субота, 28. септембар 2013.

Horoskop Lava za 2014.u

      
  Pocetak 2014.e nece biti sjajan za Lavove.  Bilo u ljubavi , bilo na polju karijere nista nece ici po zacrtanom planu .Ali , kako godina odmice , stvari ce se , polako , postavljati na svoje mesto.
   Karijera Lavova nece naici na dobre planet-arne vibracije , cak suprotno, sto se posebno odnosi na Lavove iz druge dekade . Budite duboko svesni ove cinjenice , ne ulazite u konflikt sa kolegama na poslu jer on nece doneti nista dobro , naprotiv odvesce vas u kontra smer.
    Sto se tice finansija dosadasnji trud ce se isplatiti i lepog priliva novca ce biti . To nije razlog da se bacite u besomucno trosenje i da ne racionalisete maksimalno svoje troskove .
  U ovoj godini ce Lavovi, u ljubavi, pokusati da pobegnu od realnosti te im preti opasnost zivota u imaginarnom svetu jer bi na taj nacin mogli da pokvare ono sto trenutno imaju.
  Lavovi ce tokom ove godine imati dosta nesporazuma u krugu porodice i prijatelja. Resavajte nesporazume na vreme pre no sto stvari izmaknu kontroli .
   Putovanja, koja mogu pored turistickih biti vezana i za posao, se mogu ocekivati sredinom godine.
  Sto se tice zdravlja ova godina ce za Lavove biti dobra ali se moraju boriti protiv stresa jer im je on stari i najveci neprijatelj. Savet : budite oprezni u voznji.

Erotski zivot:dobar erotski zivot iz prethodne godine, nastavice se i u ovoj. Partner ce uzivati u vama ali bi voleo da se posveti vise paznje njegovim potrebama i njegovim pogledima na sex. Ucinite mu to, vratice vam sa kamatom .Favoriti Lavova u ovoj godini su Ribe tokom cele godine, Rakovi u prvoj polovini a Lavovi u drugoj polovini godine. Uzivajte.

Нема коментара: