четвртак, 29. новембар 2012.

Erotski horoskop Ovnova za 2013 godinu

za I kvartal

       Sa ulaskom Saturna u znak Škorpije početkom oktobra sexualna energija svih horoskopskih znakova dobiće neke nove atribute. Zbog ulaska Urana u znak Ovna početkom 2011. e mnogi  su  osetili   intenziviranje  sopstvenog   libida.    Bilo je tu iznenadnih i strasnih veza tipa „ sex na brzaka“ , sex za jednu noć , sex na službenom putu i sl.
Kako su nastajale isto tako su i nestajale te veze ( u simbolici Urana ): poput „zvezda padalica“- kometa.
Kim Kardasian

    Sa ulaskom Saturna u znak Škorpije( polje erosa-sexa ,između ostalog) naša sexualna energija dobiće na trajnosti : moraćemo da strpljivo sačekamo tog našeg partnera ali ,za utehu , neće nam iznenada nestati sa horizonta i zbog toga nas –ucveliti. Uticaj Saturna na naš erotski život ogledaće se i u činjenici da će se povećati razlika u godinama između parova. Isto tako, u prvi plan će ući dužina odnosa: "brzaci" će izaći iz mode.
  Posle nezaboravnih , strastvenih noći i dana u periodu 17.11.2012.-26.12.2012. kada je Mars ,planeta erotike, bio u znaku Jarca gde je egzaltiran( najbolje se oseća) početak 2013. e godine će Marsa zateći u Vodoliji gde se ne snalazi tako dobro.

Нема коментара: