петак, 3. мај 2013.

Novak Đoković - karta uspeha

Ili : Tajna uspeha Novaka Đokovića

Nole u Melburnu


       Zadnjih godinu dana ,ne računajući prethodni period,je impresivan period za Novaka i ,u proseku ,malo je sportista koji mogu da se pohvale takvim uspehom.Ovaj uspeh je ,više nego očigledno , prikazan Novakovom Solarnom kartom za 2012.
        Pogledajmo je :

         Najjači pokazatelj uspeha je odlazak Plutona( rast,napredak,moć)  iz 10.e kuće( Mc,pokazatelj karijere ) u konjukciju sa Ascendentom. Dalje ,vladar Solarnog ascendenta , koji je u isto vreme i vladar Natalnog ascendenta , je u konjukciji sa sretnom zvezdom Spikom . Saturn je u trigonu sa Venerom ,što je ukazivalo na zaradu koja je pratila uspehe na sportskom planu . Još jedan je aspekt koji govori o uspesima : arapska tačka pobede (Victory) je u konjukciji sa Regulusom , kraljevskom sretnom zvezdom .
        Mars , vladar sportskih aktivnosti je u opoziciji  sa Kironom što je ukazalo na povredu u meču sa amerima ali je Kiron sekstil ascendent aspekt koji kaže da povreda neće biti teža već samo psihičkog karaktera (vidite prethodni post : http://astrologijaibahovekapi.blogspot.com/2013/04/zasto-je-nas-nole-plakao.html ). Na povredu ukazuje i aspekt Merkur konjukcija Jupiter( vladar 12.e kuće , kuće pehova ). Na dobar ishod povrede ukazuje i Tačka Fortune u 12.oj kući.
     U sledećem postu : izgledi za naredni period .

Нема коментара: