субота, 28. септембар 2013.

Horoskop Device za 2014.u

       
   Horoskop Device za 2014.u predvidja relativno mirnu i stabilnu godinu. Nece biti velikih promena u vasem nacinu zivota, profesiji i odnosima. Finansijsko stanje ce biti prosecno.
  Ovo ce biti godina promocije kada je Devica u pitanju .Bicete cenjeni na radnom frontu i u poslovima zbog inovacija koje budete uveli .
 Sto se tice finansija pozelecete da investirate u nove pravce . Ovo bi moglo lose da se zavrsi te zbog toga potrazite savet osoba koje su se na tom planu vec dokazale . Ne morate da ponovo pronalazite toplu vodu .
   U ljubavi cete probati na nove nacine ili da pridobijete novog partnera ili odusevite starog . Ne zalecite se previse da ne bi bili pogresno shvaceni .Probajte da putovanjem na neku novu, egzoticnu, destinaciju zapalite vatru kod partnera .
    Odnosi u porodici ce biti dobriistabilni. Krajem godine ocekujte nesporazume sa daljim rodjacima .
   Ovo je godina dobrog zdravlja zaDevice: zdravi ce ostati zdravi a bolesni ce imati napretka u oporavku od bolesti. Najveci problem moze biti stres zbog osetljivog perifernog nervnog sistema. Posebnu paznju obratiti na doba godine u kojem Merkur bude isao retrogradno .
    Ovo je definitivno godina kada bi trebalo da skupite hrabrost i da isprobate i najludje inovacije pod uslovom da njihova realizacija ne zahteva angazman znatnijih novcanih sredstava . 
Erotski zivot : pocetak godine nije ono na sta su se Device navikle kada je erotika u pitanju. Od proleca stvari krecu nabolje. Zauzeti ce osetiti priliv energije koju ce najradije zeleti da utrose u postelji .Neka Riba ce pokusati da vas uvuce u svoju postelju. Nemojte se mnogo opirati jer je poznat magnetizam kad se ova dva znaka nadju u mraku .

Нема коментара: