субота, 8. децембар 2012.

Erotski horoskop Skorpija za 2013. u godinu

za I kvartal godine
Cvece je lepse nego sto izgleda ...
  Sa ulaskom Saturna u znak Škorpije početkom oktobra sexualna energija svih horoskopskih znakova dobiće neke nove atribute. Zbog ulaska Urana u znak Ovna početkom 2011. e mnogi  su  osetili   intenziviranje  sopstvenog   libida.    Bilo je tu iznenadnih i strasnih veza tipa „ sex na brzaka“ , sex za jednu noć , sex na službenom putu i sl.


Kako su nastajale isto tako su i nestajale te veze ( u simbolici Urana ): poput „zvezda padalica“- kometa.
    Sa ulaskom Saturna u znak Škorpije( polje erosa-sexa ,između ostalog) naša sexualna energija dobiće na trajnosti : moraćemo da strpljivo sačekamo tog našeg partnera ali ,za utehu , neće nam iznenada nestati sa horizonta i zbog toga nas –ucveliti. Uticaj Saturna na naš erotski život ogledaće se i u činjenici da će se povećati razlika u godinama između parova. Isto tako, u prvi plan će ući dužina odnosa: "brzaci" će izaći iz mode.
  Posle nezaboravnih , strastvenih noći i dana u periodu 17.11.2012.-26.12.2012. kada je Mars ,planeta erotike, bio u znaku Jarca gde je egzaltiran( najbolje se oseća) početak 2013. e godine će Marsa zateći u Vodoliji gde se ne snalazi tako dobro.
        Kao sto rekoh Skorpije , pogotovu one rodjene u prvoj dekadi znaka,nisu u situaciji da im je erotika na prvom mestu.Pocev od oktobra u njihovu se svakodnevicu uselila neka tezina ( citaj : Saturn ) pa je erotski libido otisao u 
drugi plan a u prvi plan su usle neke prizemnije stvari egzistencijalne prirode.
      Kako je pak sex za njih glavni ventil usled nagomilanih frustarcija ukazane 
prilike sigurno nece propustiti.Za slobodne Skorpije za period februar pa do druge dekade marta posebno ce biti zainteresovane Ribe dok je u ovom periodu za Skorpije u braku( vezi) moguca tajna epizoda kraceg vremenskog trajanja.
       Uzivanje u erotskim prilikama bice vezano za period od 12. og marta pa u 
narednih cetrdesetak dana i ono ce biti rezervisano za osobe u koje se zaljube.


Нема коментара: