субота, 28. септембар 2013.

Horoskop Riba za 2014.u

Ribe će biti blagoslovene fantastičnim događajima tokom godine .Vaša energija i entuzijazam, zarazno će delovati na vaše okruženje .Profesionalni i lični život će biti dobar pod uslovom da se hrabro suočite sa svim izazovima i da problemima priđete sa pozitivnim stavom .
Karijera: predviđa se dobra godina za one koji rade u nekom kolektivu.Izvesno je da ćete dobiti pohvale a postoji i mogućnost napretka u hijerarhiji.Ovo je dobra godina za one koji odavno razmišljaju o promeni posla i pravca u karijeri . Moguća je selidba zbog promene posla ili zahteva na postojećem poslu .
Finansije: sporovi sa prijateljima i porodicom mogu stvoriti finansijske probleme.Ulozeno u projekte, od pre, dace ove godine svoje rezultate.Kako ste sejali , tako cete znjeti. 
Ljubav: ona ce se ove godine desavati iznenadno, bice burna i iznad vasih trenutnih ocekivanja.Mozda cete sresti pravog partnera kada se tome najmanje nadate.Bracne parove ce okupirati finansije a manje cista ljubav i emocije.
Putovanja: u ovoj godini ce biti dosta putovanja ali morate biti pazljivi u planiranju istih.Ovo je izuzetno dobra godina ako planirate da promenite mesto stanovanja kao i da u istom mestu promenite ili kupite novi stambeni prostor.Provodjenje vremena sa porodicom neka bude vas prioritet i prijatna obaveza u ovoj godini.
Zdravlje: u proseku dobro .Cuvajte se stresa, jedite u pravilnim razmacima i obezbedite minimum spavanja. Mentalni mir mozete postici,  izmedju ostalog, putem meditacije ili nekom holistickom metodom. Nadjite, uvek, vremena za fizicko vezbanje.
Erotski zivot: romanticne Ribe ce pronaci nacina da osveze svoj erotski zivot, zahvaljujuci svojoj mastovitosti. Nece imati previse vremena da razmisljaju o alternativnim partnerima vec i zbog toga sto ce biti zadovoljni postojecim. Za slobodne Ribe ce biti i vise prilika no sto ocekuju. Favoriti Ribe, u ovoj godini, su Rakovi, Skorpije i Strelcevi. Za sve Ribe sex je dobar nacin za oslobadjanje od stresa.
  
2014 Хороскоп Рибе

Нема коментара: