понедељак, 8. јул 2013.

Bolji dani za Novaka

ili : Mili Bože čuda velikoga, de pogubih od sebe boljega !


            Mari je spontano izjavio : Ne znam kako sam pobedio Novaka . Da je čitao našu literaturu sigurno bi rekao onu čuvenu : Mili Bože čuda velikoga , gde pogubih od sebe boljega !
            Zaista je tako . Sa astrološke strane , sve je bilo protiv Novaka .Merkur(Novakov vladar kuće sporta ) je baš u popodnevnim satima bio u nepovoljnom položaju prema Saturnu ( bud  retrogradan , bud je gradio gubitnički aspekt: inokonjukciju ).Merkur inače vlada razumom , te se , kada on ide retrogradno , redovno dešava da donesemo neku pogrešnu procenu ili zaključak .On vlada i rukama .
               Verovatno je to i bio razlog Novakove ( moja malenkost se usuđuje da da stručni komentar ) pogrešne procene da treba da napusti osnovnu liniju i da izlazi na mrežu ! Zbog toga se i dešava da je imao duplo više neiznuđenih grešaka od Marija(40 prema 21) . 
            Astrološki gledano Novak ima ascendent u Jarcu .On , Jarac , vlada odbranom u sportu i defanzivnom a nikako ofanzivnom taktikom ! Znači , Novak , ili ko mu je to već savetovao ,doneo je pogrešnu odluku odnosno taktiku za finale . Sve je to posledica ovog retrogradnog Merkura .
               Ako tome dodamo činjenicu da je ovo godina enormne zarade za Marija(bioritamski broj 2,godina u znaku broja 6) , zaključujemo da su se sve kockice složile na Marijevu stranu .
                  Ipak , ovo kažem bez dublje astro analize , idu bolji dani za našeg Novaka . Njegov vladar podznaka Saturn kreće direktno i tako će ići do kraja godine a valjda se neće opet namestiti neko finale sa retrogradnim Merkurom . Inače je vladar betona , podloge , baš Saturn, pa je to objašnjenje Novakove dobre igre na betonu i cinjenice da mu ona najbolje " lezi " .

                    Napred Nole , najbolji si !


Нема коментара: