недеља, 24. фебруар 2013.

Kako zaleciti aspekt Jupiter/Kiron ?

KIRON

  

 Sta o ovom aspektu kaze americka astroloskinja Kendi Hilebrand :

 ASPEKTI KIRONA I JUPITERA 

Rana: Rana je u sistemu vrednosti. Ranjen je ucitelj. Strah da se sopstveno znanje podeli sa drugima. Duboki unutrasnji nemir. Misionarska revnost. Religijski dogmatizam. Strah da se bude srecan i nesrecan. Kriza vere. 
Poruka roditelja i okruzenja: "Budi optimista - nemoj biti preveliki optimista. Nasa religija predstavlja jedini put ka Bogu. MI ne verujemo u Boga. Sto vise to bolje. 
Unutrasnja poruka: "Nije u redu deliti sa drugima svoje znanje. Moja istina je jedina istina." 
Isceljenje rane: Sirenje sopstvenog znanj kroz predavanja, govore, pisanje izdavastvo. Putovanja. Put Jnana joge (znanje). 
Dar: Sposobnost inspirisanja drugih i njihovo poducavanje kroz predavanja, pisanje, izdavastvo. 

  
    U mojoj neposrednoj okolini zivi osoba sa egzaktnim aspektom Jupiter konjukcija Kiron I mogu vam reci moje opservacije za osobe sa takvim aspektom :
-        Gotovo da ne postoji neafirmativna recenica ,upucena ovoj osobi, koju ona nece shvatiti kao atak na njenu licnost
-        Zelite li biti prijatelj sa ovom osobom neka vam ne padne na pamet nikakva kritika ,ma koliko ona bila opravdana I objektivna
-        Nemojte ni pokusati da joj poverite svoje brige,strahove I probleme, posebno joj ne pricajte o svojim zdravstvenim problemima
-        Razlika izmedju ove I osobe sa Mesec/Kiron aspektom je sto vam ova druga osoba nece hteti da zagorca zivot ako je povredite(slucajno ili namerno) vec ce se povuci a vas ostaviti da se razmislite gde ste pogresili dok ce osoba Jup/Kiron probati odmah da sa vama “poravna “racune(najkraci fitilj)

   Ove su,dakle,osobe veoma teske za “upotrebu” I u njihovom slucaju sigurno ne postoji 100% efikasan lek.Ako ne mozete da ih izbegnete preporucite im :

-        Rad na raznim tehnikama samopouzdanja
-        Rad na raznim tehnikama “ kako biti objektivan u zivotu?”
-        Sto vise putovanja u daleke krajeve
-        Iskrenu predaju veri I religiji ( svake nedelje -crkva )
-        Upotrebu Bahovih cvetnih kapi iz grupe emotivne preosetljivosti

Нема коментара: