понедељак, 4. фебруар 2013.

Znate li zasto se Šarapovoj sviđa Novak Đoković ?

"Zanosna ruska teniserka Marija Šarapova (25), posle višegodišnjeg skrivanja emocija, konačno je otvoreno pokazala da prema svom kolegi i prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću oseća i nešto više od prijateljstva!
Naime, lepa Maša je otvorila profil na društvenoj mreži Tviter, a u listi od 30 ljudi koje je odabrala za prijatelje stoji samo jedno ime iz sveta sporta: Novak Đoković!
Pored toga što je jedini teniser među Mašinim prijateljima, Novak je i prva osoba koju je Šarapova potražila na Tviteru i prvog ga dodala na svoju listu. Ovakav gest poznate teniserke govori da je prva osoba u njenim mislima uvek Novak i ona to ne krije, što je pokazala i pred više od devet miliona fanova koji prate njen Tviter profil." (magazin Puls Ponedeljak, 04. 02. 2013. )


       Koliko je ovo gore napisano utemeljeno na astrološkim činjenicama ,to jest horoskopima ovo dvoje poznatih i dragih osoba ?
       Na internetu sam našao da je Marija znak Ovan a podznak Lav kao i da je njen Mesec u znaku Jarca,Venera na 25 stepeni Riba.U prošlim postovima sam predstavio Novakov horoskop gde se vidi da je Novak znak Blizanac,podznak Jarac ,sa Mesecom u Ovnu i Venerom u Biku .   


      Mesec ,koji predstavlja emocije, Marije se ,dakle, nalazi u Jarcu što znači da joj je draga osoba u tom znaku/podznaku a kako je Novak podznak Jarac , to je t!Venera na 25 stepeni Riba,kod Marije, kaže da je njena ljubav usmerena na sportistu(25 stepen) iz inostranstva (Ribe ). Znači ,za Mariju je Novak - veoma interesantan !
Novakova natalna
      Kod Novaka se Mesec nalazi u Ovnu( Marijin znak!) a aspekt Venera opozicija Pluton govori da bi Novakova ljubav mogla biti usmerena na poznatu i moćnu devojku dok Venera na 6.om stepenu znaci: osoba koja radi isti posao kao i on ( isto radno mesto).Znači ,ni Nole nije ravnodušan na Mariju (valjda Jelena ne procita ovo)! 
       Da li tu može biti nešto više od ,eventualne , romanse ? Ne verujem ,jer se Novaku polje braka nalazi u Raku ( naše gore list ).
       U svakom slučaju : Idemooo ,Nole !


Nole šoumen

Нема коментара: