четвртак, 1. август 2013.

Mesečni numerološki horoskop za mesec Avgust 2013.e godine



    Ovaj horoskop je vezan za bioritamski broj osobe .Primer : osoba je rođena 17.03.1961. Njen je bioritamski broj 2  (17+03=20 , 2+0 =2)


                                                 

     Jedinice će se , u ovom mesecu , osećati sputano.Akcija , kojoj su uvek naklonjeni , neće imati podršku te će im , da bi i najjednostavniji posao obavili, često biti neophodno da ponove pokušaj.Preporuka je da se ovaj mesec iskoristi za ugovaranje i planiranje obaveza koje će biti realizovane u narednom mesecu .
     Ovaj je mesec dobar za realizaciju nagomilanih emocija prema osobi suprotnog pola. U ljubavi obratite pažnju na dvojku , šesticu i devetku jer bi vas one rado prihvatile u svoj zagrljaj .

                                             
    Dvojke se ,od prošlog meseca , nalaze u božjoj milosti .Ta činjenica , ipak , ne bi trebalo da ih uspava a za to će se pobrinuti prilike u ovom mesecu. Neka jedinica će tražiti nešto što joj ne pripada te će to kod dvojki biti razlog za revolt . Podršku za svoje emocije i interese dvojke će dobiti od trojke i devetke mada se , od ove druge , moraju čuvati jer sa njom nikad nisu načisto zbog njihove tajnovitosti .Preporuka : nađite način za pražnjenje stresa i budite smeliji jer su poslovne i emotivne šanse pred vama .


                                             


     Trojke se nalaze u mesecu u kome će pobrati mnoge materijalne uspehe ako su u prethodnom periodu bili vredni i imali plan za sticanje .Iako je vreme odmora preporučuje se da zasučete rukave i iskoristite povoljnost ovog meseca . Mada , s pravom , zazirete od osmica  ovo je period kada od njih i njihove podrške možete imati najviše koristi . U ljubavi se trojke najpre trebaju okrenuti dvojkama mada su i šestice dobitna kombinacija .Ovo je mesec kada će te biti dosta u pokretu što vama i vašoj prirodi odgovara .


                                              

    Četvorke ulaze u mesec u kome se privode kraju projekti iz prethodnog perioda . Budite oprezni i ne krećite sa novim poslovima jer seme koje zasejete neće naići na plodno tle .Ovo je mesec  kada bi, na emotivnom planu , moglo da dođe do realizacije neke tajne veze sa devetkom .Budite oprezni jer vam devetka neće otkriti sve svoje adute a od vas će to pokušati da dobije.

                                              


     Petice će u ovom mesecu upasti u stresne situacije .Ovo je prilika da putem akcije koju preduzmu budu u centru pažnje .Kako im je prethodni mesec bio pogodan za mirovanje i prikupljanje energije sada će imati dovoljno energije za aktivnosti za koje se opredele .Trebalo bi ipak da pronađu neki ventil za otklanjanje stresa .Najbolje bi im odgovarala podrška četvorke ili jedinice koje bi razumele njihove erotske potrebe . 


                                              


      Ovo je sjajan period za emotivne i romantične šestice .Biće puno emocija i prilika za šarmiranje osoba suprotnog pola .Morate se čuvati da se ne prepustite previše svojim emocijama jer bi , na kraju , vi mogli biti zavedeni a ako bi se to desilo od osmice i jedinice - odbačeni .Ljubav sa nekom dvojkom bila bi najbolja kombinacija u ovom mesecu .Zbog preterane ezaltiranosti u emocijama morate se čuvati vaše poslovične rasejanosti , naročito u saobraćaju .Ako ste u mogućnosti otidite na odmor jer je to mesto gde bi najpre mogli doživeti romansu .


                                                



      Sedmica je već duže vreme pod uticajem jedinice što im daje vetar u jedra kad su u pitanju iskazivanje originalnosti i avanturizam.U ovom periodu mnoge akcije se neće odvijati u željenom smeru i trebaće vam više snage da završite započete poslove.Da bi smanjili stres uzrokovan frustracijom neophodno je da se oslonite na savete disciplinovane četvorke.Na vaše aktivnosti u ovom periodu dosta će uticati trojka što vam svakako ne odgovara.

                                                 



        Vasa sklonost opustenom , neobaveznom i hedonistickom stilu zivota doci ce pod ispitivacku lupu okoline , posebno onih do kojih je vama stalo.Ubrzo ce te shvatiti da ovo i nije mesec u kome vam sve ide od ruke.Iako lako izlazite na kraj sa dvojkama ovo je period u kome ce te shvatiti da sve sto izgleda lako i nije tako lako .Moracete i da preuzmete odgovornost u stvarima vezanim za vase porodicno okruzenje mada vam taj manir i nije previse svojstven .Krajem meseca stvari se dramaticno menjaju u vasu korist i polako ulazite u okolnosti na koje ste navikli .

                                                 



           U tajanstvene devetke uvlaci se nemir i preispitivanje sta su cinile u prethodnom periodu a kako im se vratilo .Tipicno podvlacenje crte .I , nece previse biti zadovoljni sa dobijenim skorom .Nezadovoljstvo koje ce ih obuzeti pokusace da iskale na nekom iz svoje okoline.Nastradace , najpre , neka petica koja ce im se naci na putu .Imajte u vidu da je ovo period kada neke vase negativne karakteristike mogu lako da isplivaju na povrsinu , uprkos vasem maniru tajanstvenosti i rezervisanosti .  


             

Нема коментара: