петак, 22. фебруар 2013.

Kako zalečiti aspekt Mars/Kiron ?


U fokusu je ugrožen Mars i sve ono čime on vlada.Moram istaći,a to ću i na praktičnom primeru i ilustrovati da je apsolutno isti efekat, kao ovaj aspekt, ako je u pitanju osoba tipa Marsa a ima istaknut Kiron, to jest Kiron aspektovan drugim planetama. U primeru imamo Janka ,podznak Škorpija sa Marsom u Jarcu(egzaltiran!) i stelijum planeta u Vodoliji koje su u opoziciji sa Kironom u Lavu:
Janko

        Janko je od rođenja bio hiperaktivan :u obdaništu je bio najnemirnije dete, u osnovnoj školi je,osim hiperaktivnosti, često znao da se potuče sa vršnjacima.Kako je kanalisana njegova negativna energija ili zalečen Kiron ? Jednostavno.Čim je počeo da se bavi sportom postao je sasvim druga osoba,adaptirana u svoje okruženje.
        Od drugih načina za zalečenje vredno je pomenuti korišćenje Bahovih cvetnih preparataHolly(za kanalisanje besa) i Crab Apple( za stidljivost ) tokom puberteta.


Šta o ovome kažu zapadni astrolozi:


Rana: Rana po pitanju izrazavanja sopstvene seksualnosti, fizicke energije, besa i agresije. Ekstremno velika energija. Hiperaktivnost. Preuzimanje besa drugih na sebe. Zrtva nasilja ili nasilnik. 
Poruka roditelja i okruzenja: "Ti si agresivan. Ne svidjas nam se kada si besan. Imas previse energije. Besan sam na tebe. Ljut sam na tebe." 
Unutrasnja poruka: "Nije u redu pokazivati bes. Ja sam destruktivan. Drugi su destruktivni." 
Isceljenje rane: Kreativno oslobadjanje energije kroz sport, borilacke vestine, ples, tai chi chaun, aktivnu meditaciju. 
Dar: Pretvaranje energije besa u kreativni telesni izraz i aktivnost. Davanje snage drugima. 

Нема коментара: