субота, 28. септембар 2013.

Horoskop Blizanaca za 2014.u


    Astrologija Blizancima predvidja 2014.u kao, vise nego, zanimljivu godinu .Zahvaljujuci uravnotezenom balansu izmedju srece i tuge naucicete lekciju kako da jos vise cenite zivot .
     Karijera Blizanaca bice u skoro celoj godini u rastu . Skoro svi poslovi ce  doneti zaradu .Nece to biti ogromne zarade ali cete svakako biti zadovoljni njima. Saradnja i gajenje dobrih odnosa sa kolegama i partnerima pomoci ce vam da lakse realizujete postavljene ciljeve.
       Finansijske prognoze govore o uvecanju vaseg konta ali bi morali da pripazite na rashodnu stranu i da smanjite nepotrebne troskove, narocito se to odnosi na  odevne predmete.
    Blizanci u ljubavi mogu da ocekuju uzbudljive trenutke i romantiku.Odnos sa partnerom ce se poboljsavati iz dana u dan. U ovoj godini se zauzetim Blizancima ne preporucuje flert jer mogu biti lako otkriveni, sto bi negativno uticalo na zajednicu u perspektivi .
      Kraci odmori ili izleti, pomoci ce vam da napunite baterije da bi se lakse borili sa zacrtanim ciljevima na radnom planu.Relaksacija duha i tela bice vam vise nego neophodna da bi postigli planirane ciljeve.
      Postojeci odnosi sa prijateljima i porodicom mogu se poboljsati. Nemojte biti pod uticajem drugih : oslonite se na svoj razum jer vam je to najjace oruzje.
      Zdravlje ce vam biti dobro ali se morate cuvati alergija i posekotina pri kraju godine .Postoji i opasnost od stresa a da li ste podlegli njemu znacete ako dobijete respiratornu infekciju . Neka vam ona bude signal da se vas organizam nije izborio sa stresom i da treba da nesto ucinite po tom pitanju .
Erotski zivot : zauzeti Blizanci ce pokusati da animiraju svog partnera u smislu promene svakodnevne rutine i uvodjenja novina u ustaljenim pozama ."Pseca" poza ce biti favorit za Blizance u ovoj godini .Slobodni Blizanci ce imati velike planove na polju erotike ali ce oni biti realizovani ako ne budu malodusni . Favorit slobodnih Blizanaca u ovoj godini bice Skorpije . Srecno !

Нема коментара: