понедељак, 1. јул 2013.

Numerologija : Sudbinski broj 8



Sudbinski broj se dobija jednostavnim sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja , svođenjem na jednocifren broj. Tako je za datum 17.03.1961.e sudbinski broj 1 : 17+3+1+9+6+1=37 , 3+7=10 ; 1+0=

                                                      Sudbinski broj 8

       Osam je problematican sudbinski broj. Sa sobom nosi odugovlacenje , opstrukciju , neuspeh i ponizenje sa strane sa koje najmanje ocekujemo. 8 cini zivot pre svega nepredvidivim a nosioci ovog broja su , najcesce sami sebi najveci neprijatelji jer "obozavaju" da seku granu na kojoj sede .Kad ih , zbog toga , zivot pregazi ,izgube veru u zivot i pocnu da deluju destruktivno , zakopavajuci sebe , jos vise , u nepovoljnoj poziciji.Ove osobe cesto usvajaju obrazac ponasanja koji im generise neprijatelje koji mu nanose finansijske gubitke .8 izaziva nosioca da pokvari svoju karmu jer znaju da se okoriste u nesreci.Ove osobe pate od preranog starenja. Iskustvo neuspeha daje im mudrost i oni generalno bolje funkcionisu u  nepovoljnim uslovima koji im dodaju dodatni " sjaj" .Ove osobe zenit dostizu u poznijem dobu zivota .Zainteresovani za duhovne i okultne sfere postizu liderske pozicije .Sastavni deo njihovog funkcionisanja su sukobi , problemi i ponizavanje.Cesto koriste nepozeljne supstance koje stvaraju zavisnost.Intimni zivot ih , uglavnom , hoce pa se lako nadju u glavnoj ulozi u nekoj aferi ili skandalu .Porodicni zivot funkcionise ali su zato vrlo cesto pod pretnjom razvoda.favorizuju politicki zivot i zanemaruju porodicni.Zbog snage za transformaciju oni su u stanju da svoju teznju za zadovoljstvima usmere u energiju za pomoc bliskim osobama koje pate.Mogu biti inovatori , ugledni naucnici , drustveni reformatori ili , zbog lose karme , nosioci represivnih aktivnosti( protiv lidera drustvenih preokreta ).
Osmice su mnogo hrabrije od ostalih brojeva! Oni su u stanju trpe vanredne stresove a da ostanu u sedlu .Zbog sposobnosti za adaptaciju brzo se oporave od nemilih stvari i opet su spremni za funkcionisanje.Uvek su spremni za preuzimanje dominantne pozicije u poslu , nemaju vremena za zabavu .ako se desi da upoznaju ili rade sa ljudima koji imaju povoljne brojeve onda je njihov zajednicki uspeh - zvezdani !Osmice plase svoje protivnike jer ovi smatraju da je svadja sa osmicom opasna . Muskarci 8 ne postuju u pravoj meri zivot svoje partnerke. Zene obavezno skupe ustedjevinu za " crne dane " ili odlazak u penziju .Zene osmice retko nalaze partnere za zivot po svojoj zelji , cak , smatraju da im je partner daleko od idealnog i zeljenog .
Opste preporuke za osmice
Moraju da se uce strpljenju i razumevanju drugih ljudi .Zivotnim izazovima moraju prilaziti sa radoscu. Treba da uzivaju u sebi a ne u udaljenim metama .Zivotne krize ne bi trebalo da ih teraju u destrukciju vec samo da budu svesni da im je to bio ispit posle koga bi morali da budu mudriji.

Нема коментара: