субота, 19. октобар 2013.

Sexualnost Vodolije u 2014.


Kao sexualni parneri, Vodolije su veoma pouzdani i sigurni.Duga veza sa Vodolijom je, uglavnom, vredna življenja.Oni vole da žive sami, uglavnom ne veruju u koncept braka ili ulaska u dugu životnu vezu. Prilično ih iritira privatni pritisak svakodnevnim obavezama. Pod uslovom da zadrži svoj deo slobode, da ne bude „ zarobljen „ i sputan nesigurnim partnerom, Vodolija može da ostvari odlično partnerstvo sa svakim od 12 znakova horoskopa. Mana im je što vole da se bave problemima drugih, zanemarujući lične, katkad, ne tako male probleme.

        Sexualna priroda Vodolije je najbolje opisana rečima: sporo, stabilno, nekonvencionalno.Verovatno najveći eksperimentatori u sexu. Katkad,  sam čin vođenja ljubavi, zna da odluta u sasvim nepredvidljivom smeru, kao posledica iznenadnosti njihovog vladara Urana.Veoma su jasni u izražavanju svojih sexualnih želja.Ako im erotske želje ne budu zadovoljene, znaju da budu divlji i destruktivni.

      Nestrpljenje i snaga kojoj će faliti pomalo avanturističkog duha, najjače su sexualne tendencije za ovu godinu. Sam libido neće biti jak zbog Marsa u Vagi i činjenice da će Vodolije dobar deo godine biti izložene stresu, koji nepovoljno deluje na želju za sexom. 

Нема коментара: