dalje nastavili da se družimo i da pratite moj blog.Evo tog spiska: Mustard,Aspen,Impatiens,Star of Bethelhem,Mimulus,Walnut,Holly i Rock Rosse.                             
                                       Do sledećeg bloga želim Vam dobro varenje.

                                                                 

        astrobahovekapi61@gmail.com     
                                                                                                 

Нема коментара: