четвртак, 30. мај 2013.

Erotski horoskop svih znakova za mesec Jun




                                                                                                             
Imate utisak da se stvari , na erotskom planu , ne odvijaju u zeljenom smeru i on vas ne vara.Vi budite uporni i to je jedina dobitna karta.Na nišanu vaših erotski želja, u ovom mesecu, naći će se  :Riba i Vodolija a mesto gde cete ih sresti je neki kraci put ili hodnik ustanove u kojoj se nadjete  . Vašem temperamentu više će odgovarati Vodolija .Promene na erotskom planu biće moguće oko 23.eg  juna , ako to vi budete želeli !



Jupiter,vaš prirodni vladar 8.e kuće ,nalazi se u drugoj ,prirodnoj, kući pa na nove erotske prilike najpre možete naleteti na mestima gde ima novca(banke) i hrane (restorani, picerije ,bakalnice)Na erotskom meniju Bikova u ovom mesecu biće burno : početkom meseca bićete zagrejani za nekog Ovna a onda će , po redosledu u horoskopu ,uslediti  svi ostalih znaci zaključno sa Devicom pri kraju meseca i Ovnom na samom kraju . Jedna odlicna Vest (sa velikim V za vas ): sledecih , skoro godinu dana ,ocekuje vas prosperitet na erotskom planu !




Blizancima cvetaju ruže na mnogim poljima ali ne cvetaju svima ruže na polju erotike.U prvoj polovini meseca u vašem erotskom fokusu biće Lav a u većem delu druge polovine meseca romanticni Rak je taj koja će želeti da zadovolji važe sexualne apetite . Škorpije su spremne da vam pomrse račune ukoliko ih ne uzmete za ozbiljno . .Strelcevi su i dalje  pod vasom kontrolom, sto ce se izmeniti krajem meseca .Do preokreta na erotskom planu moglo bi da dodje  oko 19.og juna te se pričuvajte da ne budete gubitnici .


                                 

Osoba veoma aktivne prirode ,koja vas i pomalo plasi , drzi jake adute u svojim rukama , koji su prepreka vasim erotskim zeljama.Sto je najgore takvu okolnost skoro je nemoguce promeniti. Erotske preokupacije Vodolijom iz prethodnog meseca zadrzace se jos samo neki dan u pocetku juna.U ostatku meseca cekace vas romanticna Riba i nadati se da cete uspeti da skupite snage da joj pridjete.Promene na erotskom planu moguce sukrajem juna. Srecno !


Lavovi se i dalje nalaze pod Neptunovskim uticajem: tajno ,emotivno ,senzualno i romanticno.Mesto gde mozete sresti osobu koja ce najbolje odgovoriti na vase najludje erotske mastarije je poresko odelenje ,osiguravajuca  ili sudska ustanova. 
Osobe u vasem znaku i dalje ce biti u fokusu vasih interesovanja.Erotske prilike , takodje , mogu vas zadesiti sa osobom koja je sportski nastrojena.Zauzeti Lavovi i dalje streme tajnim vezama ali od ovog meseca moraju biti dodatno oprezni !

Mars je ušao u znak Blizanaca tako da cete zeleti vise od jednog partnera u krevetu.. .Ostvarenje erotskih teznji,u ovom mesecu ,zavisice od Blizanaca ,tačnije rečeno oni će biti ključari tajnih odaja u koje bi vi rado otišli.U odajama, kako stvari sada stoje, može biti bilo koji znak ,s tim da na početku meseca na meniju će biti Ovan pa posle toga , kako horoskop napreduje,na svaka dva dana menjace se znak vaseg interesovanja!Prikocite malo da ne udarite u neku banderu pored puta !



Iz perioda proslog meseca, kada vam se cinilo da bi zbog erotike vredelo pribaviti jos jednog partnera, presli ste u period vama pomalo stran: emocije ce biti okidac za erotiku .Promene ,u erotskom životu,moguće su ali ne i neminovne oko 10 juna .Krajem june stvorice se okolnosti da u vase erotsko polje uplovi jedan Lav.Ovaj Lav bi mogao ostaviti dubok trag u vasoj riznici erotskih trofeja .Savet : budite oprezni .



Skorpije bi svoje nagomilane frustracije najlakse mogli da iscele putem sexa a za to ce im okidac biti njima nimalo strane: emocije .Dispozitor vašeg erotskog života ,u ovom mesecu ,bice Mesec sto bi znacilo da bi sex u nekom motelu sa odlicnom hranom, za promenu , bio pozeljan. Krajem meseca nastupa tezi period za erotiku, kad ste vi u pitanju, zato iskoristite pametno prethodni period.Promene ,na erotskom planu, moguce 10.og juna.




Strelcevi, i dalje, zadovoljenje svojih, erotskih zelja traze u paralelnim erotskim vezama.Ta dualnost,definitivno ,prestaje krajem meseca.U vasu erotsku mrezu ovog meseca ,ovim redom,mogu upasti  Jarac ,pocetkom meseca,i Ovan koji bi mogao igrati , zapazenu ulogu,do kraja meseca.Na vama ce biti da li ce te i uspeti nešto da realizujete .Boravak Jupitera u Blizancima cini da osecate hronican nedostatak  sexualne energije. No ,ne brinite,  krajem meseca ce sve leci na svoje mesto, ulaskom Sunca i Jupitera u znak Raka.



Jarcevima erotska energija će zavisiti,sve do 20.og juna, od Blizanaca i sposobnosti da naprave dobar kontakt sa partnerom.. U zadnjoj trecini meseca verovatno ce vam pasti na pamet da na erotskom planu pokusate sa osobom koja ce iskazati otvorene emocije sto bi moglo najpre , da vas odvede do osobe koja je znak ili podznak Rak.Mada to nije teren na kojem se najbolje snalazite, verujte, prijace vam takva promena .



Sagorevanju ,u burnom zivotu koji vodite, najbolje isceljenje bi bilo u erotskom praznjenju.Mesto gde bi mogli da sretnete potencijalnog partnera je  restoran domaćih jela.Vetar u jedra je do 25.og a onda na ovom polju nastupa stagnacija narednih 20.ak dana.Promene u vasem sexualnom zivotu bice moguce oko 10.og juna s tim da one nece zavisiti od vas vec od vaseg partnera .Obratite paznju na osobe sa znakom ili podznakom Rak.


 Pocetak meseca ce Ribe zateci pod uticajem Blizanaca ali se stvari vec 3.eg juna menjaju u korist , vama dragih, Rakova.Lep horizont je pred Ribama skoro ceo jun jer ce glavni pokretac sexa biti ,njima, omiljene : emocije.Promene na erotskom planu , ciji inicijator necete biti vi, moguce su oko 10.og juna . Nemate izgovor za neaktivnost ,pokrenite se.Mislite o  tome !

Нема коментара: