субота, 28. септембар 2013.

Horoskop Škorpije za 2014.u

                                                                           
        I ova godina će biti delikatna za Škorpije .Polako i ne žurite u svim aktivnostima, najbolji je mogući savet za sve Škorpije. Rad će dobiti na produktivnosti ukoliko se budete trudili da preuzmete inicijativu u svim aktivnostima. Srećom, vama to nije strani manir.
  Karijera za Škorpije će naići na mnogobrojne probleme i teškoće.Možete upasti u nevolje zbog banalnih grešaka, ne budete li pažljivi i skoncetrisani.Ljubav prema radu ključna je stvar za preživljavanje u ovoj godini.
  Ljubav: predviđa se učvršćivanje postojećih veza ukoliko, opet, ne upadnete u zamke flerta. 
  Finansije : ovo će biti dosta teška priča ako ste već upali u zamku kredita.Ako niste, probajte da počnete sa štednjom za crne dane .
 Zaposleni će imati više poslovnih putovanja.Izbegavajte putovanje sa porodicom početkom godine .
  Ova je godina idealna za provođenje što više vremena u krugu porodice.Uživajte što više u druženju sa voljenima jer to nećete biti u mogućnosti u narednoj godini .
   Zdravlje: ono će biti na ispitu tokom cele godine .Čuvajte se stresa jer vam je on ove godine najveći neprijatelj.Dijeta i vežbanje je jedan od načina kako da se borite sa uvećanim stresom.Izbegavajte brzu hranu .
Erotski zivot : zauzete Skorpije ce pokusati da nagomilane frustracije saniraju sa vise vremena provedenog u postelji sa bracnim partnerom. Rutinu, u krevetu, ce razbiti nekom novom koreografijom. Ljubomora, koju mozete osetiti, vise je deo taktike partnera nego sustine odnosa. Slobodne Skorpije ce na meniju imati neki od vodenih znakova sa kojima se odlicno slazu u krevetu. Obratite paznju na osobe u znaku Ribe.

Нема коментара: