субота, 28. септембар 2013.

Horoskop Ovna za 2014.u



       Ovo je dosta dobra godina za Ovna .Na profesionalnom planu za očekivati je napredak .Planetarne prilike ukazuju na povoljne okolnosti što se tiče zdravlja .Tu , ipak , ima važna napomena : morate naučiti kako da kontrolišete svakodnevni priliv stresa jer je on za vas najveći neprijatelj, kada je zdravlje u pitanju. Što se tiče karijere, budete li ulagali želju i minimum napora, to će vam se vratiti, višestruko uvećano.
       Što se finansija tiče , sve odluke, koje donesete , moraju biti plod dubokog promišljanja i savetovanja sa osobama u koje imate puno poverenje .
     Prognoze za ljubav su ,takođe veoma pozitivne : samci će imati priliku da sretnu drugu polovinu i da , napokon , osete sve sokove prave ljubavi .Zauzeti će osetiti svo blaženstvo bračnog zajedništva .
       Putovanje u ovoj godini bi trebalo izbegavati ukoliko nije zaista neophodno i nije u funkciji profesije kojom se bavite . Birajte najbliže destinacije za odmor.
    Pozitivno razmišljanje i optimizam jedini je način za napredak na svim životnim poljima .Pravite više prilika za odmor tokom godine jer vam je , zbog stresa, ugrožen centralni nervni sistem . 
Erotski zivot : zauzeti Ovnovi ce ove godine biti skloni eksperimentisanju u krevetu u zelji da impresioniraju partnera . Nemojte pretiravati jer vas partner nema istu kolicinu energije kao vi i moze vas, zbog toga , drzati dalje od sebe .Ne preterujte ni u flertu jer bi to mogao da sazna vas partner.Slobodni Ovnovi ce preferirati partnera sa vecom razlikom u godinama .Favorit godine za vas je Jarac . Srecno !

Нема коментара: