уторак, 23. октобар 2012.

Brak ,problemi , Bahove kapi

                    Ili : Kako da spasite brak(vezu) pomoću Bahovih cvetnih kapi


            Odmah da se razumemo : 100% sam ozbiljan sa ovim naslovom.Naslov nije senzacionalistički i od Vas se traži samo malo strpljenja i da sa pažnjom pročitate ovaj članak jer ,ko zna , možda Vam on sutra bude potreban ako već danas nije ,s obzirom na činjenicu da Vam je zapao za oko.
         Napraviću mali uvod a posle ću na konkretnom primeru pokazati kako to sprovodim  u   praksi.                                                                                     Za uspeh u vezi od ključnog značaja je tolerancija.S toga nikad nećemo pogrešiti ako oboma prepišemo Beech koji uspostavlja toleranciju kod partnera.Ako je neko od partnera nervozne ili nestrpljive prirode (obično osobe sa znakom ili podznakom Ovan imaju ovakvu prirodu ) onda im sleduje Impatiens.Za osobe koje nepopravljivo teže dominaciji u vezi ,a to ovaj drugi ne može da podnese, odličan je Vine.
         U današnjem kriznom vremenu čest primer spoticanja u vezi je kućni budžet.Naime jedan od partnera često pokušava da se izvuče od finasijskih obaveza u kući( računi , popravke,novac za decu i sl.) i da teret svali na partnera. Takav partner je zagazio u tvrdičluk i za njega su prave Chicory kapi.
      Ovi preparati su za lakše slučajeve neslaganja u partnerstvima.Ako imamo teži slučaj, kada je veza baš u dubokoj krizi,onda bi u izbor ušli :Pine za suzbijanje osećaja krivice,Honeysuckle za pustiti probleme "niz vodu" i       Sweet Chestnut i Star of Bethelhem za pomirenje.
              Šta od ovih preparata primeniti zavisi od samih partnera( kakve su ličnosti u pitanju) kao i veličini problema koji je između njih iskrsao.
Zoran
                Primer Vesne i Zorana.
Vesna

              Vesna i Zoran su u braku.Njihova veza nikad nije bila u velikoj krizi ali su s vremena na vreme bili u razmiricama zbog svojih različitih priroda.
Vesna je dupli Lav , ima Mesec u Ovnu te je ona zbog toga osoba sklona dominaciji a ako Zoran to iskulira ona plane jer ima " kratak fitilj ".Dakle ,sleduju joj Vine i Impatiens.Dalje ,zbog Urana u konjukciji sa Suncem ona je  kruta i neprijemčiva osoba te joj zbog toga prija Water Wiolet.
Zbog preosetljivosti Zorana ( emotivac :3 planete u vodenom znaku, ugrožen Mesec) obavezni su Walnut i Holly, zbog jakog Saturna (i krutosti koju on izaziva ) neophodan je Water Wiolet. Naravno oboma treba i Beech za  toleranciju. Posle 3 dana njihova veza je bila u sjajnom stanju , skoro kao kad su počeli da se zabavljaju pre 20. ak godina.



                                                                         

Нема коментара: