субота, 28. септембар 2013.

Horoskop Jarca za 2014.u

Ovo će biti godina iznenađenja za Jarčeve.Prijatan nastup i uravnotežen, pomoći će vam da se izborite sa mnogim nedaćama i da, u krajnjem ishodu, izađete kao pobednik. Bilo da je u pitanju profesija ili zdravlje, moći ćete da izvučete najviše i najbolje iz novonastale situacije.
Karijera: isteklo je vreme čekanja na uspeh. Sve čega se latite u ovoj godini doneće napredak.Poslovi će doneti očekivanu profitabilnost. Vaši napori će biti cenjeni od merodavnih osoba.
Finansije: predviđen je veliki uspon u zaradama, pogotovu onih koji rade samostalno. Oprez, ovo nije ralog da se manete vaše poslovične štedljivosti.
Ljubav: u ljubavi će biti neočekivanih obrta, kako u pozitivnom tako i u negativnom smislu. U bračnom životu vaš partner će pokazati razumevanje i podršku.
Putovanje: preporučuje se putovanje kako zbog poslovnih obaveza tako i zbog odlaska na zasluženi odmor. 
Porodica: odnos sa porodicom, rođacima će biti uravnotežen. Mogući su imovinski sporovi u ovoj godini.
Zdravlje: zdravstvene prognoze ukazuju na miran i dosta stabilan period.Morate voditi računa da se ne preforsirate u radu jer bi vas nagomilan stres mogao odvesti gde najmanje želite: u depresiju.Ove godine možete iskoristiti do maksimuma vaše hedonističke sklonosti.
Erotski zivot: partner ce vam, putem sexa, povratiti, pomalo izgubljen, osecaj sigurnosti nastao usled svakodnevnih frustracija. Slobodni ce, uprkos jakoj erotskoj zelji, oprezno prici potencijalnom partneru, u strahu da ne budu odbaceni i osramoceni. Ispoljite li sigurnost u postupku osvajanja partnera, kao i pozitivan stav, ne bojte se, partnera u mrezi ce biti vise no sto ste planirali. Favorit slobodnih Jarceva, u ovoj godini, je Bik.

Нема коментара: