субота, 28. септембар 2013.

Horoskop Bika za 2014.u


         Godišnji horoskop za Bika u ovoj godini predviđa neuobičajeno visok broj proslava.Za očekivati je , dakle , puno druženja i prilika za produbljivanje dosadašnjih poznanstava kao i uspostavljanje novih .Što se tiče karijere početak godine će proteći bez bitnijih dešavanja, dok bi se od sredine godine mogao očekivati priliv originalnih i inovativnih ideja koje bi mogle , itekako ,pomoći vašem napretku u poslu i karijeri .
       Astrološka predviđanja za ljubav u ovoj godini  govore o zanimljivim susretima koje ćete imati sa suprotnim polom . Probajte da ne oterate partnera insistiranjem na fiksnim stavovima koje zastupate: dozvolite da i on, ponekad, bude u pravu .
     Ako poželite da investirate u nešto, neka to bude sigurna stvar a ne spekulacija jer bi u ovom , drugom , slučaju mogli izgubiti .Pogotovu se ne preporučuje davanje pozajmice prijateljima ili rođacima jer bi se moglo desiti da ostanete bez novca .
    Ovo je godina provođenja kvalitetnog i korisnog vremena sa porodicom.
   Ova godina je dobra,što se tiče putovanja,  za odlazak na dalje i egzotične, na kojima dosada niste bili, destinacije. Odlazak na more ili planinu, potpuno su ravnopravne opcije.
     Zdravlje je za Bikove više nego dobro. Zdravi će ostati zdravi a bolesni će imati poboljšanje na ovom planu .Manji zdravstveni problemi,kao posledica stresa i pada imuniteta,  mogući su sredinom godine.
Erotski zivot :zauzeti Bikovi ce nastaviti sa uzivanjem u postelji istim intezitetom kakav je bio u drugoj polovini prethodne godine. Iako vas partner razume, probajte da uvedete neku novinu na tom polju.Manji nedostatak sexualne energije u drugoj polovini godine. Slobodni Bikovi ce imati dosta erotskih prilika u ovoj godini a ciji ce skor biti veoma pozitivan.Favorit Bikova u prvoj polovini godine je Rak a u drugoj Lav.

Нема коментара: