субота, 28. септембар 2013.

Horoskop Rakova za 2014.u

     
   Ovo je dosta dobra godina za nezne i emotivne Rakove. Bice i manjih problema ali je suma sumarum, ovo jako dobra godina, ono sto se nastavlja iz druge polovine prethodne godine . Vecini Rakova ce se ukazati povoljan prostor za preseljenje tako da je ovo godina kada ce im se ostvariti dugo sanjan san . Ljubav ce biti odlicno polje i ovo je prilika za zaborav svih gorkih casa godinama unatrag popijenih . Zdravstvenih problema ce biti malo jer ce zivci biti sacuvani postizanjem uspeha u zacrtanim ciljevima .Mnogi ce hteti da se ugledaju na vas i zelece vasu paznju .
  Pocetak godine nece doneti grandiozne uspehe, kada je karijera u pitanju.Bice suocavanja sa problemima u poslu i karijeri. Nastavak godine, medjutim, donece sjajne rezultate na polju karijere.Polje finansija, kad su Rakovi u pitanju, bice zategnuto i osetljivo tokom cele godine jer ce postizanje zacrtanih ciljeva traziti permanentno trosenje. Ne preporucuju se nikakve spekulacije jer je gubitak, u tom slucaju, neminovan.
Ljubavne veze ce dobro funkcionisati. Upoznacete zanimljive ljude, zanimljivih sudbina, koji mogu postati vasi zivotni partneri.Mozda cete morati da promenite mesto stanovanja zbog promena na poslu. Deca ce vam biti uzrok brige u vecem delu godine.
   Zdravlje ce vam biti generalno dobro, moguca su manja i laksa oboljenja. Alternativni nacini lecenja i redovno vezbanje vas su najbolji izbor da ostanete u dobroj formi. Pripazite se stresa jer vas moze baciti u depresiju.
Erotski zivot: opstem trendu rasta i prosperiteta u ovoj godini pridruzice se i trend lepih i inovativnih stvari u erotskom zivotu.Zauzeti Rakovi ce biti vise nego zadovoljni erotskim zivotom sa svojim bracnim partnerom jer ce on biti upotpunjen pozitivnim emocijama, komponentom bez koje oni ne mogu. Slobodni Rakovi ce imati najmanje dve sanse u prvoj polovini godine a da li ce zadrzati partnera zavisi od njihovog stava prema neobaveznom sexu. Favorit Rakova je Vodolija.  Srecno .

Нема коментара: