субота, 11. мај 2013.

Kako da pobedite kladionice ?

ili : Kako da znate kada bi trebalo da se okusate u igrama na srecu ?
      
           Pre nekoliko godina jedan  poznanik ,inace preprodavac polovnih kola, mi je , u poverenju , rekao : Znas li koji je jedini nacin da te ne izradi preprodavac polovnih kola ?Koji , upitah ja. Da ne kupis polovna kola !
           Bojim se da u ovom i lezi osnovni odgovor na naslov ovog posta. Ukoliko niste zadovoljni , ovim odgovorom , nastavite sa citanjem ovog posta .


         Odmah cu vam reci veliku istinu : astrolog i astrologija vam NIKAD ne mogu reci : Igraj tog i tog dana i osvojices 100.000 eura . Ne, astrolog ( naprimer: ja ) moze , uvidom u vasu natalnu kartu , da vam kaze kakav je vas potencijal da dobijate, ako ste resili da na taj nacin zaradite , zatim moze da vidi koji je poriv koji vas na tako nesto tera i , sto je najvaznije , moze da vam kaze da li ce te konkretnog dana dobiti ili ne .

        Osnovni razlog sto vam nijedan astrolog na svetu ne moze da kaze dan kada mozete da se obogatite igrajuci igre na srecu je taj sto  igrama na srecu vlada planeta Uran cije je dejstvo nepredvidljivo , iznenadno i van svakih sematskih okvira .


        Da rezimiram : ukoliko ste zainteresovani da saznate da li u takvim aktivnostima , u ukupnom skoru , mozete da budete pobednik ili gubitnik , kao i podatak da li ce te, tog i tog dana, dobiti u igrama na srecu javite se , sigurno, mogu da vam pomognem .

     kontakt : astrobahovekapi61@gmail.com

Нема коментара: