уторак, 2. јул 2013.

Numeroloska prognoza za 2013



Ovo je godina poboljšanja u partnerskim odnosima . Oni koji su u braku osetiće pozitivnije vibracije od svog partnera , u pojedinim trenucima začudiće ih ljubaznost njihovog partnera .Za slobodne ovo će biti godina u kojoj , konačno , mogu sresti pravu ljubav: onu koju tako dugo čekaju . Ljubavni odnosi će zavisiti isključivo od sposobnosti da razumemo jedni druge .U ovoj godini svi oni koji su se spremali da se sa partnerom okušaju u biznisu , mogu to da učine ( naravno ne to smeli da učine oni kojima južnim čvorom vlada Venera ili kojima je Venera ugrožena maleficima u Natalnom horoskopu ). I , na kraju , ovo je godina onih čiji je sudbinski ili barem duhovni i/ili bioritamski  broj 6. U narednom delu ću iskazati numerološku prognozu u odnosu na sudbinski broj .

Sudbinski broj se dobija jednostavnim sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja , svođenjem na jednocifren broj. Tako je za datum 17.03.1961.e sudbinski broj 1 : 17+3+1+9+6+1=37 , 3+7=10 ; 1+0=


  • 1-Ova godina za jedinice obećava smirenost i plodnost .Takođe ona zahteva maksimalnu mudrost i promišljenost na svakom koraku .Nema prelamanja "preko kolena" kako je većina jedinica naučila već maksimalno uključiti smisao za diplomatiju. Uspeh se može očekivati samo od rada , mislite o tome i zasučite rukave !
  • 2-Za dvojke je ovo godina koja bi mogla pomoći onima koji još uvek žele da obnove davno propalu vezu . Iako će to , na početku, izgledati kao " nemoguća misija " , strpljenje koje mora biti u prvom planu će dati očekivane rezultate .
  • 3-Ako krenete brzo uskoro će vas preplaviti osećaj lošeg završetka i neuspeha.Ukoliko pokažete strpljenje , upornost i originalnost pred vama će se otvoriti vrata uspeha i više nego što ste očekivali.
  • 4-Vlasnik ovog broja u ovoj godini će dobiti pouzdanost i bezbrižnost.Sve promene u ovoj godini će doneti uspeh i dobrobit ne samo četvorci već i voljenim osobama .
  • 5-Nažalost za petice ovo nije dobra godina .Pomoći će ako ostali brojevi nisu petice , prvenstveno duhovni i bioritamski broj(vidi numerologija-i-duhovni-broj.)
  • 6-Ovaj godina  će pomoći ostvarenju svih zamisli i neostvarenih težnji pod uslovom da su realni i ostvarivi.Jedini uslov je strpljivost. Na promene u ličnom životu nemojte čekati već krenite ka njima , neodlučnost je mana !
  • 7- Teško možete nešto promeniti .Uspeh čeka samo odabrane i pozvane .Aktivan pristup problemu vodi vas u gubitke i propast . Neka vreme radi za vas .
  • 8- Konačno mir vašoj duši : sve što je išlo naopako u prošloj godini , vraća se u dobre i prihvatljive tokove.
  • 9-Uspeh , konačno .U psihološkom smislu stajete na prave oslonce .Moguća konfrontacija sa jačim ali je uspeh na vašoj strani , te je nemojte izbegavati jer vetar duva u vaša jedra. 

Нема коментара: