среда, 26. јун 2013.

Numerologija i zarada novca

ili : Kako putem numerologije najlakse ostvariti dobit

      Dovoljno je da iz vaseg imena i prezimena dobijete broj po donjem postupku i da nadjete svoj slucaj u nizu od 1 do 9.

Primer :


    Ako se osoba zove Ana Oksa tada je njen broj : 1+5+1+8+3+9+1=28=2+8=10=1+0=1



Tumacenje :


1 :


Prvi savet je : ne pozajmljujte novac jer vam ga tesko vracaju .Najbolji period za zaradu je oko rodjendana .Zaradu najpre ostvarujete kroz ugovore te je prvi korak ka novcu sklapanje ugovora .Sretno !


2 :


Nemate dovoljno energije za zaradu te ce te stalno biti u minusu.  Jedini način da to poboljšate jeste da se ozbiljnije pozabavite umetnošću i da pokušate da unovčite vašu mastu.Glavni savet je da izbegavate ortakluk jer lako izvisite. Najbolja varijanta za vas da radite kao službenik, a da dodatno zarađujete od pisanja. Kultura ishrane i knjigovodstvo oblasti su koje mogu da vam takođe donesu novac, ali bi njima trebalo da se bavite van radnog mesta.


3 :


 Imate predispozicije da budete na visokim položajima koji vam omogućavaju da zaradite velike svote novca. Idealan posao za vas jeste menadžment, ali ćete svakako novca uvek imati i više nego što vam je potrebno. 


4 :



 Kod vas uvek postoji problem sa kašnjenjem. Zbog toga nikada nećete uspeti da nagomilate novac.  Broj imena omogućiće vam da imate lepu kuću i komforan život, a poboljšanje finansija očekuje vas tek posle četrdesete godine života.  Talentovani ste za rad sa nekretninama, pa je to i najbolji način da brzo i bez većih poteškoća zaradite novac.

5 : 

Petica je broj  poslovnosti i novca. Oni koji pripadaju ovom broju, rođeni su pod srećnom zvezdom i očekuje ih veliko materijalno bogatstvo i uživanje u mnogim lepotama . Zbog vašeg karaktera, inteligencije i odgovornosti, možete da stvorite veliku firmu. Poslovno uspesi i nagrade retko će vas u životu zaobilaziti. Poslovni partneri stalno će biti pored vas i redovno će vam izlaziti u susret. Inače, najbolji period za zarađivanje novca jeste onaj početkom godine.

6 :

Vas novac  ne privlači – sticanje materijalnog bogatstva, jednostavno, nije vas cilj u životu. Jedino do čega vam je stalo jeste da zadovoljite i ispunite svoje želje. Zato novac uglavnom zarađuje vaš bračni partner, dok vama ostaje samo da troškarite.  Novac posebno volite da potrošite zarad ostvarivanja umetničkih ambicija. Zbog toga, često, morate da budete veoma snalažljivi kako biste spojili kraj s krajem. Uglavnom, ponašate se kao da vam novac pada s neba – finansijska dobit u vašem siučaju u vezi je sa duhovnošcu.

7 :

 Pripadate broju 7 koji je sam po sebi mističan, pa vam novac jedino i može doći kroz profesiju za koju ste talentovani, a koja leži pod patronatom ovog broja. Samo ćete u tom siučaju biti bogati. Zbog svega toga roditelji bi trebalo sto pre da otkriju za šta je talentmano njihovo dete rođeno pod brojem 7, te da njegovu nakionost postepeno usmeravaju u idealnom pravcu. Ovaj broj govori da biste sa bračnim drugom mogli da napravite dobar posao i da radite nešto što nema nikakve veze sa vašim osnovnim zanimanjem. Veći priliv novca možete da očekujete leti, pre svega u julu .

8 :

Stabilno finansijsko stanje predstoji vam tek u poznim godinama, a tokom života ćete do novca dolaziti samo ukoliko uložite veliki trud, ali ćete i tada veoma teško sticati mnogo. Veoma je važno da za sva finansijska pitanja, kao i za ostale važne i odlučujuće akcije koje nameravate da pokrenete, obavezno konsultujete osobe rođene pod brojem 3 i 7. Prosperitet i bogatstvo postići ćete jedino ukoliko vam broj osam donosi sreću, i to najverovatnije forsirajući upravo njega u igrama na sreću.

9 :

Za vas se može reći da imate sreće na planu finansija tako da ćete novca imati  više no prosečni ljudi. Pored toga, slobodni ste u trošenju para, naročito kada se to odnosi na vas. Tokom života uživaćete u komforu koji pruža novac. Vama u mladosti predstoji da obavljate neku vrstu posla koja će vam uz naporan rad doneti uspeh i  novčanu satisfakciju. Što ste stariji, vaš uspeh biće sve veći. Zato je  najbolje da se bavite javnim poslovima, a da vam poslovni partneri budu stranci. U svakom slučaju, vi ste siroke ruke, pa od srca dajete novac svakome. 

Нема коментара: