недеља, 11. новембар 2012.

Idealna osoba u vasem krevetu

     Ovim postom cu obraditi jednu vrlo bitnu , zivotnu,temu. Preskocicu onu cuvenu ,Frojdovu, tezu da je cilj svih nasih aktivnosti ostvarenje sexualnog kontakta i skoncentrisacu   
se na temu sexualnog slaganja iliti kompatibilnosti dve (raznopolne ) jedinke.Naravno ,gledano iz aspekta astrologije .
        Reci cu vam , za zagrevanje, da su Skorpije favoriti u ovoj disciplini,statisticki gledano.
Medjutim to je generalizovanje i samo se na osnovu natalne karte jedne osobe vidi ko je njen Supermen po tom pitanju. Da ne bi ste upali u zamku promiskuiteta i isli sa probama na sve strane ( sto zna da bude i smorno , slozicete se sa mnom ) ko pcelica sa cveta na cvet otkricu vam tajnu kako se to iz natalne karte jednostavno vidi.
      Opste je poznato da je osma kuca, kuca sexa. Njome vladaju planete Pluton i Mars. Najbolje je slaganje kada su Mars (muskarca) i Venera (zene ) u trigonu (racuna se do 9 stepeni odstupanja) t.j.  pod uglom od 120 stepeni.
         Dalje posmatramo znak 8.e kuce i koja planeta ima egzaltaciju u tom znaku :Na primer : ako je na vrhu 8.e kuce Rak u tom znaku egzaltira Jupiter i mi zakljucujemo da bi idealan partner te osobe u krevetu bio Strelac .Ako je na vrhu 8.e kuce Jarac onda je idealan partner te osobe Ovan ili Skorpija jer Mars egzaltira u znaku Jarca.
Kazu da je sex dobar za skidanje kilaze ...

             Sledeći bitan pokazatelj je vladar 8.e kuće i njegovi aspekti prema ostalim planetama ,kao i u kom znaku(odnosno kući ) se nalazi.Prvo gledamo aspekt stvarnog vladara 8.e kuće a onda prirodni vladalac 8.e kuće - Pluton.
                       Planete u 8.oj kući nam govore koje partnere u sexu necemo moci da izbegnemo.Ako je tamo npr. Venera sigurno nećemo moći da eskiviramo Bika i/ili Vagu.
                       Postavka Jupitera u 8.oj kući ukazuje na Strelca i/ili Ribu.Kako postavka Jupitera u natalnoj karti označava da " u toj kući imamo sreće " to znači da smo srećnici po tom pitanju kao i da ćemo imati dosta sexualnih partnera ako nije ispunjena simbolika da za partnera imamo Strelca ili Ribu.Postavka Fortune u 8.oj kući ukazuje da nam na tom polju "ide" .
                 
                   Pre nego što na jednoj natalnoj karti pokažem idealnog partnera objasniću kako  vam je najlakše da " provalite " ko  je osoba ,kad je ta aktivnost u pitanju,na koju treba da obratite pažnju( sistem je pouzdan sa približno 90 % verovatnoće):

- Ako znate podznak ( to skoro svi znaju) pronađite suprotan horoskopski znak i dodajte sledeći znak -taj je ! Npr. vi ste podznak Rak ,suprotan je Jarac a sledeći Vodolija.Znači , za osobu podznak Rak dobar partner u sexu bi bila Vodolija (sa oko 90 % verovatnoće )  .
      Sada ću na jednoj natalnoj karti pokazati koji su dobri partneri u sexu :

Pravi partner za ovu osobu je u znaku i/ili podznaku Ovna( ili osoba sa karakteristikama Ovna- npr neki sportista ) zbog Saturna u kvadratu sa Marsom i Jupiterom osoba preferira starije partnere a zbog Jupitera ( koji označava mnoštvo) ona ima dosta sexualnih partnera.
Prisustvo Chirona i 8.oj kući ukazuje na to da osoba traume leči :sexom.

sva pitanja na astrobahovekapi61@gmail.com . Besplatno je .

                                                                                                                 Milan

Нема коментара: