понедељак, 1. јул 2013.

Numerologija : Sudbinski broj 7


Sudbinski broj se dobija jednostavnim sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja , svođenjem na jednocifren broj. Tako je za datum 17.03.1961.e sudbinski broj 1 : 17+3+1+9+6+1=37 , 3+7=10 ; 1+0=
                                                      Sudbinski broj 7     

              Ovo je dobar sudbinski broj jer pomaze da se popravi , eventualan , los kvalitet koji postoji u broju imena ili duhovnom broju.U odnosu na sve ostale sudbinske brojeve 7 je favorit po iskazanoj mogucnosti.Njihova skromnost , kada su u pitanju skriveni potencijali i talenti, cini ih popularnim u sredini u kojoj zive. Njihove sjajne prakticne ideje privlace ljude kao magnet.Sedmice su redovno dobri govornici i pripovedaci i ne retko su priznati u oblasti knjizevnosti , umetnosti ili diplomatije.

               Sedmice mogu da se proslave kao sudije, mirotvorci i duhovne vodje.Oni su duhoviti , zivahni, brzi u donosenju odluka , nepredvidivi u pozitivnom smislu i vecno mladi( okolina im uvek daje manje godina no sto imaju ).Cak i njihovi neprijatelji slede savete i sugestije.Dovoljno je njihovo prisustvo da uvere ljude da probleme rese na miroljubiv nacin i kompromisom.Sedmica ima resenje za sve probleme .Imaju jedinstven pristup kad je u pitanju racionalnost , prakticnost , jednostavnost i kreativnost.

                                                   
               Mnogim sedmicama sjajne i originalne ideje dolaze kroz snove.Rano skapiraju da su snovi i podsvest njihova dobitna kombinacija.Veruju u mogucnost susreta sa ljudima iz proslosti i buducnosti.Fascinantna je njihova mogucnost da privuku osobe suprotnog pola te ako ne paze mogu olako da upadnu u vanbracne afere.Flert im je omiljeni hobi .

               Zene sedmice su atraktivnije i prihvacenije u javnosti od muskaraca .One su intiligentne , energicne i elokventne .Dosta je vezana za majku te ta cinjenica moze lose da se odrazi na odnos sa supruznikom koji se oseti uskracenim i to vodi do problema u braku .Muskarcu 7 se ne savetuje brak pre 28.e godine .Savet za sedmice : radite na svome usavrsavanju citajuci literaturu iz oblasti psihologije .

Pogledajte i :

Нема коментара: