субота, 31. август 2013.

Mesečni numerološki horoskop za mesec septembar

What Can Numerology Tell You About Your Life Purpose?

 Ovaj horoskop je vezan za bioritamski broj osobe .Primer : osoba je rođena 17.03.1961. Njen je bioritamski broj 2  (17+03=20 , 2+0 =2).

Važna napomena : Srećni brojevi u mesecu zavise isključivo od vašeg duhovnog i sudbinskog( ličnog ) broja i tu informaciju možete dobiti u postovima koji govore o tome( Usrećite vaš život numerologijom , za duhovni broj 2 ,npr ).


                                                 
    
      Jedinice ce , u ovom mesecu , osetiti nagli priliv pozitivne energije , doci ce do povratka samopouzdanja i to ce je , posebno na poslovnom planu , podstaci da se okrene novim , smelim i originalnim planovima ne bi li nadoknadili period stagnacije koji ih je snasao u prethodnom mesecu .U ovom se mesecu jedinice mogu osloniti ponajpre na peticu , zatim na svoj broj i na kraju na devetku u cijem dvoristu se cela igranka i odvija .
      Ovo je mesec kada bi na poslu mogli da steknete nove partnere ili da zakljucite ugovore koji bi za vas mogli biti od koristi u perspektivi . U ljubavi je ovo mesec kad bi mogli sklopiti poznastvo sa osobom nezavisne , slobodoljubive i pomalo ekscentricne prirode . Zbog godine sestice ne preporucuje vam se previse aktivan pristup ni na jednom polju jer bi on mogao biti kontraproduktivan te bi vas samo udaljio od zacrtanog cilja .



        Dvojka vec duze vremena , kao ozebao Sunce , ceka , i mnogo , mozda cak i previse ocekuje od ovog meseca . Finansije su se prilicno istanjile u ovim teskim vremenima kod vecine brojeva a njima cini se da je najdramaticnija situacija bas u njihovom dvoristu . Neka trojka , koja ima direktne veze sa inostranstvom , imace presudan uticaj da se konto dvojke , u pozitivnom smislu , dramaticno uveca i da, na taj nacin , umiri njen nervni sistem .Novac moze doci na dva nacina : preko nekog ugovora ili ocekivanog ili neocekivanog nasledstva .
      Vec su duze vreme dobre vibracije na polju emocija kod ovog broja sto na njihov nervni sistem itekako dobro utice .Ovaj mesec je idealna prilika da se predje na stepenicu vise a to je sex .U tome ce im , nesebicno , pomoci jedna silovita osmica u glavnoj roli a celu akciju bi mogla podrzati devetka .


          Trojka u godini sestice i mesecu devetke ima dosta energije koju bi nesebicno podarila svojoj nablizoj okolini i porodici . Humane misli i zelja za pomoci onima kojima to treba drzace trojke ceo ovaj mesec .Povoljan je ovo period za kraci odlazak u inostranstvo bilo zajednicki sa porodicom bilo u posetu rodjacima .Na poslovnom planu trojke bi mogle iskoristiti visak energije za zavrsetak projekta koji je pri kraju .Nesebicna pomoc bi mogla doci od neke devetke ili sestice i nesporna je cinjenica da je ovo period kada bi vecinu poslova trebalo da radi u nekom partnerstvu . Sto se tice ljubavi trojke u ovom mesecu mogu posegnuti za nekom kracom vezom ali zauzeti moraju biti krajnje diskretni ili ce ih kazna vrlo brzo stici .


               Godina sestice cuva, donekle, cetvorku u mesecu devetke od stresa uzrokovanog nekim novim desavanjima koja im se ne uklapaju u dugorocne planove .Poslovni a takodje i licni planovi , umnogome , zavise od jedinice i osmice .Kraci odlazak u inostranstvo, druzenje sa nekom peticom ili sedmicom mogao bi im biti dobar ventil za stres .Osobe koje nemaju cetvorki u svom datumu rodjenja svakako ce lakse proci kroz ovaj mesec .Stari dobri ventil u vidu intenzivnijeg rada bice dobrodosao cetvorkama u ovom mesecu .
            Ovo je idealan mesec za neki nov pocetak . Kako je ovo godina sestice , partnerstava , bilo bi sjajno da za novi projekat pridobijete podrsku ako ne u materijalnom a ono barem u savetodavnom smislu jedne petice . Slobodne cetvorke ce imati sansu da preduzmu hrabrije korake ka osobi koja im se svidja .
 
             Peticama se u godini sestice i mesecu broja devet cini da nesto nije u redu sa postojecim okolnostima i da bi nesto , pod hitno ,  trebalo menjati.Ipak , nece to biti tako lako jer ce ih emocije , sa kojima se tesko snalaze , ometaju u naumu .Za ostvarenje njihovih velikih potencijala , prvenstveno putem pojacane discipline , u ovom mesecu najvise im moze pomoci jedinica koja se redovno nadje tu negde u blizini i koja je uvek raspolozena da pomogne .Slobodnim peticama ovaj mesec je naklonjen za pocetak emotivne veze a zauzetim da ucvrste postojecu vezu .Sto se tice novca ovaj mesec ce biti prilika da poprave na bas sjajno finansijsko stanje . Rad sa zenskom populacijom dace veci novcani priliv .


               Sesticama je u godini sestice i mesecu devetke sve potaman : sve je pod kontrolom .Finansije nisu spektakularne ali s obzirom na opste okolnosti njima je super . I u porodici je sve kako su zamislile : bracni partner ce se uklapati u njihove zamisli i bice im pri ruci kad god im zatreba. Sesticama koje su emotivnu vezu zapocele u prethodnom mesecu emocije i dalje cvetaju i dobijaju na intezitetu .Ovo je mesec velikih dobitaka , velikih sansi za sestice i ako prestanu da se ponasaju kao cvet koji ceka da ga neko zalije ili ubere imace sanse da od ovog meseca ( citaj: zivota ) uzmu sve sto im kosmickom pravdom pripada . Zato : isprsite se , glavu gore i hrabro napred !
                   
                     Sedmica se u godini sestice i mesecu devetke ne nalazi u sjajnoj poziciji . Disciplina i kruti okviri , koje preziru i ne uvazavaju , kljucne su reci za ovaj mesec . Ovi problemi ce ih snalaziti kako na poslovnom tako i na licnom planu . Novonastala situacija preti visokim nivoom stresa te bi sedmice morale naci ventil za praznjenje ukoliko ne zele probleme sa ionako tankim zivcima . Izlaz bi se mogao ukazati preko flertu spremne petice cije bi rame bilo sasvim solidan oslonac . Na poslovnom planu ovaj bi mesec mogao sedmicama da ukaze na greske u radu i da im ukaze na pravi put u poslu . Nezaposlene sedmice bi mogle imati priliku za volonterski posao koji bi im , u perspektivi , mogao otvoriti put ka stalnom zaposlenju .
  

                   Osmica se u godini sestice (stezanje kaisa) i mesecu devetke ne oseca kako je navikla .U biznisu ce biti dosta neplaniranih okolnosti , njihov autoritet nece biti uvek ispostovan sto ce ih cesto izbacivati iz takta i dovoditi u stresne situacije . Iako ce stvari pokusati da stavi pod okrilje discipline , treniranje strogoce nece imati praktican efekat . Njihove aktivnosti ce biti pod direktnim uticajem jedinice i petice njoj nimalo adekvatnih brojeva .Pravi nacin za lecenje frustracija osmice je sex pa bi to bilo spasonosno resenje za ovaj mesec . Spustanje , visoko podignutog , garda prema protivnicima i publici je jos jedno elegantno resenje . Jedna devetka krije pozitivne emocije , probajte da je pronadjete .


               Evo nas kod najvecih dobitnika u ovom mesecu .Devetku u godini sestice i mesecu broja devet ceka ljubav .Ko iole drzi do ljubavi a verujem da do nje drze svi zdravi , imace u ovom mesecu priliku da osete drazi ljubavi . Imacete , neko duzu , neko kracu romansu koja ce vas opiti i baciti na pleca ne dajuci vam mogucnost da napravite drugaciji izbor .Super za slobodne devetke jer one nece imati problem sa kategorijom osecaj krivice a malo manje dobro a mozda cak i interesantnije za devetke u braku koje ce sad imati , pored svih dosadasnjih , jos jednu tajnu . Oprez za ove druge : pazite se da ako vi uzivate , zbog indiskrecije , drugi ne pate .Sto se tice finansija, u ovom mesecu ocekujte poboljsanje na koje mogu uticati sestica i opet devetka .

Нема коментара: