субота, 28. септембар 2013.

Horoskop Vage za 2014.u


    Život Vage u 2014.oj će biti veoma izbalansiran. Ljubav kao i porodični odnosi neće nailaziti na posebne teškoće, čak se može reći da ce biti više nego zadovoljavajući.Zdravlje će biti dobro .Možda budu postojala manja kašnjenja na radnom planu.Mogućnost nastanka finansijskih problema. 
  Uđete li u rizične finansijske transakcije, spekulacije, može vam se desiti da loše prođete i izgubite veći deo.Dakle, mudro ulažite u sigurne šeme i izbegavajte kockanje.  Ne preporučuje se davanje veće sume novca rođacima i prijateljima jer će vam oni to teško vratiti.
  Procvat je predviđen za ljubavne veze kako u braku tako i za one koje traže partnera.
Sredina godine je povoljna za porodična putovanja kao i ona vezana za posao i karijeru. 
  Vage ce težiti da što više vremena provedu u krugu svoje porodice.Opuštanje i druženje će pomoći da smirite um i zadržite unutrašnji mir koji je neophodan u borbi za prevazilaženje stresa.
 Vodićete puno računa o svom zdravlju.Ne zaboravite da je zdrava hrana i stalna vežba jedan od najlakših načina da očuvate i poboljšate svoje zdravlje.
Erotski zivot :zauzete Vage ce, uglavnom, uzivati u harmoniji bracnog i erotskog zivota bez posebne zelje da nesto, bitno, u njemu promene. Bice srecne ako ih partner iznenadi odlukom da pre odlaska u krevet odu u neki otmeni restoran na veceru .Dobra vest, za slobodne Vage, je da ce vecina od njih, u ovoj godini, naci, bar,erotskog partnera.Od njihove promisljenosti i pozitivnog stava ce zavisiti da li ce partnera i zadrzati. Favorit Vage u ovoj godini je Lav.

2 коментара:

Анониман је рекао...

Kada će numerološka prognoza za 2014. godinu?

Unknown је рекао...

Vrlo brzo, hvala na interesovanju.