среда, 6. фебруар 2019.

Kiron u Ovnu

У митологији, Кирон је био кентаур (пола човек, пола коња), изведен из изванбрачног односа бога Сатурна и нимфе Пхилира. Због свог неприродног изгледа, оба родитеља су га одбацила, а патња или траума коју је осећала због обесхрабрења постала је вековима симбол ране коју је било немогуће излечити. Можете замислити: одбацит ће је отац и мајка, препуштени сами себи.
Кирон у Рибама, ударио је само Рибе, Кирон у Овану ће погодити све знакове хороскопа, са мало више Ованове нијансе. За разлику од Кирона у Рибама, који нас је научио да прихватимо, Кирон у Овну нас води на другу страну: на храброст и акцију. Кирон у Овну нас је научио како да пронађемо храброст и издржљивост када се суочимо са обесхрабрењем, компликацијама и ситуацијама које нису у нашој контроли.
Кирон у Риби био је истраживање о томе како се носимо са траумом и како се носити са борбеним временима када није могуће добити јасно рјешење. Изазвани смо да пронађемо исцељење и трансформацију прихватањем искустава која се могу чинити немогућим за толерисање, али и да верујемо да пут кроз таму још увек може да доведе до светла на крају тунела.






хттпс://иоуту.бе/вмпбрФЕц5дк

Нема коментара: