субота, 28. септембар 2013.

Horoskop Strelca za 2014.u

Horoskop Strelca za ovu godinu predviđa dosta troškova.Imaćete mnogo troškova u vezi zdravlja, proslava,putovanja ili zbog plaćanja grešaka na poslu i karijeri.
Karijera: ovo je godina u kojoj se morate prilagoditi timskom ili radu u tandemu. Soliranje,apsolutno,nije preporučljivo.U suprotnom, ne nadajte se većim radnim uspesima.
Finansije: ovo je dobra,čak odlična, godina za vas.Može se reći da će prva polovina godine biti plodonosnija. Ipak, to nije razlog da se previše opustite i bacite u nepotrebne troškove.Ako investirate u nešto, neophodno je da se konsultujete sa stručnjakom za to .
Ljubav: ovo je godina konfuzije kada su emocije u pitanju.Očekujte probleme sa partnerom jer će sumnjati u vašu iskrenost i vernost .
Putovanje: ako možete ne planirajte putovanja jer će ona dovesti do neželjenih troškova i mnogo problema na samom putu.
Porodica : očekujte mnogo društvenih prilika za proslave.Usled posvećenosti poslu nećete imati dovoljno vremena za posvećivanje porodici .
Zdravlje: nimalo laka godina za vas. Prevencija je najbolji lek za vas.Izbegavajte popustljivost bilo koje vrste.Sa stresom se borite redovnim vežbanjem i zdravim načinom ishrane.
Erotski zivot: Izrazita sexualnost svih Strelceva, bice vise nego zadovoljena, pogotovu u prvoj polovini ove godine. Uz to ce ici i emocije, koje su, za sve Strelceve, kada je dobar sex u pitanju, nepotreban ukras. No sta je, tu je: vise ce uzivati partner. Slobodni Strelcevi ce imati srece , pogotovu u prvoj polovini godine, u pronalazenju erotskih partnera. Prilika ce biti vise no energije da se sve to isprati. Na rang listi partnera , mnogi ce pasti posle ove godine.Favorit Strelceva je Vaga, u ovoj godini.

Нема коментара: